Positiv energi, någon?

Jag efterlyser positiv energi! Någon som har lite till övers? Hör av er i så fall, för jag kan behöva en stoooor dos av den varan! :) Just nu känns det som om jag är helt tom på energi, så jag går defenitivt på sparlåga... Gör det jag måste, men inte mycket mer, för det orkar jag inte med... Efter en dag på arbetet finns det alltså inte så mycket kvar att ge... Hoppas dock att detta ska vara övergående rätt snart, för jag orkar inte mycket mer... Idag har varit en dålig dag, så man är väl extra tom idag... Tyvärr vet jag ej vad jag ska göra åt saken, visste jag det skulle problemet vara löst!

Nåväl, nu är det i alla fall helg å jag hoppas på att ha en trevlig sådan med mycket skratt! :) Har varit å umgåtts en stund med Linda å Nelly när jag kom från jobbet idag, så då fylldes ju energi-nivån på lite i alla fall! :)

Kram! :)


Att vara värdefull

"Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du"

så börjar sången Du vet väl om att du är värdefull skriven av Ingemar Olsson.

Tänk vad det känns bra att få höra att man är värdefull! Vi får inte glömma bort att berätta det för dom som är värdefulla för oss... Idag sa min chef till mig att jag var värdefull å det kändes verkligen bra! Speciellt i det läget som det är nu... Nu har jag levt på det heeeela dagen sen lunch, å tänkte försöka behålla känslan läääänge! Jag behövde det! :)

I övrigt har denna eftermiddag å kväll gått åt till kiropraktiker-besök och sen en vända på stan (hade av nån anledning en himla lust att bara vandra runt på stan å glo...) där jag stötte på Lisa helt oväntat... :) Efter middagen hamnade jag hos min bror å Linda då han ringde å erbjöd mig en matback för att de fått så mycket mat över! :) Det tackar jag för! Efter det var det inte mycket kvar av denna kväll... Typ ett avsnitt av Desperate Housewifes... :) Så denna dag har faktiskt varit riktigt bra!

Kram! :)

Att ge och ta

Just nu kretsar rätt mycket av mina tankar (tyvärr) kring jobbet... Eller inte jobbet i sig, men saker som sker där... Det går åt alldeles för mycket energi till fel saker just nu å jag har ingen som helst aning om hur länge jag kommer att orka med detta?! För hoppningsvis så löser det väl sig till det bästa, men jag har ingen aning om hur länge jag ska låta detta gå innan jag själv gör nåt åt saken... Det handlar väl om att ha ork till att göra nåt åt saken oxå... :)

Är nyligen hemkommen från ytterligare en kvällsföreläsning med jobbet... Denna gång handlade det om bedömning i förskolan... Det är tydligen på gång nåt nytt igen... Vi får väl se var det landar... Eftersom man ska iväg på dylika föreläsningar när man redan jobbat hela dagen är man ju lagom dåsig, alltså är det kanske inte alls tillräckligt som fastnar i hjärnan... :) Vi skulle visst få ut alla Powerpiont bilder på mailen, så då kanske man minns det i alla fall... :) Jag har i alla fall fått skratta ikväll... Jag har ju förmånen att jobba med en del väldigt underhållande personer i alla fall! Å det är ju tur att dom finns mitt i allt "elände"! :D

Imorgon ska jag försöka med nån annan slags strategi... Å jag SKA vara positiv! :D

Nu är det dags för PRISON BREAK igen (veckorna går fort)!

Kram! :)

Söndag kväll...

... och det känns som om klockan är massor! Beror väl på att i kroppen är klockan mer än vad den är i verkligheten... :) Är nyss hemkommen från min bror, var dit med lite nybakta bullar... Det är alltså det jag har sysslat med idag, bakat kanelbullar! Jag är faktiskt själv lite i chocktillstånd, för det är inte direkt varje dag som jag får ett sådant infall som att baka! :) Linda å Nelly var oxå förbi tidigare i eftermiddag å fikade! (Ja, Linda fikade, Nelly fick mest se på... Vilket hon gjorde oxå! Hon tycker det är rätt spännande med sådant man kan äta...) Det känns som om Nelly har lärt sig en massa nytt varje gång man träffar henne fast det inte är så länge mellan gångerna! Tänk vad mycket som händer i ett spädbarns liv! Om det skulle fortsätta i samma takt skulle vi vara fruktansvärt kloka och kunniga när vi blir gamla! :)

