60 år...

... det har Pappa hunnit fylla! Konstigt... 60 år... Det känns inte som om han ska vara så gammal ännu... Fast å andra sidan har både jag å Lillebror passerat 30, så det kanske inte är så konstigt egentligen... Men man tycker ju nånstans att tiden står stilla....

Nu befinner jag mig i byn å ikväll ska vi fira med lite gäster, smörgåstårta och tårta, ska bli trevligt! Idag har jag haft en effektiv dag... Har varit ute på förmiddagen med Lill♥ och tittat på hästarna och varit i en lekpark... Å så har jag å lilla Lillebror varit till affären och sedan även i skogen med Resso... Han behövde få springa av sig och 40 minuter räcker en bra bit när man inte är så stor... :) Efter det har jag bakat en ananaskaka och nu tar jag det coolt en stund innan vi ska ställa iordning för festligheter...

Gårdagen var också en rätt hektisk dag då jag var riktigt trött! Usch, man är verkligen inte en trevlig människa när man är trött... Å det gillar jag inte! Nåja, jag å lilla Lillebror hann med å vara in på stan och fixa blommor till Pappa, vara på Systembolaget, hämta ut biljetter på Kulturens Hus och så hann jag köpa mig ett par "överdragsbyxor"... Fort var det gjort å på rea var dom! :) Sen åkte vi till byn med Bror och hela familjen.

Jag å Fina L ska gå å se Mia Skäringer... Ska bli trevligt... Kanske lite dyrt, men det kan det vara värt! Dessutom hade jag ett presentkort så min biljett blev inte så dyr ändå! :)

Nu ska jag gå å ta mig en kopp kaffe och börja duka fram för firandet av Bästa Pappa 60år!! :)

Kram! :)

I rymden finns inga känslor

Och jag vill ha en egen måne! Så kan det känns ibland... Att man bara vill fly från allt ut i rymden eller upp till månen... Men... Det går ju inte så bra, så det är bara att lösa de problem man står inför... :)

Igår var jag å A-K på bio och såg just "I rymden finns inga känslor"... Den var riktigt bra och tänkvärd! Klart sevärd film... Jag slutade 16.45, så det var bara att omgående åka in till stan å möta upp A-K. Vi sprang på ett barn som vi hade tillsammans på Lantis å det var kul å träffas å höra hur dom har det... Sen åt vi middag på MAX och var på bio... Sen var den kvällen slut, kan man säga.... :) Alltid lika trevligt att träffa A-K, vi har verkligen samma typ av humor!! :)

I tisdags var det stägning på arbetet och sen bar det iväg på födelsedagskalas hos Fina L! En av min äldsta vänner, å då menar jag ju såklart inte i ålder! ;) Det var i alla fall gott fika och trevligt sällskap som gjorde den kvällen! :)

I måndags hade vi handledning på jobbet... Kom hem efter 19, sen vet jag inte om det blev så mycket vettigt uträttat...

I söndags var jag på födelsedagsfika på Mjölkis... Nu var det A som blivit ett år äldre... Alltid trevligt med en anledning att träffas! :) Även där bjöds det på gott fika å trevligt sällskap! :) Efter det var jag förbi hos bror med familj där även lilla Lillebror var.... Busade med Prinsessan! Hon badade och var verkligen sjö-vild! :)

Idag har jag varit förbi hos bror med familj en sväng... Ja, inte för att jag fick prata så mycket med de vuxna i familjen... Lill-hjärtat la beslag på sin faster! Vi skulle leka i hennes rum, läsa böcker och leka i tältet och allt möjligt... :) "Kom med, dit"... Ungefär så var det när jag förflyttade mig utanför hennes rum... :) Hon verkar i alla fall tycka det är kul på förskolan, och det är det inte svårt att förstå... :)

Sen var det ju det där med valet oxå... Det känns som om man befann sig i nån chock hela måndagen över att ett så kalla främlingsfientligt parti tog sig in i Riksdagen... Vart är vårat samhälle på väg? Är inte alla lika värda längre? Beror det på vilken sexuell läggning man har, eller vilken bakgrund eller hudfärg man har? Sen är det naturligtvis mycket som kan förbättras på många fronter, men ändå?! Skrämmande var ordet.....

