Snö, snö, snö

När jag tittade ut i morse var det VITT! Jag blev jublande glad!! Tänk vad lite snö kan göra för ljuset å ens eget humör!! :) Tyvärr kan jag meddela att i skrivande stund har allt regnat bort!!! *suckar* Jag undrar vad som hänt med vintrarna som var förr??? Ska vi skylla på den globala uppvärmningen, kanske? Nåja, mitt hopp står till att det fortfarande är snö i S-byn, för det var betydligt mer snö där när jag lämnade arbetet i eftermiddag... Å det är ju trots allt där jag tillbringar en stor del av min vakna tid! :)

Har idag varit på massage! Missade den förra veckan då massören var sjuk, men idag fick jag gå i alla fall! :) Helt underbart fantastiskt skönt! Om jag blir miljonär, eller i alla fall väldigt rik ska jag börja gå på massage en gång i veckan, minst! Vilken livsdröm, va?! :)

Jag har även hunnit med å springa en massa ärenden till arbetet... Men nu är det gjort å jag slipper höra frågan every day om jag ännu gjort det... Lika bra å göra bort!! Dessutom har jag köpt en julklapp till Prinsessan... Å så har jag hunnit träffa henne som hastigast då jag var förbi å hämtade ett recept... :)

Jaaa, det var väl den måndagen det! Jag hade önskat lite fler timmar på mitt dygn!!!

Kram! :)

Nu har jag jul här i mitt hus

Jaaa, lite julkänsla har jag i alla fall inomhus... Men utomhus lyser snön fortfarande med sin frånvaro, så det är sämre med julkänslorna där... Nu är det i alla fall kring 10 minusgrader, så hoppet har inte dött ännu! :)


Mina nya köksgardiner med tomtar på!



Inköpte en ny stjärna idag, så nu har jag lite nytt i alla fall...

Dagen idag har jag börjat med att besöka möbelaffären i G-stad med L, N å A och sen var vi in på Rusta å jag införskaffade nya små mattor till sovrummet för 29 kr styck å stjärnan som syns ovan... Sen fick jag skjuts till den nyblivna 4-åringen å hennes mor å bror... Lyckan är stor när man fyller 4 år! Å jag ska faktiskt erkänna att jag har vissa minnen från min egen 4-års dag... :) Dels har jag ju sett på bild, men med bildstöd kan man också minnas en hel del... Jag vet i alla fall att jag var grymt rädd för Tomten den julen jag var 4 år... Pappa fick hämta alla mina paket då... Jag blundar på alla bilder då Tomten är närvarande! Så kan det oxå bli! Nåja, det var i alla fall trevligt att träffa dom alla!

Sedan åkte jag buss hem å åt middag å sen har jag varit på vattengympa... Nu återstår att se om man är nog frisk, eller om jag ska hosta hela halva natten... Hade även lite ont i armen där jag fått sprutan, men inte alls farligt... Konstigt nog verkar man ha klarat sig utan allvarligare biverkningar... Som sagt, ömhet där dom stuckit, som ett blåmärke när man rör där och sen är det som att man har träningsvärk eller nåt, för det gör ont när man lyfter armen... Knasigt att lite vaccin kan göra detta???

Nu är det snart dags att sova så man orkar med den nya veckans spännande äventyr! Jag ska i alla fall ha "kalas" på torsdag, så det så! Kommer nog aldrig sluta ha kalas, för det är så fantastiskt roligt att få en anledning att träffa alla! :) Nåja, jag har ju även lovat Mellansonen i "min familj" att jag ska ha fiskedamm, så det är bara att fixa!! *ler*

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Kram! :)

Vaccinerad å frisk

Jaaa, då har jag varit modig å tagit den där "svinvaccin-sprutan"... Kan för mitt liv inte begripa varför jag är typ rädd för sprutor, men så är det i alla fall! Jag bestämde mig lita halvt om halvt i torsdags att jag skulle gå förbi å se hur kön såg ut efter jobbet på fredag så det var inget jag planerat desto längre... Slutade 16, så när jag kom till stan var det inte så många som stod i kö... För mig tog det ca 20 minuter från det att jag ställde mig i kön tills jag kom ut ur lokalen! Jag hade alltså tur för en gångs skull! Skrattade lite lätt åt det lustiga kö-systemet... Först fick man stå i kö tills det blev en ledig plats på stolsraden som de ställt ut... Sen fick man flytta framåt en stol i taget tills det blev ens egen tur... Vad hände med kö-lappar?? Nåja, detta fungerade ju oxå! Nu har jag i alla fall fått vaccinet å överlevt utan biverkningar... Har ont i armen, men inte alls så farligt som jag föreställt mig... Å idag har jag haft ont i skallen, om det beror på sprutan eller nåt annat är ju svårt att svara på...  :)

Lördag kväll... Å det har varit en lugn helg! Nu halv-glor jag på filmen på TV 4, har sett den för ett bra tag sedan, så jag orkar inte riktigt hänga med... Har i alla fall sett Robinson å måste säga att Paolo Roberto var en riktigt bra programledare. Missade förra avsnittet, så det var första avsnittet för mig. Har ätit naturgodis å broderat på Prinsessans tavla... Det är nu bara det "tråkiga" kvar, det vill säga efterstygnen... Men dom ska ju göras, så det är bara å sy... :) Samtidigt är det kul å se bilden bli färdig!

