Förlåt mig...

Förlåt mig Bloggen, jag är verkligen lessen över att jag inte hunnit med att höra av mig till dig mer än vad jag gjort! Jag har ju velat skriva, men jag är typ helt slut som artist... I alla fall vissa dagar... Vissa dagar har jag mer energi, men då har den gått åt till mänskliga relationer! ;) Det är tur jag har vissa som "tvingar" mig ur min bubbla ibland, så jag inte helt fastnar där och blir kvar. För erkännas ska att det hade varit rätt skönt att stanna inne i den där bubblan tills det blir vår igen... Livet blir som lättare på våren. ;)
 
Vissa dagar går den mesta av energin åt på jobbet... Det känns som att jag har jobbat rätt mycket hela hösten... Både rent fysiskt, men också mentalt... När jag inte rent fysiskt har varit på jobbet, så har jag nog ändå varit där mentalt... Lägg där till att energin inte riktigt räcker till att träna (vilket jag ju borde tvinga mig till att göra, för i slutändan blir man piggare ändå...) Ja, jag erkänner... Jag är trött! Och jag skulle önska mig en utlandsresa i present, en utlandsresa tillsammans med dom jag tycker om och betlada semesterdagar därtill! :) Åååå vad nice det hade varit! :) :)
 
Varje vecka tänker jag att jag är en vecka närmare julen och då förhoppningsvis lite mer ledighet... Varje vecka tänker jag att jag nog kommer piggna till och återfå lite energi... Skam den som ger sig, snart kommer den veckan när jag är full av energi igen! ;)
 
Nu ska jag försöka sova, så jag kanske är lite piggare imorgon... :) Tyvärr känner jag att jag nog har en förkylning i kroppen, så vi får se vad detta leder till... MEN med positiva tankar och positiva personer ska det nog bli fint detta! ;)
 
Kram! :)

I´m alive!

För er som brukar läsa min blogg och saknar inlägg kan jag säga att ja, jag lever! :) Vissa dagar är jag väldigt trött och sliten, men jag lever... :)

Veckan som nu pågår har mest gått åt till arbete... Kvällsjobb på måndag i form av föräldraråd, på tisdag morgon kl. 05.00 bar det av till Stockholm och Pedagogutbildningen, åter onsdag... Passade på att äta middag med fina kusinen också. Och så fick jag ny positiv energi av alla fantastiska kurskamrater... :)

På torsdag var jag inbjuden på trevlig surströmmingsmiddag! Jätte kul å sitta och snicksnacka, skratta och såklart äta gott! :)

Igår var det då äntligen fredag, och jag besökte fina vännen M och firade hennes födelsedag lite i efterskott.

Idag har Hertsö badhus fått sig ett besök. Två överlyckliga killar har åkt rutchkana och busat så jag tror dom kommer sova gott i natt.

Men helgen är kort denna gång, för imorgon är det åter dags att arbeta... Vi ska åka till Rosfors hela förskolan för att planera, ha lite middag, sova över och planera lite mer...

Så, denna vecka har mest bestått av arbete. Kanske inte så konstigt att man känner sig trött och sliten trots allt.... ;)

Jag har påbörjat några kloka inlägg, men jag har inte lyckats avsluta dem ännu... Men en dag när jag har energi, då jäklar ska det publiceras! ;)

 

Kram på er alla fina och kloka! :)


Lördags mys!

Photo: Lördags myser med en av dom bästa! <3
 
Idag har varit en bra dag! :) Vaknade rätt tidigt å tänkte att då kan man ju faktiskt bege sig på vattengympa, då det fanns platser kvar på passet... :) Bästa sortens L var instruktör och det var ett riktigt bra pass! :) Det konstiga med denna morgon var att undertecknad var hes, det har dock blivit bättre under dagen... Jag skojade om att jag nog pratat för lite igår, så rösten var ovan... ;)
 
Efter vattengympan begav jag mig med J och killarna till Leos lekland... Mötte även upp R och hans A där... Killarna fyllde tre timmar med lek och bus och vi hann surra en del... :)
 
Nu sitter jag hos Lillebror och "barnvaktar"... Han och Svägerskan är på party och Världens finaste E sover sött... Vi har haft en så härlig eftermiddag/kväll... Vi har lekt massor och sett film och ätit godsaker... :) Och vi har pratat om både det ena och det andra... Hon är så otroligt klok fina ungen! Innan hon skulle somna så säger hon typ... "Du förstår att jag måste ju ha en kall kudde när jag sover och då måste jag vända på den många gånger..." :) När man är tre år kan och vet man ganska så mycket, och det är ju härligt att livet kan få vara så! :) Sen att faster inte är den snällaste nå mer när hon säger att man inte får hoppa i soffan, det får man visst ta! ;) Du säger "dumheter" när du säger så... Kan hända, men man får ju liksom inte hoppa mer i soffan ändå, även om det är roligt! ;)
 
Nu ska jag nog förflytta mig till sängen och läsa lite... Kan hända att det inte blir så många meningar... ;)
 
Kram! :)

Lite kul är det ju... ;)


På resande fot

Man kan säga att jag känner mig på resande fot. Ibland är jag det rent fysiskt, men ibland handlar resan mest om det som sker inom och runt mig...
 