Nu ska jag borsta tänderna och SOVA! Känner mig rätt slut efter denna vecka! Jag har arbetat en hel del och även varit i farten på kvällarna... Vi har haft vikarier hela veckan, så det är oxå en annorlunda arbets-situation... Och denna envisa förkylning vägrar ju lämna min kropp! Nu hostar jag oxå, men det kanske är det sista innan allt är över?! Bara å hoppas....

Min plan var från början att gå på after work imorgon å sedan bara vara i helgen... Nu blev det inte så, utan jag åker upp till byn imorgon och firar Pappa som fyllt 60 år! Det blir inte alltid som man tänkt sig... :) Kanske, kanske, kanske hinner man träffa någon fler by-bo oxå?! Hade varit trevligt!!

Kram! :)

Sommaren är kort...

Usch idag kändes det verkligen som om hösten är ett faktum! Det har den väl varit ett tag, men idag har regnet öst ner och det kändes riktigt höstaktigt... Det känns som om denna sommar var alldeles för kort! Det har ju inte varit en sådan där riktig toppen sommar med sol i flera dagar i sträck, det har ju som kommit regnskurar lite var å varannan dag tycker jag... Nu är det bara att ha en massa skoj inplanerat så hösten går fort, för annars hamnar man väl i ide som björnen... Jag är ju en av dom som önskar mig snö hyfsat tidigt, för då blir det ljusare ute och livet blir lite lättare med ljuset! :)

Dagen idag har gått åt till att tvätta och plocka undan "sommaren"... Kanske därför det också kändes som om hösten var ett faktum?! Jag har plockat in mina utemöbler från balkongen och även plockat undan sommarkläder... Passade på att rensa bort lite av dom samtidigt, så blir bördan lite lättare! Man blir ju lättare av att rensa sägs det! Å det känns då så oxå! :) Och så har jag badat bastu. Lilla Lillebror hade bokat och han behövde inte hela sin tid, så jag passade på! Tänkte att jag kan ånga ut lite av det täppta som bor i mitt huvud... Sen har finaste Guddottern och hennes mamma varit förbi och vi har gemensamt ätit på MAX... Haft lite lördagslyx... :)

Jag är grymt hes, och det verkar som om denna förkylning ska gå igenom allt innan den kan lämna min kropp i fred! Det skulle som kännas bättre om man fick bli riktigt sjuk med feber och så var det över på nån dag, istället för detta sega utdragna... Nu har jag varit sjuk i två veckor.... Halsont, huvudvärk, täppt i bihålorna, lock för örat, och nu heshet och hosta... Så nu står mitt hopp till att det ska försvinna! Rösten är ju rätt bra när man varit tyst ett längre tag, så jag ska väl kanske vara ensam och inte prata i telefon.... :)

Torsdagens föräldramöte gick bara fint! Fick faktiskt en del beröm om att jag upplevdes som en duktig pedagog och det är kul! När man är ny så känns det bra att höra! När någon säger att man är på rätt ställe med rätt jobb, då får man det bekräftat! ;)

Igår var vi till Bästa T och åt surströmming! Det var första gången för mig detta år, så det var riktigt gott!! Å så trevligt att umgås med fina tjejer också och surra lite! En bra fredag! :)

Nu ska jag nog bara ta det coolt resten av kvällen om jag nu inte får för mig nåt annat helt plötsligt... :)

Kram! :)

Möten och rösträtt

Känns som om denna vecka mest handlat om att vara på jobbet så mycket som möjligt... I måndags stängde jag , i tisdags hade vi nätverksträff, igår skulle vi haft handledningsträff, men det blev inställt och idag är det föräldramöte..... Man kan ju lätt säga att man inte har så mycket energi till annat dessa veckor....
..... Samtidigt är det roligt och lärorikt oxå! Att gå på nätverksträffar gör ju att man får höra hur andra tänker och så får man dela erfarenheter och vips så blir man lite klokare igen! Det är givande!! Och föräldramöten ingår ju i jobbet och så får man chansen att prata lite mer me föräldrarna och får höra deras åsikter... Också lärorikt! Men det är lite tufft när det hamnar en massa på samma vecka...