Idag tog jag fram lådan med julsaken å kände mig rent less på allt jag hade i den!! Så nu ska här inhandlas nytt... Om inte annat så får man väl göra det när dom börjar rea ut sakerna, så får man nya till nästa år... Nu får dom gamla duga tills vidare i alla fall... Har också hunnit med ett besök hos "min familj"! Alltid lika trevligt att komma dit! Nu är snart deras nya hall färdig å det blir mycket fint! Även bonusbarnen var där, så det var fullt hus å fullt ös... Men man kan bara konstatera att Bolibompa å lördags-godis får tyst på de flesta barn! ;)

Igår var jag även å lämnade blodprov på morgonen, så jag blev utsatt för två sprutor på samma dag!!! Å överlevde även det! :) Hoppas nu att dom där proverna är "normala" så jag slipper öka dosen på medicinen, för nu är ju mitt blodtryck hyfsat normalt igen... Jag känner mig ju fortfarande yr när jag reser mig å så, men inte alls som jag gjorde för några veckor sedan... Det är rätt  lustigt att lågt blodtryck anses vara helt ofarligt, å det är det säkert kroppsligt, men med risk för å svimma eller i alla fall ramla, så är det ju inte så ofarligt egentligen! :) Å med det jobb man har är det rätt många lägesförändringar på en dag...

I torsdags var jag på handledarträff... Vi har ju en tjej från gymnasiets lärlingsprogram hos oss å dom har lagt upp det så att handledarna får lite utbildning å chans att träffa andra handledare å även lärarna... Bra tanke måste jag säga! Nu var det en kvinna som var inbjuden att föreläsa om ungdomars identitet å om kommunikation... Mycket intressant!! Jag tycker ju det är spännande att lära mig nya saker om mig själv, ja nya saker över huvudtaget, så jag gillar ju sånt där... :) Vi fick bland annat göra kommunikationsövningar med varandra...

På torsdag var vi även på Julspel med jobbet som kyrkan anordnade. Det kändes stämningsfullt å man fick i alla fall lite mer julkänsla, trots det hemska väder vi har utomhus... Det handlade om Jesu födelse... Å så sjöng vi lite julsånger, trevligt minsann!

Jaaaa, om det inte snart kommer snö kommer vi väl alla få depressioner! Fy vad jag är less på detta eviga mörker! Nu är det i alla fall både fullmåne och minusgrader, så det är aningens ljusare... :) Nu är det bara å hoppas på att marken fryser å att snön sedan kommer för att stanna till våren! I fredags sjöng vi snö-sånger med barnen... Det var ju på skoj, men vi satt alla å hoppades att det skulle fungera...

Nu kanske man skulle gå å lägga sig tidigt ikväll?! Kan ju vara bra å sova lite extra när man kan... :)

"När det första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas
att fira få advent."

Ha nu en trevlig Första advent!

Kram! :)

Fantastisk!!

Det är det jag har att säga om Lars Winnerbäck!! Vilken spelning! Han är verkligen helt otroligt bra att lyssna på å live är det ännu bättre! Vi hade stå platser å trots att jag stått i över 3,5 timamr, så hade jag nog kunnat stå ett tag till! Lär väl ha träningsvärk imorgon, men det är det värt!!! Förbandet började 20.00 och Lars Winnerbäck började spela ca 20.30 å det var slut ca 22:45... Riktigt bra hela tiden!! Och extra bra blev det såklart på dom låtar som publiken kunde sjunga med på! Helt fantastiskt underbart! Det här ska jag leva länge på i höst mörkret!!!




"Jag hugger i sten"


"Elegi"

Hur ska man kunna somna efter detta?! :)

Kram! :)

Lars Winnerbäck

Imorgon är det äntligen dags! Då ska vi se Lars Winnerbäck!!! Det är så länge sen vi köpte biljetterna, så där ett tag hade jag nästan glömt detta... Men imorgon ska det i alla fall ske! Så kul!! :)

I övrigt har vi arbetat till närmare 20:30 ikväll å som jag sa på arbetet hade vi kunnat stanna å fixa typ varenda kväll i veckor å ändå inte bli klara! :) Så är det visst i ett arbete som aldrig "står still"... :)

Å så var det ett avsnitt av Desperata Husfruar å nu hägrar sängen kan jag säga!!! :)

Kram! :)

En hyllning

till alla mina nära å kära! ♥ Jag kanske inte berättar det nog ofta, men jag är oerhört tacksam för att ni finns i mitt liv! Förra veckan har känts som en vecka när jag mest har varit likgiltigt inställd till det mesta... Å det är ju då man är så glad över att det finns personer i ens liv som lyssnar när man "klagar" och som faktiskt ger en energin att orka vidare! :) Och som ibland bara finns där så man kan göra trevliga saker för att få annat att fundera på... Så TACK! Jag tror ni vet vilka ni är... ♥

Nu ska jag faktiskt summera förra veckan med lite mer känsla! :)

Tisdag Vi hade träff med våran praktikants (hon är 16 år och när jag säger att det känns ju rätt märkligt å säga att man är dubbelt så gammal som nån som går på gymnasiet säger hon att hon minsann trodde jag var ännu yngre... Typ 27 eller nåt!! Se där, inte illa!) lärare så jag arbetade längre än jag skulle ha gjort egentligen... Sen fyllde goda vännen C år å det bjöds på kalas-fika! Trevligt... Alltid ett tillfälle att träffas! :) L kom dit me alla grabbarna, så jag fick även tid med dom! *gilla* (som man hade skrivit på FB) Tyvärr avslutades kalaset lite olyckligt för Lill-killen som snubblade och fick värsta bulan i skallen, det var som i en Disney film, bulan växte direkt! Mellan-killen å Stor-killen kom med mig hem för att hämta leksakskataloger... Det är ju liksom dags att börja meddela Tomten vad som önskas... :)

Onsdag Ringde Bästa Svägerskan efter arbetet å då dom var hemma gick jag genast dit! Det kändes som länge sen jag träffat Prinsessan, så man hade ju visst abstinens! :) Nu har hon minsann lärt sig åla, det går allt bättre för var dag som går... :) Hon har ju blivit så stor Lill-hjärtat! Blev även bjuden på köttsoppa till middag å det var himla gott! Och det emottogs tacksamt då det så klart är betydligt trevligare att äta i trevligt sällskap än hemma själv! TACK snälla ni! Efter middagen begav jag å Svägerskan oss på shoppingtur till ICA-Maxi. Då hamnade även EMD´s julskiva i varukorgen... :) Den var dock inte lika bra som jag hade hoppats... Kändes mer "sorgsen" än jag tänkte mig... På kvällen var det ju såklart Grey´s anatomy! Å det får man minsann inte missa!