 
Förra veckan var jag på resande fot till Stockholm och pedagogutbildningen. Det var verkligen jätte kul att träffa alla och få lite påfyllning... Måndagen innan var jag beredd att lägga mig ner och ge upp, strunta i att jobba för ett tag framöver... Eller kanske rent av byta jobba bara lite sådär för ett tag tills allt är mer enkelt igen... Det var på måndagen... På tisdagen steg jag upp före f-n, åkte taxi till flygplatsen och tog första flyget till huvudstaden... (Man börjar ju bli riktigt resvan nu för tiden...:) ) Landade säkert på Arlanda, och satte mig på Express tåget som skulle föra mig till City... Bäst jag sitter där på tåget och faktiskt inte alls känner mig stressad, så kommer jag på att det ändå är rätt skönt att sitta där... För där MÅSTE jag släppa kontrollen, tåget går när det går, jag kan inte påverka det, det åker till den utsatta destinationen och jag behöver bara luta mig tillbaka och vänta... Jag kan inte påverka den situationen just då... Och det känns FANTASTISKT! Inga beslut att fatta just då, bara vänta... Och för att komma från en som hatar att vänta är det stort att säga att det är skönt att vänta... ;) Det bara slår mig just då och jag njuter av det ögonblicket... Det varar inte så länge, för när tåget når sin destination är det dags att tillsammans med alla andra stressade människor förflytta sig till T-centralen, hamna på rätt tåg och åka vidare till utbildningslokalen... Men just då var det en skön känsla!
 
Jag kan bara säga att de där utbildningsdagarna kom lägligt, det kändes skönt att få prata om allt jag och de andra på våran nystartade förskola är med om, att prata om det som är positivt... Tufft, ja, rörigt, ja, att vi är helt slut, ja... MEN... Det är också så roligt! Och att få vara med om detta är ju fantastiskt! Att höra andra pedagogers ord om att det kommer bli bra... Fortsätta vara rörigt, det ska det ju vara, men det ska falla mer på plats... Och vi kommer likt de som gjort det här före oss att lyckas! Vi kommer jobba på världens bästa förskola, med bästa kollegorna, vi kommer gå till jobbet med glädje och entusiasm och längta dit! Så är det! Så även om det just nu är tufft och som att vara på en resa som går likt en bergodalbana upp och ner och ibland kittlar det i magen av lycka, ibland av rädsla... Men vi kommer i mål utan att spåra ur! JAAAA! Det är bara det att det känns så jobbigt att resan just nu går sakta, som i myrsteg... Jag vill ju ta älgkliv! Jag vill att allt ska falla på plats, NU, eller igår... Men när förnuftet får vara med å tänka, så vet jag att det är en process... Men..... ;)
 
Så jag reser i känslorna mer eller mindre varenda dag... Lycklig är jag i grunden, jaaa! Men det är som sagt som en känslomässig bergodalbana varenda dag... Att hinna med sitt sociala liv är lite svårt och att träna är inte heller högst upp på prio listan... När det känns som att det enda jag vill är att sova, länge, länge... Men ändå så känns det så kul att möta varje dag! Svårt att förklara det där... MEN...
 
Jag är på resande fot! Och vart denna livets resa ska ta mig, det är osett! Jag väljer mina stigar, jag väljer mina vägar... Ibland svänger jag fel och måste backa, ibland blir en felkörning det bästa som hänt, jag får se nya upplevelsersom jag annars missat, ibland går det alldeles för fort, ibland får jag motorstopp och behöver energipåfyllning.. (Kan ibland vara ett enkelt blodsockerfall där humöret inte klarar mer eller hjärnan går ner på lågvarv och då hjälper det med mat! ;) ) Ibland står jag stilla och tittar på omgivningen... Det är nog dom stunderna jag är som lyckligast... När jag står helt still och tittar på omgivningen, fattar att allt det är något som tillhör mitt liv, min resa! Att människorna, naturen, omgivningen är något som påverkar mig och gör mig lycklig. Då kan jag le... Ibland mot en främling, ibland mot en nära och älskad... Det är dom stunderna jag ska försöka minnas när det känns som om resan går fel eller för fort, när det känns som om jag sätter mig i diket och gråter och väntar på lift... DÅ ska jag komma ihåg det som gör mig glad och lycklig!
 
Nu ska jag fortsätta denna dags resa in i drömmarnas land,  kanske får jag några bra tips på vart min resa ska fortsätta imorgon, vem vet...?
 
Kram alla fina och kloka! :)
 

RSS 2.0