Igår när mötet blev inställt, eller rättare sagt flyttat, så hade jag å lilla Lillebror middagsdate! Trevligt med sällskap! Och sen gjorde vi "3-veckors-sallad", så nu har man så det räcker ett tag! :)

Idag efter arbetet har jag varit och gjort min medborgerliga plikt (rättighet), jag har röstat! Lika bra att göra bort det, så man inte glömmer det mitt i allt på söndag... För rösta bör man göra! Som sagt, så är det en rättighet för oss medborgare i detta avlånga land... Sen om det blir bättre eller sämre eller om dom är lika bra på att lova å inte hålla sina löften, det vet man aldrig... Det brukar ju sluta med att "det fattas pengar" eller nåt ditåt... Men jag hoppas innerligt att vi inte får in partier med extrema åsikter i riksdagen i alla fall.... Mitt hjärta klappar ju lite extra för förskola, skola och omsorg... Ja, det är väl den så kallade offentliga sektorn, å mitt hopp står till att det blir fler vuxna på färre barn... Både i förskola och skola! Och att personalen i vård- och omsorg också får chansen att göra ett bra jobb! För ju mer det dras in på alla dessa verksamheter, desto mer liknar det förvaring... Och vem vill ha det så?!

Idag fick vi "gå kort" igen på jobbet, jag vet inte för vilken gång i ordningen det sker denna höst! Och vad gör vi?! Jo, vi försöker lösa problemet, såklart för barnens skull! Men i slutänden kommer det drabba oss ännu hårdare! På nåt sätt så löser vi ju saker och ting trots att vi kanske egentligen inte borde... Så länge ingen protesterar högt, så går det ju... Ja, men ni klarade ju er utan vikarie förra gången.... Inte vet jag vad man ska göra åt det, men det känns som om vår kära arbetsgivare måste börja göra nåt! Det är ju valår, trots allt! :)

Imorgon är det fredag, igen! Ska bli skönt med helg! Denna vecka har jag dessutom inte varit i form, i måndags borde jag nog ha stannat hemma... Hade ont i skallen hela dagen och kände mig inte alls bra... Tisdagen var trots allt bättre... Men jag har ju nån form av lock för ena örat, så det känns som om man har bomull i skallen... Och så domnar det i halva ansiktet och så har jag yrsel... Just nu är värktabletter min frukost! Inte bra, nej jag vet! Borde kanske vara hemma, men man försöker ju ändå gå på jobbet å på nåt sätt så går det ju bra när man är där...... Nåja, inte klaga! :)

Nu middag och sen iväg till jobbet igen! Ha det bra där ute!

Kram! :)

Tyssssstnad

Oj, vad det är skönt när det är alldeles tyst en stund när man kommer hem från jobbet! Efter alla ljud som "retat" hörsel-nerverna är det alldeles underbart med total tystnad... Brukar som vänta ett tag med att slå på nåt ljud som radion eller tv:n, bara för att öronen ska få vila en stund... SKÖNT! :) Det är egentligen först när det blir tyst som man förstår hur mycket ljud man utsätts för hela dagarna...

Igår var det söndag, en mulen sådan, i alla fall i byn... Jag bakade blåbärsbullar och syltkakor... Hann med en sväng på fotbollsplan där lilla Lillebror spelade och såklart umgicks vi! :) Det är ju så kul med våran Prinsessa nu, för nu är det som att hon försöker berätta saker för en... Igår när hon vaknade efter att ha sovit i vagnen och jag hjälpte henne med kläderna så började hon med stor inlevelse berätta för mig om mössan och vovven och dit... Jag som hört historien innan kunde förstå att hon menade att vovven tagit hennes mössa och sprungit iväg med den. Det gäller att lyssna på vad de små faktiskt vill berätta... Det är dock inte alltid så lätt när man inte kan säga alla ord man vill! :) Åkte sedan med Guddottern och hennes mamma till Luleå... Blev et stopp hemma hos dem där vi hann bygga lite pussel innan vi drack te och såg på TV... Inväntade L&P så jag kunde lifta hem med dem...

