Nyårsafton 2013

Tack 2013 för det du lärt mig, för det jag har att vara tacksam för och för all glädje du gett mig. Tack alla vänner och familj för att jag fått dela 2013 med er! Välkommen 2014, tillsammans gör vi året fantastiskt! Gott nytt år och var rädda om varandra! <3





Kram! :)

K som i kärlek

K som i kotte, ko och kanon är några av orden som grabbarna kom på. Dom har blivit så duktiga på att ljuda ihop ord och förstå vilka bokstäver som finns med i orden. :)

Jag valde K som i kärlek! :)



Ibland visar sig kärleken till och med i naturen. :)
Jag är en lyckligt lottad människa som har mycket kärlek i mitt liv! Jag är oxå en person som kan slösa med kärlek, då menar jag på ett positivt sätt. Att dela med sig av kärlek kostar sällan, såvida det inte blir på någons bekostnad.... Att bli kär däremot är att ge av sig själv och oxå offra en del av kontrollen. Är man kär på lika villkor, så är det en av dom mest fantastiska känslorna som finns! Dock ger man sig in i det med en risk att själv bli sårad... Men vågar man inte, så får man heller inte ta del av det positiva, vackra som det innebär.

Som barn är du oftast lyckligt ovetande om känslan av att bli riktigt sårad. Tack och lov! Sen kan du såklart känna dig kränkt och att livet känns orättvist... Men har du en gång blivit sårad av kärlek, så minns du det och det är förmodligen därför vi många gånger är fega för att våga satsa igen och igen och igen.... Vi ställer oss frågan om det är värt att chansa...? Är det rätt?

I de flesta fall så är det nog det! Att få uppleva kärlek och få ge kärlek och känna sig älskad, även om det inte skulle bli för evigt, så får jag vara lycklig en stund! Och då är det värt det....

Jag tror att nästan alla minns sin första kärlek och oxå den första som tog riktigt hårt. Det är nog tur att vi får göra den resan som unga för att bli vuxna som inte släpper allt och kastar oss in i kärleken med hull och hår. Det är värt att offra en hel del, men ändå ha ena foten på jorden....

Kärlek är en handling! Det spelar ingen roll hur mycket jag säger att jag älskar dig om jag inte visar det... Kärlek kan vara att komma hem till en lagad middag, att någon gjort något för just mig för att denne ville det.

Kärlek kan vara att bli uppvaktad på sin födelsedag och få presenter av barnen som de gjort själva. Jag ville ge den här till dig!

Kärlek är att känna sig välkommen och uppskattad för att jag är jag. Att få känna sig värdefull!

Kärleken kan göra riktigt ont och den kan göra människan knäpp och till och med ond. MEN när det är kärlek på lika villkor oavsett om det är mellan partners, mellan barn och vuxna, mellan barn eller mellan vänner så kan kärleken göra underverk. Det är vad jag tror och hoppas. Jag kanske är naiv, men jag vägrar släppa tron på kärlekens betydelse och makt! ;)



Kram och kärlek! :)



RSS 2.0