Torsdag Vad kan man säga om en tvätt- och städkväll?? Det är ju sällan kul att göra, men efteråt känns det oftast bra! :)

Fredag Vi hade ett rätt jobbigt möte på arbetet, så när jag slutade tidigt kändes det himla bra att träffa trevliga människor! Träffade Svägerskan å Prinsessan på stan, vi fikade å satt å surrade helt länge... (Tack snälla för att du lyssnar å ger stöttning! Man blir klokare när man hör andra tänka högt!! :) ) Sen åkte vi till Dollarstore å jag införskaffade nya julgardiner å en tomte till Prinsessan. :) Sen åt vi Tacos hemma hos Bror med familj och såg idol i väntan på lilla Lillebror med kompisar... Å by the way är jag mycket förvånad att Erik hängde löst!!! Nåja lilla Lillebror anlände med sina två kompisar å eftersom dom skulle sova hemma hos mig var det bara att söka fram madrasser å div... Sen studerade jag insidan av ögonlocken rätt snabbt! :)

Lördag Frukost tillsammans med gänget... Å så kom stora Lillebror förbi med Prinsessan å sedan även Svägerskan... Vi surrade ett tag innan alla började avvika mot stan... Själv inväntade jag brudarna för avresa mot Storforsen... Eftersom vi fick nåt avhopp slutade det med att vi var 6 stycken å alltså fick vi alla plats i L bil. När vi kom fram dit var det genast vin- och chokladprovning kl. 15.00... Det var rätt kul å känna skillnaden på smaken av vinet när man hade choklad i munnen, vissa passde betydligt bättre ihop än andra... Det som var synd var att vinerna endast kunde köpas av dom som hade utskänkningstillstånd å såldes alltså inte på Systembolaget... Så man kan inte fortsätta prova hemma! :) I alla fall inte med just dom vinerna... Efter denna smakupplevelse var det dags för bad i Hotspringen under bar himmel å med forsen i bakgrunden... Väldigt mysigt! Sen var det middag å efter det spelade en trubadur... Mycket snicksnackande med brudarna! Det finns som en del å "prata ikapp" när man ej ses särskilt ofta... Sen var det dags att sova...

Söndag Jag säger bara: hotellfrukost! Bland det bästa med att bo på hotell är ju just hotellfrukosten! Egentligen vet jag inte varför den är så speciell, men det är nåt särskilt med att det finns stort utbud å man inte har lagat den själv! Vi sa att egentligen borde man boka upp ett datum när man träffas å går å äter hotellfrukost i stan å alla som har möjlighet just den gången hänger med! :) Sen checkade vi ut (en timme för sent, vilket vi inte visste förrän då) å åkte hemåt. I Antnäs tyckte bilen att vi skulle ta en paus, så vi blev stående med nåt tekniskt fel i ca 20 minuter... Sen gick det bra å köra hem! Tack alla brudar för en trevlig helg! Man har alltid trevligt i erat sällskap! ♥ Jag hann med att träffa lilla Lillebror innan dom åkte Söderut... Tjejerna hade köpt en så fin julblomma till mig som nu pryder mitt köksbord å choklad! En trevlig överraskning! Plockade undan lite efter "ungdomarnas" fest (ja, dom hade städat det mesta var mest bara å föra ut soporna... :) ) å sen fick jag för mig att det var dags å hänga upp julgardinerna i köket! Sagt å gjort! Saker ska göras omg när man får för sig det, annars blir dom inte gjorda! :) Efter detta gick jag över till Bror med familj å hann med å busa lite med Prinsessan innan hon skulle sova å sen "söndagsfikade" vi... Lilla E tycker nu det mesta är rätt skoj, så hon skrattar ofta högt! Sen tycker hon det är så kul att nypa mig i näsan, vilket ju är mitt eget fel då min näsa ju "tutar"... :) Nåja, då får man hålla till godo med lite klösmärken emellanåt oxå! :) Men det är det värt! Vad gör man inte för dom små änglarna?!

Ja just det nu är det måndag å den nya veckan har sparkats igång med en väldans fart! Började dagen med att vara på universitetet med alla trevliga kollegor från andra förskolor. Vi har nu pratat om fotosyntes å celler å sånt... Även lekt lite! Vi har en så klok fröken som förstår att vi inte förstår allt, å hon har ett fantastiskt bra sätt att få oss att fatta! :) Efter den dagen hann jag med att införskaffa den där kandelabern (stavas det så??) på Guldfynd som jag tänkt köpa lääänge men alltid glömt presentkortet eller så har det varit stängt eller så har den varit slut... Nu skulle presentkortet gå ut på onsdag, så det var ju himla tur jag fick tag i den innan då! Tänk att det ska ta tre år att fixa det! :) Efter det hann jag hem en snabb sväng för att sedan träffa kontakt-tjejen på stan... Vi har ätit middag å sen varit på bio å sett "New moon"... Jag har ju inte sett första filmen å det var ju en liten miss, får väl se den i efterhand, för det kommer visst en 3:e film i Twilight serien...

Nu är jag hemma å ska SOVA! Har som tur är sovmorgon imorgon, men jag måste hinna förbereda ett utvecklingssamtal så jag kanske måste bege mig till arbetet tidigare... Nåja, det löser väl sig! På kvällen imorgon ska vi stanna på arbetet för att jobba undan lite... Vi får väl se vad det blir av det!

Nu är det Go natt!

Kram! :)

Jag vet...

... att det är en evighet sen jag bloggat senast.... Borde nog har gjort det, för det är ju alltid en massa som snurrar i planeten på mig, men det har som inte blivit av....... Här kommer snabb-info så ska jag skriva ett bättre inlägg vid ett annat tillfälle...