Det känns inte som om jag haft någon bra måndag! Vaknade med huvudvärk och den har hållit i sig heeela dagen! Vet inte om det är för att man är förkyld och täppt eller om det bara var så...?! Det känns i alla fall som om jag har bomull i skallen och inte riktigt är med... Man känner sig inte som någon bra människa när man inte mår bra, men det är bara att bita ihop, le å se glad ut... :) Hoppas bara på att det är bättre imorgon, för då har jag nätverksträff och kommer arbeta till 21.00, med en paus mellan 16.45 och 18.30, typ... Ikväll blir det då inte många knop gjorda... TV och en tidig kväll i säng!

Och nu ska jag göra slag i den saken och förflytta mig från datorn till TV:n... :)

Kram! :)

Stjärnklart

Befinner mig i byn! Kom för en stund sen från utebastun och tittade upp på himlen... Det är stjärnklart! När man bor i en stad glömmer man bort hur fint det är att se stjärnorna... Eftersom det alltid lyser en massa lampor är det svårt att skåda några stjärnor inne i stan, men här i byn ser man stjärnonrna! Jag har nog i hela mitt liv varit fascinerad av dessa och funderat på stjärnbilder och sånt.... Tanken slog mig nu när jag såg alla dessa stjärnbilder på himlen...

Hit till byn anlände jag igår med Fina L... Hon väntade in mig tills jag slutade runt 17 och sen åkte vi upp. Vi var framme runt 19, så det var inte så mycket kvar av fredagen... Hann kramas med Prinsessan innan hon skulle sova och så fick jag ju träffa nyaste familjemedlemmen Resso oxå... Så himla söt! :) Sen var det Idol och en film på nån av filmkanalerna... Eftersom den manliga delen av familjen alla jagar älg, så är det rätt tidiga kvällar som gäller i huset... :) Kanske är himla bra för då får man vila upp sig och kanske bli fri denna förkylning...

Idag vet jag inte om det blev så mycket gjort egentligen, hade tänkt börja baka på förmiddagen, men det var som att en massa annat kom emellan, så vi åkte inte till affären förrän rätt sent... Så blir det ibland! Nåja fick ihop en snickerskaka i alla fall och den har vi mumsat till efterrätt i kväll.... Vi har varit och plockat upp potatisen i eftermiddag, det gick rätt fort eftersom vi var så många... Till och med E har hjälpt till... Hon plockade minsann hon oxå! Men det är inte så lätt att röra sig i stövlar på en ojämn mark när man är liten! Men hon är tapper hon! Älskade unge! När vi kom hem så blev det sen middag med tacos... Sen har jag eldat öronljus... Ska visst vara bra om man är täppt... Å nåt var det då som släppte, men jag tror inte jag blir fri det som sitter i bihålorna... Nåja, har ju både rinexin och kortison-nässpray, så nån bihåleinflammation borde jag inte få! Och sedan så var det utebastu då.....

Jag har ju gått och blivit mörkhårig igen! Var till frissan i torsdags och hon fick i vanlig ordning fria händer, så nu är jag mörk! Det är ju inte så lätt för barn (ja inte för vuxna heller) att känna igen en när man så drastiskt bytt färg på håret... En liten pojke på min förskola frågade vad jag hette nu då... Ja, byter man hårfärg kanske man byter namn oxå?! :D Sen är jag ju fortfarande rätt ny för dom, så dom har väl precis vant sig vid mig, så ställer jag till det på detta viset... :) Även E var först lite skeptisk när hon såg mig... Faster såg ju inte ut så sist jag såg henne! :)

I torsdags hade vi en riktig utedag på jobbet, vi var ute hela dagen! Grillade hamburgare till lunch å sen ville inte ens barnen gå in.... Det var ju underbart väder, så man får passa på! Dessa go-väder-dagar är nog räknade..... Efter jobbet var jag ju då till LYXX till frissan och efter det träffade jag Bästa A-K... Vi var å käkade middag å sen fikade vi oxå... Satt å surrade en hel del.... Det känns fortfarande konstigt att vi inte arbetar ihop! Det kommer nog alltid vara tomt....

