Plötsligt händer det!



Jag har som tidsfördriv att spela wordfeud. :) Mest bara för att fördriva tiden med nåt som får hjärnan att jobba. ;) Men när man lyckas få till ett ord där man får ut alla bokstäver samtidigt och lyckas få in det på rätt ställe, då är man ändå rätt nöjd! ;)

Sorry L! :)

Kram! :)


Levande död?!

Ibland kan jag undra... Om man går omkring som en levande död, som en marionett docka som bara försöker göra rätt för sig... Om någon drar i den tråden, då händer det här med den armen... Det kan kännas rätt skönt, då är det någon annan som fattar besluten... Du säger vad jag ska göra när... Men hur länge?! För sen kommer hon Lilla My och säger att hon minsann inte accepterar några orättvisor! ;) Ja, inte vet jag! Men vissa dagar känner man sig så totalt förvirrad, så man vet tusan inte om man är levande på riktigt, eller bara en bricka i ett spel... Sjukt djupa tankar, jag vet! Men då är det oxå sjukt mycket som måste snurra där uppe i planeten... :) Ibland kan man ställa sig frågan om man ens är på rätt ställe vid rätt tillfälle, men nog vet jag det finns nån plan för det med! ;)
 
Jag tror aldrig att jag redan i mitten av februari har börjat tänka att SNART är det ju ändå sommarsemester! Vadå snart?! Vi ska ju igenom vintern och den underbara våren först... Man kan väl inte redan vara så trött så man tänker att det snart är sommar...? För i så fall undrar jag hur jag ska orka med hela våren? Jag älskar ju våren, när det blir takdropp, man kan grilla korv i vårsolen på nån trevlig utflykt och när man får börja klä sig i lättare kläder och skor, när man känner hoppet spira och har allt det underbara framför sig. Men jag börjar som undra om jag ska kunna njuta av allt det om jag inte får vara ledig snart? Jag bara undrar... Nåja, snart kommer påsken och därmed någon extra dags ledighet... Det är det bästa med våren, alla fint instoppade röda dagar i almanackan. ;)
 
ÄH! Nu ska jag sluta fundera på detta och gå å lägga mig, för imorgon är det FREDAG! :D
 
Kram! :)
 
 

Hårfärg



Tror vi det finns hopp om att inte ha ett svart band i pannan till kvällens party?! Jag sa till min kära sambo att det är tur jag är 36 år och inte 18! Då kan man bättre härda ut att man är färgad även i pannan och så... ;)

Kram! :)

Alla hjärtans dag

Okej, lite romantisk är han visst ändå! ;)


Ha en bra alla hjärtans dag!

Kram! :)

Vårkänslor!



Fick dessa fina tulpaner av Lillebror med familj när dom var förbi på middag igår. Nu känns det att ljuset är på väg tillbaka till oss och därmed oxå våren! :) Så även om temperaturen inte ännu säger att det är vår, så ger ljuset en lite hopp! ;)

Kram! :)

RSS 2.0