Tisdag Kalas - kväll hos C

Onsdag Umgänge hos min bror med familj fick middag å sen shopping på ICA-Maxi me Svägerskan

Torsdag Tvätt- och städ-kväll

Fredag Slutade tidigt, umgänge med Svägerskan å Prinsessan Tacos hemma hos dom i väntan på lilla Lillebror med kompisar

Lördag Storforsen med brudarna

Söndag Hemkomst, hängt upp julgardiner å söndagsfikat hos Bror med familj.

Kan säga att jag fick fundera en hel del på vad jag gjort för att få det nedskrivet.... :) Som sagt, återkommer vid ett senare tillfälle... Nu måste jag faktiskt sova för å orka med hela dagen på Universitetet imorgon! :)

Kram! :)

Lycka är att...

...vara älskad och kunna älska! Bland annat... Sitter nu hemma hos "min familj". Barnen ser på Bolibompa. Mamman är på egna äventyr å Pappan arbetar... Å jag får vara med mina älskade killar! Träffade även F här när jag kom å avlöste honom... Himla kul, då det är väldans länge sen vi sågs! Han är en människa som man blir glad av! Jag tror inte man kan vara ledsen å arg i hans sällskap! Tack för den energi-kicken! :) Storkillen håller på med gymnastiska övningar genom att klättra upp för dörrposterna... :) Att vara älskad å kunna älska... Att komma hit å mötas av dessa tre små underverk som alla har massor att berätta å visa och som säger att dom saknat en! Ja, det är lycka!!
Njuter idag av att ha fått ha en del kloka samtal... Pratade med Chefen på arbetet å känner mig nu mer stärkt i vissheten om att jag är bra som jag är!! Jag vet ju det, men det är inte alltid lätt att tro på det när man känner sig motarbetad... Men.... En människa som själv inte mår bra måste ju försöka projicera problemet till någon eller något annat... Jag vet! Tur jag har en klok chef då!!  :) Idag fyllde bästa arbetskompisen år å hon bjöd på Cheesecake! Jag vet att jag absolut inte borde äta den då den innehåller grädde, inte bra för magen, men man kan ju inte låta bli!!! Å god var den!! Hallelujah moment! :) Tack kära vän för att du förgyller dagarna på jobbet! Fick skjuts till stan från arbetet å hade ett intressant samtal även då... Sedan skulle jag träffa kontakt-tjejen, men det var visst nån miss i kommunikationen, för hon var inte där jag var å hon hade tydligen glömt telefonen hemma då hon ej svarade... Nu fick ju jag mer tid me killarna såååååå......
Lördagen gick i umgängets tecken! Började med att fika på stan me Kära vännen L, vi hade inte setts på sååå länge, så det var minsann dags! :) Gravid-magen hade vuxit å var så fiiin! Efter detta trevlighets fikat åkte jag till Björx å umgicks med E å barnen... Länge sen även det, så det var ett kärt återseende... Kanske främst från Lill-tjejen... Hon höll på att välta mig när hon sprang å skulle krama mig när jag kom! :) Gull-ungen!! Även L kom dit å surrade å drck kaffe me oss... Sedan hem för att göra sig vacker (vackrare?) å sen till Cammo för lite vin å umgänge.... Sedan till Oliver´s... Trevlig dag/kväll/natt helt enkelt! :)
Söndagen gick i lugnets tecken...........
Nu är det dags för kvälls-rutiner här!!! Time to go!
Kram! :)

Lördag morgon

Helgen är här! Å det bästa är att det är nästan hela helgen kvar! Me like!

Igår var det fredag å jag slutade tidigt! Vi blev bjudna på smörgåstårta på arbetet då L fyllt 50! MYCKET gott! Ska genast ta receptet på den å ev tillverka en sådan i den närmaste framtiden! :) Vi hade oxå gympa med dom stora barnen, så dagen gick fort! Fick skjuts till stan å åkte sedan hem per buss... Somnade på soffan å sov drygt en timme! Det behövdes kan jag säga!
..........................................
Fredagskvällen gick i trevligheternas tecken! Goda vännen å Mamman i "min familj", L, inbjöd mig att vara med på deras förskolas "after work"... Jag fick ju vara "stand in" då maken lämnat stan med både hundar å barn! Det var som Leijon-Pappan sa att jag får vara "äkta hälft" åt båda hållen i den där familjen! Desto bättre, då får jag ju vara med på dubbelt så mycket skoj! *skratt* Nåja, Facebook är fantastiskt roligt! Jag var ju tungen att skriva att jag skulle på date, för det var det hon frågade mig L om jag ville gå på date med henne! Och vad händer? Alla blev så klart nyfikna! (hade även jag blivit så det var ju ej så konstigt) Men nu vet ni go vänner att den här daten leder inte till något annat än fortsatt vänskap! :) Och dessutom är vi ju förlovade sen snart 15 år tillbaka jag å L! *ler* Vi hade i alla fall riktigt trevligt där på den där tillställningen! Vi fick fantastiskt god middag och efterrätt!! Och så fick vi leka lite! :) Som sagt, trevligt å kul å träffa nya människor oxå...

Nu ser jag att det snöar ute! Å jag blir alldeles lycklig!!! Det är så himla trevligt när det kommit snö, allt är ljusare å renare... Å på jobbet har vi hur kul som helst när vi kan åka madrass! ;) Undra vem som har roligast, fröken eller barnen???