Nu tror jag håret har torkat så även jag kan lägga mig i sängen å sova... Som alla dom övriga i detta hus! :) Dom dagarna när det är släckt i detta hus så här tidigt, är nog ganska lätt-räknade... :)

Kram! :)

Amor Vincit Omnia

Jaaa, så tror jag att det är, Kärleken Övervinner Allt! Fina vännen J har tatuerat in det på sin arm å ärligt talat så är jag grymt sugen på att pränta in dom orden i nacken på mig själv! :) Om vi försöker leva efter det så blir nog världen en vackrare plats för oss alla! Tror ni inte det?! Idag när jag var inne på "vilan" med mina fina barn på jobbet slår mig tanken att kärleken, att vara kär alltså, nog redan finns inbyggd i oss när vi är väldigt små... Det är en pojke som är ganska förtjust i en flicka på förskolan och han vill alltid sova nära henne och så vill han snurra henne i håret... Och det får han! :) Idag låg dom så himla nära varandra och det var bara hur vackert som helst att se! :) Mer kärlek till folket! ;)

Festen hemma hos Bästa Cammo och hennes fantastiska grannar var mycket trevlig! Det var hur mysigt som helst med lyktor i trädgården och eld och mys! Vi grillade och åt gott och surrade och SKRATTADE! Det var hur trevligt som helst med en massa trevliga och roliga människor! Både nya och gamla bekantskaper.... Nice helt enkelt! Mer sånt oxå! :) Sov sedan över hos Cammo så jag hjälpte dom att städa på söndagen innan Cammo senare på eftermiddagen skjutsade hem mig... Bra helg! :)





I övrigt så är förkylningen ett faktum och i vanlig ordning så har det slagit igen i bihålorna! Fy vad irro! Bara å hoppas på att lite rinexin får bort eländet..... Så det inte tar en massa veckor.... Nåja, inte mycket att göra åt, bara å vänta och försöka (ja exakt det var ordet) ta det lugnt och vila....

På måndag hade vi personalmöte och igår var jag på en mycket efterlängtad massage! Gissa om den var välbehövlig?! Men det känns betydligt bättre idag, så visst hjälper det! Imorgon är det dags för frissa-besök, oxå det välbehövligt, så det här är en riktigt bra vecka! :)

Nä, nu IDOL!

Kram! :)

"I ett fotoalbum....

... där står tiden stilla!" För att fortsätta på temat med dansbands texter! :) Finaste L hade skickat lite länkar åt mig på FB och när jag lyssnar på dom kommer jag på mig själv med att sitta å le... Vilka minnen dessa låtar medför! Och det är en lång tid av minnen som dyker upp... :) Och som sagt, I ett fotoalbum där står tiden stilla... Man kan sätta sig ner och komma ihåg... men bara det som var bra! Det som var mindre bra kan man sudda ut från minnet och endast använda som erfarenhet i livet! :)

Vaknade i morse med en otäck känsla i halsen! Jag som har suttit och tänkt att det var ju fantastiskt att jag sluppit bli sjuk... Man ska aldrig säga så, då kommer det som ett brev på posten... Ont i halsen som tusan idag, men det är ju bara å hoppas att det stannar vid det!! Jag ska ju iväg på husfest i afton, inte har jag tid med nån infektion nu inte!

