Resfeber?!

Är det kanske det man har drabbats av? När man inte riktigt kommer sig för att få ner dom där sakerna i väskan och när det liksom kryper i kroppen som myror...? Det ska ju vara roligt att packa! Men inte nu... Jag vill som bara att den där flygresan ska vara slut och vi får kliva av planet och känna den där varma luften slå emot oss... Dit längtar jag! Men nu är det ju så att om jag alls ska kunna njuta av det, så måste jag först packa ner alla saker som nu ligger på min soffa... Och så ska jag sedan njuta av att det är gjort kanske med ett glas vin hos Cammo imorgon kväll.... Och sen ska vi ta oss till Kallax och Arlanda... Och så ska vi gå på Tax Free och kolla runt och sen ska vi sätta oss på ett flygplan i nära 12 timmar och sen....... SEMESTER i det som är mitt paradis på jorden! :) Men först var det packa..........

Får återkomma när det är gjort! ;)

Kram! :)


Shopping, melodifestival och sötaste Prinsessorna i stan... För att inte tala om packning.....

Lördag eftermiddag efter att ha tvättat kläder och varit på en solskenspromenad tog denna fröken bussen in till stan för att "köpa ut" sina Thai Bath... Det var endast det som var ärendet till stan, det och att inhandla lite "förnödenheter" på apoteket... Träffade några vänner där på Shopping och det ledde mig till Gina Tricot... Där såg jag den där prickiga klänningen som jag helt plötsligt bara var tvungen att prova, för den skulle säkert ändå inte passa... VARFÖR provar man något som man vill ha när man egentligen inte ska köpa det? För det är ju alltid då som det känns bra att prova... Så när jag gick ut ur den där butiken hade jag med mig den där klänningen och två linnen... Det var som sagt inte planen, men det blir heller inte alltid som man tänkt sig... :)

Hemkommen från stan åt jag middag å gick sedan över till Lillebror med familj där även lilla Lillebror befann sig... Hann med att mysa med Prinsessan en stund, se på "Pororo" som är den nya favvo-figuren och bygga lego... Sen när hon somnat var det snart dags för Melodifestivalen med tilltugg... I vanlig ordning var det väl inte särskilt mycket att hänga i julgranen, men ändå måste man som se det! :)

När jag var åter hemma såg jag nåt avsnitt av One Tree Hill....... :) För den som känner för att notera saken så har jag nu sett säsong 5 också och är inne på skiva 2 av säsong 6... Sen är det tyvärr så att min gulliga E inte har fler säsonger så jag får leva i ovisshet ett bra tag efter det......

Dagen idag var dagen då jag skulle packa....... Och det har jag väl gjort i alla fall delar av dagen... :) Jag var iväg och tränade med lilla Lillebror som inte bara är min gode man, utan oxå min PT... :) Näää, men jag ville att han skulle kolla så jag gjorde rätt i maskinerna, så jag slipper göra illa mig... Och det såg visst bra ut... :)

När jag kom hem och hade duschat å så, så kom Lillebror med familj över. D behövde skriva ut lite papper och eftersom jag inte får skrivaren att funka i den nya datorn var han tvungen att pröva sitt tålamod med min gamla... Enligt honom tog det ENDAST 45 minuter att skriva ut några papper... Som sagt, tålamodsprövande... :) Även Guddottern och hennes mamma kom förbi... Jag behövde L som pack-hjälp... Hon är bäst på att säga vad jag INTE behöver! ;) Så i eftermiddag hade jag båda min Prinsessor här, dom finaste i stan! ♥ Dom är ju för roliga, dom tycker så mycket om varandra och ändå så bara måste man ha just den saken som den andra har! :) Tillsammans har vi fikat och myst på... Så kul att jag hann träffa dom alla innan jag ska åka...

Jag har i alla fall plockat fram det mesta som så småningom ska hamna i min resväska... Det tycker jag är bra! ;) Så nu kanske jag kan sova i min egen säng i natt... Det var nämligen där allt låg i olika högar... :) Tack min älskade L-vän för lite tips och packhjälp! Och för att du finns! Puss!

Efter att ha tryckt i mig lite kladdkaka och glass och kaffe medan jag sett Solsidan, kanske jag orkar ta tag i packningen av necessär saker?! Men det är ju "bara" söndag idag... Och det är ju först på tisdag jag ska lämna mitt hem för att övernatta hos Cammo innan vi på onsdag morgon beger oss mot Kallax! Det ska bli underbart med semester!!!