Annars har helgen mest gått i lugnets tecken... Har inte orkat engagera mig särskilt hårt i något alls... Efter min hektiska vecka behövdes väl lite lugn å ro skulle jag tro... :) I fredags var jag som sagt hos Camilla å även Linda kom dit... Vi glodde på IDOL å surrade...  Igår gjorde jag faktiskt pizza (vilket oxå var typ "hundra år sen" sist...). Så min helg har gått åt till att baka diverse... :)

Veckan som kommer är oxå rätt uppbokad (hur i hela friden blir det alltid så??) Ska på nån info-träff med jobbet imorgon kväll, på tisdag ska jag till kiropraktorn å till Boden å på onsdag har jag min marmabehandling (som blev inställd sist den var inbokad) ska bli intressant å se vad det kan vara för nåt! :)

Nääää, nu tror jag att jag ska lägga ner det här projektet för ikväll å gå å lägga mig å läsa!

Kram! :)

Äntligen helg!

Jag som sällan brukar känna att veckorna är långa å att det är jobbigt att gå till arbetet känner idag att det verkligen är skönt med helg! Denna vecka har emellanåt känts oändligt lång, men nu är den till ända! Till stor del har det väl å göra med att det varit en rätt tuff vecka på jobbet... Vi har dels haft personal borta å därmed gått kort utan vikarie, det sliter rätt mycket! Man känner att man inte räcker till... Har man dessutom "energitjuvar" i sin närhet gör det inte saken bättre... Vilken himla tur att man jobbar med barn som bara strålar av positiv energi, då får man "tjuva" tillbaka lite av dom! :)

Nu ska jag fixa middag å sen ska jag iväg till C å måla naglarna å glo på IDOL! :D

Kram! :)

Vilken show!

Man blev då i alla fall på glatt humör! Showen med Lena Ph å Orup var riktigt bra! Man fick skratta en hel del! Å så fick man sjunga med! Inser ju att man kan låtarna riktigt bra! :D Vi fick till å med sjunga karaoke! Inte illa! Klart värt pengarna i alla fall! Det enda var att de spelade aningens högt, men efter en stund vande man sig, så då tänkte man inte på det... :) Helt klart sevärd!

Kram! :)

En hektisk vecka...

... är på gång! Har nyligen kommit hem från jobbet, då jag först jobbat sent å sen har varit på kvällsföreläsning till kl. 21:00... Den var dessutom inte så där fantastisk som man hade önskat... Kan inte direkt påstå att jag lärde mig något nytt, men man fick ju tänka till lite i alla fall å kanske fick man en å annan ny idé... Och så kan det vara nyttigt ibland att få höra att man inte är helt ute å cyklar... :) Tyvärr var jag trött å inte helt koncentrerad, men, men... Det är ändå trevligt att få gå å lyssna lite på nåt annat...

Imorgon ska jag jobba kväll på gruppbostaden på Örnäset, å på torsdag ska jag å se Lena Ph å Orup... Sen var det inte så mycket kvar av veckan! :)

Kan också för kännedom meddela att jag från och med nu kommer att vara inne i ett "gyllene ägg"... :) Det är mycket vackert med diamanter å annat fint... Och det bästa av allt, det håller borta all negativ å dålig energi från mig! Ska INTE ta emot något av den varan! Jag lovar!! (eller ska i alla fall göra mitt bästa...) Så nu vet ni varför jag eventuellt inte riktigt kommer att bete mig normalt... :D Eller kanske lite annorlunda! *asg*

Helgen har mest förlöpt genom att jag umgåtts med Lisa å barnen... Förutom en avstickare i lördags kväll/natt när jag tillsammans med "mannen i mitt liv", det vill säga Linda, var en sväng på Olivers... Vi hade faktiskt riktigt trevligt! Å det är väl ofta så det brukar bli när man kommer på att man ska gå ut typ vid 20:30 på kvällen... :D Tack för en trevlig kväll! Har hunnit med en hel del mys med Edvin, gått på stan å målat lite monster å lite annat smått å gott... :) Så helgen har varit riktigt bra!