Jag har sovit till nästan halv tio i morse!! Antagligen behövdes det! Sen har jag kokat fisksoppa till lunch, tänkte att det är bra med soppa mot denna onda hals..... Och snart så ska jag packa mig iväg mot Cammo... Sista bussen dit ut går redan före 16, så det är inte så länge kvar!

Tack för kommentaren L! Den gjorde mig glad! :)

Kram! :)

"Är du min älskling än.........."


♥ Love you my friend! ♥

Jag och L har varit förlovade i 15 år (sen kan man undra hur det kan vara så jä-la länge sen sommaren 1995?!) och fortfarande "får vi komma hem igen..." :) Detta för att citera en av Lasse Stefanz´s (eller har jag fel nu??) låtar... Vi är inte bara goda vänner vi har samma klädsmak oxå, tydligen... Denna sommar lyckades vi ta på oss likadana kläder på två av de tillställningar vi var på gemensamt... Så kan det gå! :)

Vad vore livet utan vänner?! Förmodligen väldigt fattigt!! Jag är rik för jag har många vänner! Och många nära vänner... Det sägs att man ska ha minst fyra stycken nära vänner som kan hålla i fallskärmen om man behöver hoppa.... Jag skulle klara fallet! Jag är rätt säker på det! :)

Till mina vänner: Ni är (mer än) GULD värda!

Kram! :)

Välkommen underbara helg!

Helgen känns mycket välkommen! Så skönt att sova tills man vaknar av sig själv! Och sen kanske sova en stund till bara för att man kan! :) Det måste vara så här barnen på förskolan känner sig när dom "inskolas"... En massa nya intryck varje dag och denna obeskrivliga trötthet sen! Det är som att man är trött fast man sover.... Men det blir bättre å bättre och nu när jag för fullt övar mig i att förstå att jag inte kan ha koll på allt utan får ta reda på saker allt eftersom och måste lita på att någon annan vet så blir det nog snart riktigt bra.... Det jag nog egentligen har svårast att vänja mig vid är ljudnivån... Det är stor skillnad på ljudnivån när det är 17 barn och när det är 37... Nu har vi inte haft 37 barn ännu och inte ens haft full grupp, och det kanske är tur det! :) Men som sagt, många barn som "finns till" gör att det är en hel del ljud... Man måste väl börja öva sig i att stänga av öronen oxå! ;)

Denna afton blir det inte mycket gjort... Några stygn på nya projektet som ska bli en julkalender... :) Jag har ju för avsikt att bli klar till jul (om jag ska vara ärlig så har jag för avsikt att hinna med två stycken, men eftersom jag trots allt efter snart 34 år börjar känna mig själv så har jag oxå börjat inse att min tid är inte den samma som den "vanliga" tiden... Jag ÄR tidsoptimist!!) och så äter jag GODIS! Imrogn bär det av till goda vännen Cammo på husfest! Det blir trevligt att träffa både nya å gamla bekantskaper! :)

Och nu ska bilden in! På doptavlan som jag ju faktsikt blivit klar med!! :)



Trevlig helg!

Kram! :)


Det vackraste

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.... Det finns inte mycket som är så vackert som sovande barn! :) Helt avslappnade och oskyldiga! Fina, underbara barn! På jobbet får man ju se dessa sovande barn nästan varje dag... Och dom dagarna när man öppnar, vilket jag gjorde i tisdags, har jag "vilan" på jobbet och får mysa med barnen och se dom små liven sova så sött.... :) I tisdags har jag också varit med världens vackraste och underbaraste E... Vi tog en stödvila på eftermiddagen och sov tillsammans! Mycket mysigt även det! :) Jag är så glad att jag får vara så nära henne så jag kan träffa henne nästan när jag vill! :)

Jag ska genast erkänna att jag varit oerhört lat på att blogga... Men nu när man börjat jobba så är det som att tiden inte räcker till! Först är man på jobbet MINST 40 timmar i veckan, å sen ska man hinna med allt man vill göra oxå! Jaja....