Nu ska jag fortsätta ta det lugnt ett tag till, sen vet man aldrig hur dagen fortsätter! :)

Kram! :)

Tankar en torsdag

Barn är väl det mest fantastiska som finns?! Nu har jag ju inga biologiska barn, men har ju ändå en massa barn som är "mina"... Som alla har en alldeles speciell plats i mitt hjärta! Idag har jag haft äran att få hämta Guddottern på hennes förskola å så har vi åkt buss hem till mig å haft mys! Hon var nog lite fundersam när det var jag som hämtade henne, jag var ju liksom på "fel" ställe... :) Men hon följde gladerligen med i alla fall! Jag var ju ingen okänd person i hennes liv... När jag ändå hämtade henne passade jag på att gå över på andra avdelningen för att se hur E som gått på "min" förskola hade det... Hon blev överraskad å glad över att se mig! Hon var först lite blyg, men visade sen runt mig... Å så säger hon: "Jag vill komma hem till dig å så vill jag sova där!" Trots att det är flera månader sen hon sist träffat mig... Barn är visst ärliga oxå?! Å det dom säger är väl det dom menar... :) Jag å Guddottern hann med lite av varje under tiden tills hennes mamma å pappa kom, bland annat diskade hon! Om det är nån gång man ser "glitter" i ögonen på barn så är det väl när dom får leka med vatten?! :) Tyvärr hann jag inte samtala med Mamman denna gång heller... Jag vet inte när vi senast umgicks med varandra?! *saknar*

Jag har som försökt ta igen en massa förlorad tid med "mina" barn denna vecka... :) Idag var jag som sagt med Guddottern å igår var jag förbi hos "min familj" en sväng på aftonen... Det är länge sen jag varit där oxå, har ju varit sjuk å lite diverse.... (fortfarande är frågan om vart tiden tar vägen väldigt aktuell) Storkillen hade fått en miniskoter å den var han tvungen att visa mig, jag fick till å med erbjudandet om att få åka med, men för skoterns säkerhet var det nog klokast att tacka nej! :) Liten skoter - stor Moster, inte bra kombination!!! *skratt* Han körde runt på gården å var så stolt! Å stolt blir även jag!!! Mellankillen hade oxå saker att visa å Lillkillen hade ju fått en ny säng! Kanske man var lite saknad ändå?! :) Mamman hann jag med att samtala med lite, men vi babbalde desto mer i telefon innan! :) Så går det när man ses för sällan!

I tisdags var jag förbi hos min bror med familj! Prinsessan hon växer å växer å växer! Å lär sig nya saker hela tiden! Nu är det så himla kul å få henne att skratta högt! Å som det glada barn hon är, är det inte så svårt!! :) Jag har varit så jä-la trött hela veckan, så jag har varit tvungen att lämna huset för att inte somna på soffan å förstöra nattsömnen alldeles! Nåja, jag har ju fått umgås med trevliga människor å det gillar jag!

Igår hade jag bokat ett samtal med min Chef tillsammans med A-K... Å jag säger bara tack gode Gud för att han faktiskt förstår problemet å nu har lovat att ta tag i det!!! Ibland känns det som om man bara klagar hela tiden, men vad sjutton ska man göra när det inte fungerar?! Jag säger bara KÄRRINGAR!!! Om jag någonsinn kommer ens i närheten av att vara på det där viset, så lovar jag att jag ska byta jobb, eller gräva ner mig! Just nu känner jag mig som en av dom sämsta personerna som går i ett par skor! Ändå vet jag att jag är bra å att jag inte kan göra något åt problemet... Om det sitter hos en annan person tror jag inte det spelar nån roll om jag så slickar marken hon går på, jag är ändå inte nog bra! Å jag har ingen aning om vad det är jag ska göra för att förändra mig??? Sluta vara omtyckt å duktig, kanske? Nääääääääää, nu har jag fått skriva ner detta, så nu ska jag kasta bort det å imorgon ska jag le ännu bredare å vara ännu trevligare!!! För jag kan ju inte sluta vara jag! HAH!

Nu är det snart helg igen, så då ska jag planera in en massa trevligt umgänge, tror jag! Samtalade med Cammo endera dagen å jag tror bestämt vi pratade i nästan 2 timmar!! Då var det oxå länge sen vi både setts å samtalat med varandra!!! Jag sa till henne att det är bara å säga till om hon har lust å gå ut eller nåt, för det är då evigheter sen sist! Vi hade ju tänkt gå ut den där helgen när jag blev sjuk, men det gick ju inte alls bra!

Näää, nu ska jag nog slänga mig i soffan å glo tv, för snart är det dags å sova igen! Som sagt har jag varit sjukt trött hela veckan, så det enda jag längtar efter är att få sova! Hade ju tänkt gå på vattengympa ikväll, men eftersom jag hostat massor i natt å fortfarande känner av denna förkylning rätt mycket, tänkte jag att det är väl bäst å låta bli... tyvärr... Men jag vet ju att är huvet dumt får kroppen lida!

Om ni nu orkat läsa allt detta ända hit så har ni gjort det bra! :) Kändes i alla fall skönt å få skriva av sig!

Kram! :)

Trött är bara förnamnet...

Tänk vad det tar på krafterna att vara på resande fot! Jag är totalt slut idag... Börjar man bli gammal, eller vad?! Nåja jag har ju i alla fall överlevt flygresan både till å från Huvudstaden å även vistelsen där! :) Inte illa... Tror till å med att jag klarat mig undan några större insidenter å det är ju en bedrift för å vara jag!!! Det vet ni ju alla som känner mig å har varit på resa med mig..... Jag tror nog ALLA kan säga nåt jag råkat ut för när dom varit på en resa med mig!! *ler* Ni får ju gärna ge mig minnen att skratta åt i kommentarerna! *ler*

Nåja åter till denna resa då... Eller förresten börjar jag där jag slutade sist... Å det var väl på onsdag när jag började tillfriskna?!