Nu börjar PRISON BREAK, å det hade jag inte tänkt missa! :) Får stå ut med mindre sömn i natt! *ler*

Kram! :)

Onsdag, onsdag, onsdag...

Hah! Onsdag igen! Nu har man återigen avverkat mer än halva arbetsveckan... Är faktiskt hyfsat lugnt på jobbet, då vi har flera sjuka... Men jag känner att det behövs! Är rätt sliten själv oxå, så då är det bra att det inte är såååå många barn i alla fall... Idag har vi tagit en promenad å tittat var några av barnen bor, de tycker det är så kul att få visa upp sina hus för alla! Sen på lunchen tog jag två barn i vagn å promenerade bort till en annan förskola där jag jobbat för å lämna kataloger till dom... Fick mig lite extra motion med tvillingvagn att skjuta på! :)

Sitter just nu å väntar på att vi ska bege oss till Moster B för att fira hennes födelsedag lite i förskott... Tänkte passa på idag då jag troligtvis ska bege mig på vattengympa imorgon kväll... Om någon ska dit vill säga... 

Igår hade jag fin-främmande i form av Lisa å alla grabbarna! Bjöd dem på middag, något så lyxigt som korv å makaroner! :) Det är som mysigt att träffa killarna! Å nu är det kul att höra alla kommentarer! Man får ju dra på munnen mer än en gång... Men det är ju bara det att för dom är det ju helt allvarligt, så man får försöka å låta bli att skratta högt... :) Har dok lovat den äldsta i sällskapet att vi ska gå på stan å köpa "läx-böcker" till honom... Kanske 15 stycken så dom inte tar slut, som han själv sa! :) Så det kanske är det vi ska göra i helgen...

Nu är det dags att göra sig redo för avfärd! :)

Kram! :)

I väntan på middagen...

...skrev jag en blogg... som försvann... som tur var hade jag sparat inlägget, eftersom jag inte litar på datorer... :) Så här kommer det!

Det blir som en sen middag idag! Å medan den lagar sig själv i ugnen, det blir lax idag, så beslutade jag mig för å skriva lite... Det är ju lätt hänt att det blir sena middagar när det är helg... Idag är anledningen att jag varit på kalas! 29-års kalas... Men det är ju kalas det med! I vårt gäng har vi fortfarande kalas fastän vi börjar bli rätt "gamla"... Det är ett sätt att hinna träffas å umgås! Om inte annat så vet man att man ses när någon fyller år... Dessvärre är det väl så att vi har lyckats klumpa ihop våra födelsedagar på hösten å vintern, så då umgås vi mer än på våren å sommaren! :) Någon enstaka har ju födelsedag även på våren å sommaren, men det är betydligt fler på andra halvåret... :)

Nu har helgen åter kommit å varit... I fredags lagade vi tacos hemma hos Linda å så gjorde vi efterrätt å kollade IDOL! Mycket trevligt! Igår hade jag tvättstuga, vilket tog i stort sett hela dagen... Dessutom sov jag ju till 11!!! (Var i svår chock när jag insåg vad klockan var!) Antagligen behövde jag det... :) Inte undra på att dagen gick fort... Kvällen gick åt till att kolla på "Stjärnor på is"... Idag har jag förutom kalas oxå hunnit med att dammsuga å skura... Man kan med andra ord säga som så att jag har inte direkt haft en rolig helg... :) Men antagligen en nyttig...

Nu ska jag gå å se till min mat å hoppas att den är färdig, för nu är jag HUNGRIG!

Kram! :)

Smittas eller inte smittas, det är frågan...