Helgen som varit var rätt intensiv, i alla fall lördagen... På fredag var jag å Cammo å fikade på stan, å sen var jag rätt slut och satt mest å funderade på om det var normalt att gå å lägga sig klockan 21 på en fredag... :) Gjorde dock inte det, men tanken fanns där!
............. På lördag var jag ut å gick på morgonen å sen var jag med Emmy en stund när Svägerskan skjutsade Bror å gänget till bussen som skulle föra dom på fotbollsmatch... När hon kom hem åkte vi och H in till stan... Vi käkade lite lunch där och jag shoppade både en skinnjacka å nya skor! Så nu var kvoten för inköp fylld denna månad! :) Min lilla Lillebror som har föreslagit sig själv som min Gode man har nu satt förbud på alla "onödiga" inköp! Kanske skulle bli riktigt rik om man lät någon annan sköta ens ekonomi ett tag! ;) Efter den trevliga stadstrippen var det bara att fixa sig för kvällens party... H hämtade mig å Svägerskan, så vi var först på plats! En trevlig tillställning som var tänkt att avslutas i stan på BBB, men dom hade tydligen knappt nå folk, för dom hade stängt när vi anlände efter 24.... En tur till Invit å sedan hem!
............. Söndagen hade jag redan innan beslutat mig för att VILA! Och det gjorde jag oxå! Som sagt är man rätt slut efter alla intensiva veckor på jobbet, så jag antar att man behöver vila.....

På måndag tog jag äntligen tag i min tvätt! Den borde jag ha tagit tag i sedan länge, men varför göra idag det man kan göra imorgon?! Å när man tänker så nog länge, så blir det ganska mycket tvätt! :)

På tisdag var jag som sagt med Prinsessan när hennes mamma å pappa var på IKEA! Vi hade en så trevlig dag med lekparksbesök och en massa lek hemma... Hon är som van att Faster leker med henne när hon är på besök, så när jag diskade undan efter middagen och hon inte riktigt hade min fulla uppmärksamhet, ställer sig barnet upp i soffan å ropar, för då MÅSTE jag ju se henne och troligen oxå ingripa! Dom är verkligen inte dumma dom älskade små liven! :)

Igår var det onsdag och jag blev bjuden på köttsoppa hos Bror med familj! TACK! Så uppskattat med färdig middag! :) Jag fick även ett nytt broderi att fördriva tiden med! Så himla kul!! :) Började genast med det... Och på aftonen gick vi några från jobbet Kommun-joggen, 5,4 km på Ormberget... En trevlig tillställning....

Idag har jag haft stägning på jobbet å vi hade ett barn som var till 17.30, så jag var inte hemma förrän vid 17.50... Tur man har nära till arbetet i alla fall! :) Å så var det mat å en disk som jag såklart sparat på... Och sen hamnar man här... Vid datorn.... Och snart får man gå å lägga sig igen! Så skönt!! :)

Man kan lugnt säga att det är ganska fullt där uppe i hjärnkontoret! Jag har defenitivt varit tvungen att släppa kontrollen och hoppas folk påminner mig om det jag ska göra! Det är rent omöjligt att komma ihåg allt! Man får lära sig att lita på sina kollegor kan man säga! Det är nog nyttigt för mig..... Att lära mig att inte ha koll på allt... Men det kommer säkerligen med tiden... Snart ska väl det mesta flyta... Fick även veta att det ska komma två till barn till oss, så då har vi 37 stycken! Hej hopp bara!! Och mycket kvällsjobb är det! Vecka 37 kommer jag jobba 3 kvällar efter varandra... Vadå livegen?! :) Men det blir fina komptimmar att ta ut i framtiden! Man får försöka se det positivt! Och så lär man väl sig nåt oxå, antar jag?! Och varje vecka ser ju inte ut så, men det är nästan en kväll i veckan redan nu.... Jag har dock beslutat mig för att säga nej tack om det känns för mycket, för jag lever ju inte för jobbet även om jag tycker det är kul....

Nix, nu ska jag se om det finns nåt att fördriva tiden med på TV innan jag på riktigt går å lägger mig... :)

Kram! :)


RSS 2.0