torsdag var det dags att återvända till arbetet... Å jag kan säga att det var nästan lite så där mysigt pirrigt att åka dit, för jag längtade verkligen massor efter barnen!! Å vissa andra oxå... :) Jag var ju genast tvungen att gå ut å hälsa på alla barnen å krama dom lite! Eftersom dom flesta av barnen inte hade sett mig mörkhårig tittade dom länge... En av flickorna utbrast: "Men A du har ju bytt hår!!" Jaaa, ungefär så... Men dom tyckte ju det var fint oxå, såååå... (Ja, jag vet att somliga vill se bilder! ;) Ska försöka fixa det...) Jag måste ju säga att jag har världens bästa jobb! På hur många arbeten är man så efterlängtad när man kommer tillbaka å man känner själv att man längtat dit... Nåja, det gick ju bra å jobba trots att jag fortfarande var (är) hostig... Eftersom det snöade under dagen var vi ju tvugna att gå ut å leka i snön på eftermiddagen... På mitt jobb har vi inte bara en massa fantastiska barn, nej vi har ett gäng fantastiska föräldrar oxå! Jag pratade med en mamma den eftermiddagen som är en sån människa som sprider MASSOR med energi runt sig. Jag blir glad av att träffa henne!!! Å även denna gång hade hon en massa bra att tillägga... Som sagt, jag blir glad av att träffa henne! :)
.......................
Efter arbetet mellanlandade jag på stan å inhandlade en farsdagspresent samt en ny kabinväska... Min gamla håller på att gå sönder å dessutom var denna större! (men fortfarande tillåten att ha inne i planet) :)
Min plan var ju att åka på klädparty på kvällen, men eftersom jag fortfarande inte är ägare av någon bil, och inte hade någon annan skjuts dit, så fick jag bli kvar hemma... Det gjorde egentligen inte så mycket, för rent tidsmässigtt hade jag ju inte så mycket tid för socialiserande... :) Jag kom istället på den fina idéen att jag skulle "scrapbooka" ett farsdagskort... Jag har väl i hela mitt liv sysslat med nån slags "scrapbooking" utan att veta om det, men jag har aldrig gjort det på detta sätt... Blev ändå nöjd med resultatet, trots att det var första gången! :) Ja, å så var det ju packningen av väskan förståss.... :)

På fredag morgon hade jag precis vaknat efter en natt med liiiiite sömn när A-K ringde... Jag antar att jag sovit så mycket när jag varit sjuk, så att jag inte var lika trött i kroppen plus att jag åt rinexin helt sent... Jag vaknade för typ 10:e gången vid 3 å efter det har jag inte sovit många minuter... Nåja till saken.... A-K ringde mig å meddelade att hon var sjuk!!!!!!!!!!!! NEEEEEJJJJ!!! Var det enda som ekade i skallen, men vad ska man göra?! Med feber å ögoninfektion kan man ju inte bege sig till Stockholm... Men jag hade sorg! Nå i alla fall så har A-K en mycket snäll man som ändå skjutsade mig till Kallax... *tack än en gång* Så nu var det alltså jag å "tanterna" på denna resa...... :)

Fredagen var vi på studiebesök på två trevliga förskolor! Man får alltid lite nytänkande när man träffar andra människor å hör hur dom tänker å att dessutom se andras lokaler å se hur dom har planerat miljön gör ju att man får med sig ännu mer! På det hela taget, bra å trevligt!! :) På kvällen bar det av till Wallmans salonger för god mat å trevlig underhållning! Det var ju tur jag hade med mig L & A-S i alla fall, så jag hade trevligt! :) Lördagen gick åt till att vandra på stan å på kvällen var vi å åt "mongolian bbq"... Trevligt även det! Söndag var vi på stan en sväng innan vi åkte ut till Arlanda för att återvända hem igen... Min snälla Lillebror hämtade upp mig på Kallax. *tack*
När man för det första är på resande fot med människor man inte i vanliga fall reser med och för det andra är typ hälften så gammal som de flesta av dem är, så får man ju vara med om en del "ovanliga" händelser... Så även denna gång! Åt vissa saker har vi skrattat, andra saker kan man bara förvånas över... Men som sagt, jag har överlevt! :) Å i det stora hela har jag haft trevligt! :)

Idag är det måndag å eftersom A-K ännu var sjuk idag så har jag börjat 7 i morse... Det har varit en bra dag på arbetet........ Men jag kommer aldrig någonsinn å varken förstå eller egentligen ens vilja förstå hur man alltid kan se nåt negativt i allt å hur man kan vara så negativt inställd till livet..... Jaaa, som sagt obegripligt i min värld!
..............
Ikväll har jag träffat min Kontakt-Tjej... Vi har varit å ätit middag å sen har vi sett en film hemma hos mig.... Å nu är jag alltså alldeles slut! Det är mest som om jag sitter å väntar ut att jag ska kunna gå å lägga mig å sova utan att vakna mitt i natten... :) Men nu har ju klockan passerat 20, så snart, snart, snart... :)

Det var en summering av mitt liv den senaste tiden.... :) Å nu när jag varit sjuk å sen bortrest, så har jag en massa tid att ta igen å umgås med mina nära å kära! Helt galet att jag inte träffat dessa människor på så läääääänge å så har det som varit hela hösten! Näää, nu måste jag boka in en massa "date:er" så jag hinner träffa fler av dom som är viktiga i mitt liv!!!

Så kom igen go vänner! Nu bokar vi in trevliga träffar!!! :)

Kram! :) 

Tjohooo

Jag har lämnat lägenheten idag! Det var som tidernas största äventyr för en som har varit "instängd" sen i fredags! Ni kan ju tro att man är rastlös när man ser fram emot att få gå på Apoteket! :) Jag planerade det hela väl å drog ut på det lite extra så jag skulle ha nåt att se fram emot! :) Ringde min kära Kusin på vägen dit å samtalet drog ut lite på tiden, så till slut tror jag att dom som såg mig undrade om det kunde vara så att jag tillhörde nån slags institution såsom jag vandrade fram å tillbaka.... :) Nåja till slut gick jag i alla fall in å fixade mina recept och inhandlade diverse "småflaskor" med schampoo, balsam, duschcreme, tandkräm å så för att ha till min stundande Stockholmsresa. Dessutom var det slut alvedon i detta hus å så var jag i behov av hostmedicin.... Notan landade på över 500kronor!!!!! Jag tror aldrig jag har handlat för så mycket på Apoteket... Ni ser hur det går när man blir instängd för länge!! :)

Som ni förstår känner jag mig betydligt bättre idag å avser arbeta imorgon! Jag längtar faktiskt till jobbet! Till att få träffa alla barnen!!! Jag har ju haft tät telefonkontakt med A-K, till slut börjar vi skratta när den andra ringer.... Känns ju bra å vara efterlängtad i alla fall! :) Å det är ömsesidigt...