Nu är det sannerligen sjukdomstider! På jobbet drabbas både barn å personal av både det ena å det andra... Det går nåt med feber å halsont i alla fall... Å så är det streptokocker... Bättre det än magsjuka säger jag då! Känner mig själv hängig oxå, så jag trodde jag skulle däcka igår, men jag tog mig till arbetet även idag å hoppas så göra resten av veckan! Eftersom vi redan går lite kort på grund av sjukdom, så känns det ju hemskt om även jag blir sjuk... Vi får se, på fredag kanske vi inte har några barn att ta hand om, om det ska fortsätta i detta tempo... Men, snart är det ju helg, å då ska jag vila upp mig! Å så hoppas vi att alla står på benen nästa vecka!

Kram! :)

Å så var det söndag igen...

Regn å blåst ute... Kanske lika bra det, så behöver man inte ha dåligt samvete för att man är inomhus! :) Vädret är som rätt växlande... Igår på morgonen snöade det! Och nu är det 9 plusgrader...

Tjejfesten igår var trevlig! Vi var 13 stycken här hos mig! Riktigt bra uppslutning måste jag säga! Himla kul å träffa alla! Vi var några som började med bastu å middag hemma hos Lisa (som hade "familjefritt") å sen fortsatte vi hos mig. Det är då länge sedan jag skrattat så mycket! Klart värt att städa å diska efter en så trevlig fest! :) Vi var också några som for ut på krogen. Där var det dock massor med folk, så vi hade nog haft lika trevligt om vi stannat hemma! :D

Fredagen gick åt till att först käka middag hemma hos Lisa å sen se IDOL! För att inte tala om att jag hade min "Feng Shui" coach här till klockan tre på natten! Javisst, jag å Lisa hade städ-tema på fredagskvällen! :) Och om man slänger tio år gamla tidningar (dock väl uppsortrade i tidskrifts-samlare) så var det nog väl behövligt! :) Man får ju som mer energi efter lite rensning, det är då sant! *skratt*

Resten av denna dag får lov att gå åt till att samla energi för den kommande veckan! Det känns som om jag behöver det! :)

Kram! :)


Mitt-i-veckan-blogg

Onsdag... Nu har man gjort mer än halva arbetsveckan... Fast den här veckan ligger jag av någon anledning en dag före, så jag har haft för mig att det varit torsdag hela dagen, det är det ju inte, så det är INTE fredag imorgon! Kanske är för att jag är så himla trött idag som jag har lite önsketänkande... :)

Idag har OAFF spelat sin första kval-match för ev spel i div 2 nästa säsong. Å de vann på bortaplan med 1-0! Har följt med i vad som händer på deras hemsida... Där är folk bra på att uppdatera! :) Himla vad kul för dom! Bara å gratulera och önska lycka till i nästa match!

T har varit hos mig från måndag till idag. Mycket trevligt med sällskap! Dessutom hinner man ju umgås på ett annat sätt när man ses under ett längre tag... Då hinner man prata om lite ditt å datt oxå! :) Nu för tiden är det inte så lätt att hinna med att träffas alltför ofta, så man får ta tillfällena när de ges!

Igår kväll hade vi föräldramöte på jobbet. (Kanske därför jag ligger en dag före, jag hade som två arbetspass igår...) Det var en riktigt bra uppslutning av föräldrar och det kändes bra! När man får uppskattning för sitt arbete så känns det som att man får lön för det vi gör, ett bevis på att vi är på rätt väg... Det är ju trots allt barnen och föräldrarna som ska vara nöjda, då har man gjort ett bra jobb! :)

Det känns som om jag har minus på "sömn-kontot" denna vecka... Jag är tyvärr rätt beroende av att få sova för att orka fungera normalt! Tänkte just idag att det vore ju skönt om man var en person som klarade sig med 6 timmar (eller ännu mindre) sömn per natt, då skulle man ju vinna en massa vakna timmar per vecka! Undra just om man kan ställa om sig till å sova mindre?? :) Nåväl snart är det helg å på lördag ska jag sova läääänge för sedan på kvällen ska jag ha tjej-fest hemma hos mig! Ser ritktigt fram emot det! Som det verkar blir vi rätt många, så det blir nog himla skoj!

Nu väntar endast IDOL och sedan är det ju säsongspremiär för min (nästan) favvo-serie Grey´s anatomy! Det var den kvällen det!

Kram! :)

RSS 2.0