Slöa söndag!

Såg att jag råkade publicera ett tomt inlägg, men det är väl ungefär så det känns idag. Tomt.... ;)

Jag är totalt utan energi idag och alla eventuella planer jag hade gick i stöpet. Jag orkade bara inte! Mannen har jobbat hela dagen så jag och Nisse har varit ensamma hemma. Det är länge sen jag varit ensam hemma, så på sätt och vis är det rätt skönt. Synd att jag skulle vara så nedrans trött då!

Jag har ju lite svårt att acceptera att jag är trött och inte orkar med saker och ting, men idag bestämde jag mig för att om jag är trött så ska jag väl vila då! Ska erkänna att jag inte ens kommit ur pyjamasen idag! Jag hade dessutom sån lyx så mannen kom hem och fixade middag till oss båda. Det är kärlek! <3

Nu är jag och Nisse nedbäddade och väntar på att Husse ska komma hem. Om jag är vaken då återstår att se! ;)



Kram! :)

Mar. 09, 2014


Knäppa katt

När vi har fått våran älskade, hatade, mysiga, roliga, underbara, nyfikna, charmiga, påhittiga (för att nämna några adjektiv om honom) Nisse så har hemmet blivit annorlunda. Man är aldrig ensam, alltid någon som vill mysa bredvid (eller gärna på) en. Han möter en vid dörren när man kommer hem. Nisse är viljestark och när han vill något tycker han att människorna i hans liv ska förstå det. Han mjauar på ett speciellt sätt när han vill ha mat (vilket är typ jämt) och han kurrar som en traktor när han myser. :) Ibland åker dom där klorna ut vid fel tillfälle, ibland busar han lite för mycket.... Men han blir alltid förlåten! :) Han är nyfiken på allt och vill gärna vara med överallt! Man kan undra vad vi skulle göra utan dig knäppa katt! :)





Kram! :)

RSS 2.0