Även idag har jag roat mig med att se en film 17 Again... Rätt underhållande... Man fick skratta lite, men ibland höll den på att bli liiite för pinsam, så där så man vill blunda en stund! :) Men klart sevärd å man behöver inte alltför mycket hjärnkapacitet för å hänga med! Bra till mig! :)

Idag är det visst onsdag, inte så lätt å hålla reda på för en som inte haft koll på tid å rum sen i fredags... Å när det är onsdag är det Grey´s anatomy!!! Yeees!!

Imorgon är det alltså torsdag å jag ska jobba! KUL!!! Jobbar visst till 16.15.... Å så är tanken att jag ska iväg på Blingo-party hos vännen i Viken... För den som är nyfiken kan man titta in på deras hemsida det är ekologiska barn (och vuxen) kläder... För mig som inte socialiserat på länge ska det bli riktigt trevligt! :)

På fredag bär det sedan av mot Stockholm! Vi flyger redan 7.35, så det är bara å vara uppe med tuppen! :) Sen kanske vi inte behöver vara på Kallax kl. 06.00 som somliga hade föreslagit!!! :) Jag kanske ska vara glad att jag varit sjuk i veckan så jag sluppit värsta hetsen där på arbetet... :) Det verkar som om vissa inte är ute å rör på sig så ofta!! Nåja, det blir nog en trevlig resa i slutändan i alla fall! :) Vi ska på ett studiebesök i Nacka som det verkar å på fredag kväll ska vi gå på Wallmans salonger! Trevligt! :)

Näää, nu borde jag gå å försöka hitta mig nåt att äta... Nu är matlusten tillbaka vilket är ett bra tecken på att man är frisk(are)!

Kram! :)

Rapport från en sjukling

Lät ynkligt det där... Men det är ju så det är! :) Nåja jag känner mig faktiskt på bättringsvägen nu, har inte alls lika mycket feber som tidigare, så nu finns det hopp om livet!! Beslutade mig trots allt att stanna hemma från jobbet ännu imorgon, så jag hinner återfå lite mer krafter innan jag ska tillbaka... Det känns som onödigt å chansa när man ändå ska resa på fredag... Kommer vara nog illa med flygresan med tanke på hur täppt jag är! Nässpray och rinexin hoppas jag kan avhjälpa en del i alla fall! :)

Har idag roat mig med att se Änglar och demoner. Den var helt okej! Inte som Da vinci koden, men ändå bra! Klart sevärd i alla fall!

Här i stan blåser det som tusan, så av den orsaken är jag inte så lessen över att vara sjuk å instängd! :) Har faktiskt varit ut på balkongen och andats frisk luft, tänkte att lungorna kunde behöva det! :)

Nu ska jag återgå till att göra INGENTING! Nu känns det verkligen som om rastlösheten kryper i mig, men det är bara å härda ut! För jag vet oxå att anstränger jag mig för mycket lär jag väl få tillbaka febern å det vill jag INTE! Ska se om jag kan hitta på nåt roligt projekt att sysselsätta mig med..... Foton kanske?! :)

Kram! :)


Härda ut!

Det känns som om det är det man gör just nu! Inväntar mitt tillfrisknande, men det går inte alls som jag önskar... Hade hoppats på att vara helt feberfri ikväll, så jag skulle kunna gå till arbetet på onsdag, men inte det inte! Blir då definitivt hemma imorgon och sen får vi se... Men det är ju ingen idé å stressa tillbaka, ingen som tackar mig för det inte! Å dessutom är det ju bra om man är frisk så man kan följa med till Stockholm på fredag... Men dit är det ju ännu många dagar, så det ska väl inte va nåt problem?! Apropå Stockholm så pratade jag med både A-K å L från jobbet idag å somliga på stället har redan packat väskan!!!!! Jag höll nog på att svimma av den informationen... Själv har jag inte ens funderat på vad som ska med ännu... Snacka om å vara milslängder ifrån varandra vad gäller tidstänkandet! Men det är ju tur vi är olika! :)

Idag har jag ringt VC och efter att dom ringde upp mig 5 timmar senare har jag i alla fall fått utskrivet rinexin, så då kanske jag slipper få problem med bihålorna denna gång... Kände nämligen av det i morse å eftersom jag vet var det brukar sluta tänkte jag vara lite förebyggande denna gång... Nu ska jag ju bara ta mig till apoteket för å hämta ut dom... Men jag har några hemma, så jag har inte akut kris i alla fall...

Det är lustigt att när människor i dessa tider blir sjuka, så undrar alla om det är svininfluensan! :) Tänk vad påverkade vi är av media och allt snack kring denna sjukdom! Nu tror ju inte jag att jag drabbats av denna flunsa, å har jag det kan jag ju bara vara glad för i så fall har jag då fått en betydligt lindrigare variant än den som beskrivs överallt... Frågade även om det när jag pratade med han från VC, men han kunde då inte säga nåt! Det enda jag blev klokare av var att jag i alla fall skulle vaccinera mig eftersom jag inte fått konstaterat att det är just den influensan! Jaja......

Nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket å hoppas att ytterligare en natts sömn kanske kan läka lite mer av denna sjukdom! Imorgon ska jag roa mig med att se Änglar å demoner som min bror hade hyrt å omtänksam som han är undrade han om jag oxå ville se! Tack för det! Nu har jag några timmars sysselsättning även för morgondagen... :)

Kram! :)

Feber

Det är visst kroppens försvar... Det som tvingar en att vila å som gör att kroppen bekämpar det hemska virus som drabbat en... Det är som om det för mig går en gräns vid ca 37,9 graders feber om jag orkar sitta upp eller endast orkar vila... Idag har jag nästan bara vilat! Det är som om det är eländigare idag än igår, men då kanske det nåt sin kulmen?! Jag har som mål att vara frisk å kunna gå på arbetet på onsdag, då sätter jag inte ribban för högt, hoppas jag! :) Vi ska ju åka till Stockhom på fredag så till dess bara måste jag vara frisk!

Det är inte bara jag som har virus... Nej, min dator tjorvar oxå! Den har inte virus (vad jag vet) men den tjatar konstant om att jag måste köpa ett virusprogram för X antal dollar i månaden... Måste ringa nån som är mer kunnig än jag på området för att försöka reda upp detta!

Jag fick förfrågningar om att lägga upp bilder på min nya mörka frisyr... Jag ser ALLDELES för eländig ut nu, men rinnande å febriga ögon, så det får bli vid ett senare tillfälle! :)

Nej, nu återgå till det jag gjorde nyss... VILA!

Kram! :)

Sjuk å eländig!

Ja, det är precis vad jag är! Så förvänta er inte ett alltför positivt inlägg... :) Jag har inte drabbats av (svin)influensan i alla fall om det nu är positivt? Men nåt elände är det! Kände mig lite små hängig hela fredan, men tänkte att det kunde bero på att jag fick "Regndropps-massage" det var nåt nytt å spännande som jag testade. Vi har en kvinna som brukar vikariera hos oss som är utbildad inom det området å hon kom å gjorde det på jobbet, mot betalning såklart! ;) Nåja, det var i alla fall en massa olika oljor som skulle bearbeta "det onda" i kroppen... Å alltså tänkte jag att det var just "det onda" som skulle ut! :)

På eftermiddagen hade jag så trevligt besök av min Kusin å Gudson å min Moster å hennes man å min Bror med familj! Vi käkade middag å fikade å umgicks... Kusinen var på väg tillbaka till Storstan å mellanlandade i L-å så jag oxå skulle hinna träffa Gudsonen... Det går ju som långt mellan gångerna, i alla fall om man är liten, men han är som tur är inte ett blygt barn, så det går fort å få kontakt med honom. Jag fick så fina blommor oxå som jag kan njuta av nu när jag tycker synd om mig själv! :)



Dom hade ett flyg å passa så dom avvek vid 18-tiden... Det var då jag insåg att det är nog nåt annat fel på mig... Kollade febern å hade typ 38,5... Jaha!!! Men som den optimist jag är ville jag ju inte tro att jag kunde vara sjuk! Nej, hoppades fortfarande att detta skulle gå över till på lördag... Vi hade ju planerat att gå ut på lördag! Men som ni då förstår av rubriken var inte detta alls övergående... Nej, jag har fortfarande feber å kommer väl bli hemma från arbetet imorgon... Dessutom har jag en jobbig hosta å så har jag blivit täppt i näsan! Bläääääääääää! Men det är bara å gilla läget å hoppas att jag INTE kan drabbas av den där influensan nu när jag redan är sjuk!

Men vad har jag egentligen gjort denna vecka?! Det mest revolutionerande som hänt i mitt liv denna vecka är väl att jag blivit mörkhårig! :) Det var så skönt att komma till frissan å jag ska ju gå till såna frisörer som säger jag tror detta skulle funka, för jag har ju liiiite svårt å bestämma mig! :) Nöjd är jag i alla fall! Har inte riktigt vant mig själv ännu, eftersom det var i torsdags detta skedde, så när jag tittar mig i spegeln är det som att jag blir lite förvånad över vem som tittar tillbaka! :)

Sen har jag nog mest arbetat... På tisdag hade vi p-möte så då kom jag hem sent! Och känner mig som vanligt inte mycket klokare... På onsdag arbetade jag kväll på Gruppbostaden här i närheten... Det är som kul å komma dit å träffa alla! Man känner sig i alla fall efterlängtad!!! :) Det är nåt särskilt med dessa människor som verkligen får en att le! Man kan ibland fundera på alla de olika "världsproblem", men när man sen kommer dit känns det rätt jordnära, för där handlar det ofta om mat och fika! :) Och tänk att just mat och fika kan göra en person så lycklig! Då behövs det inte så mycket för att skapa glädje... :)

När man är sjuk orkar man ju inte mycket annat än att vila! Och det är väl ungefär det jag sysslat med hela helgen. Jag har som sett några filmer nu... Tur jag hade några å se! Å dessutom hade min vän Cammo ett så himla bra tips på hur man kan se film via datorn... Nåja, då har jag ju nåt att göra i alla fall! För nåt mer ansträngande än så, det orkar jag inte med! Att ställa sig i duschen var ju som ett helt företag... Å nu har jag funderingar på om jag ska orka ta mig till Coop å inhandla nåt ätbart som oxå är drickbart, typ blåbärssoppa, för laga mat orkar jag ej! Får väl ha munskydd på mig så smittar jag ingen annan! :)

Insåg nu att det är november idag! Käraste nån vad det har gått fort!! Snart är det jul! Och ett nytt år i antågande... Ibland skulle jag önska att jag kunde bli barn igen, då när ett sommarlov varade i en evighet och dagen innan julafton kändes som den längsta dagen någonsinn! Men som vuxen får man väl försöka leva mer i nuet å njuta av alla sekuner, minuter, timmar, dagar... på ett bra sätt! Försöka se en mening i det som sker... Satt för en stund sen å funderad på varför jag ska vara sjuk nu?! Men det finns väl inget bra tillfälle att bli sjuk?! Så då tänkte jag att jag får väl vila då! Det gör jag ju sällan annars!! :) Alltid nåt positivt mitt i eländet........

Nu måste jag i alla fall gå å se om det finns nåt jag kan äta, för jag känner mig hungrig å det är väl ett bra tecken?! :)

Kram! :)

RSS 2.0