Kram! :)


25 år

Det är konstigt hur vissa händelser liksom etsar sig fast i ens minne... Som dagen när Olof palme blev mördad... Idag är det 25 år sedan och i dagens tidning stod det på framsidan... Jag minns den där dagen... Jag hade stigit upp på morgonen och skulle se "Go morgon Sverige" kl. 8 på tv... (Jag var nog en rätt morgontidig unge, som var vaken kl. 8 på en lördag trots att jag var 9 år... :) ) Mamma stod och bytte blöja på min lilla Lillebror och jag läser högt på TV:n att Go morgon Sverige var inställt för att stadsminister Olof Palme hade blivit mördad... Det var som att jag inte riktigt förstod vad jag läste först, men jag minns att mamma reagerade lite chockerat....

Det är alltså 25 år sedan idag, och fortfarande vet man inte vem som gjorde det... Undra hur Sverige hade sett ut idag om han inte dött den där dagen.....

Kram! :)


Godismonster!

Det är ett sådant om bor i mig idag, och det bara ropar efter en massa gott! Nu har jag matat det ordentligt, så jag hoppas monstret ska vara nöjd å glad! :) Vissa dagar är sådana dagar å idag bestämde jag mig för att falla för frestelsen! ;) Vi hade såååååååååååå god kladdkaka på fredagsfikat så den kunde man ju inte missa! NÄJ! Och när vi satt och pratade med ett barn idag så sa han att vi ska åka till godishuset och jag pratade om salta grodor vilket ledde till att M-L bestämde att vi minsann skulle åka dit när vi slutade arbetet idag... Sagt å gjort! :) När jag var där var jag hungrig å mycket sugen på godis, resultatet blev att jag gick därifrån 70 kronor fattigare å en MASSA godis rikare! Nu är jag inte lika sugen längre! :S Men eftersom påsen mest innehöll hårda godisar, så lär dom ju inte bli gamla å hårda under helgen heller! ;)

Nu Let´s dance, sen OTH och hela tiden godis! ;)

Kram! :)


Seriträsket

Jag är en sån där som fastnar i serier... Ja, om dom enligt mig är värda att fastna i förståss... :) Nu har jag sett One Tree Hill sen jul-ledigheten, typ... Å jag är inne på säsong 5... Det verkar som att jag sett en hel del av den säsongen när den gick på TV, för jag känner igen en hel del... :) Men nu när man har sett allt från början får man ett helt annat sammanhang... Så jag har tillbringat min torsdagskväll tillsammans med Lucas, Peyton, Nathan Haley, Brooke och dom andra i Tree Hill... :) Min goda vän Cammo brukar säga att jag inte får glömma att det är i seriernas värld och inte "på riktigt", när jag blir för engagerad i det jag ser... :) Men det är en ganska trevlig verklighetsflykt att få engagera sig i någon annans liv för en stund... ;)

Nu mot sängen... Imorgon är det FREDAG! :)

Kram! :)


Kafferep

Kafferep, vilket roligt ord... Undra varifrån det kommer.... Betydelsen ska väl i alla fall vara att man dricker kaffe och pratar "strunt"... Ja, det var i alla fall det jag tänkte på när jag skrev det.... :)

Jag tror bestämt att min kropp har bestämt sig för att det snart är semester, för jag är konstant trött... fast jag sover.... Även om jag inte kom i säng kl. 21 igår, så sov jag ändå typ 8 timmar å idag var jag väl tröttare än igår!! Jaha, så kan det vara.... Efter arbetsdagens slut och middag i magen begav jag mig idag ut i kylan (för nu var det iskallt för att det blåser!!) för att få en värmande kopp kaffe hos Finaste L på Sst... Hann med att träffa mina killar en stund också innan det var "go natt" för dom... Sen har jag å L suttit och surrat och även M kom dit, så det var kafferep då om man är fler än två, eller?? Trevligt var det i alla fall och defenitivt välbehövligt!! Jag blev ju kvar där i över tre timmar, så det fanns saker att prata om! ;) Nu ses vi inte förrän jag kommer hem från Thailand, å det känns som en evighet bort...... Tiden är ett lustigt begrepp, för när man väntar är den lång, och tänker man bakåt så har det gått fort.... :)

Nu ska jag inte fördjupa mig mer i denna diskussion, utan jag ska se till så jag går i säng!!! Imorgon ska jag stänga på jobbet.... Men börjar ju ändå 7.30, så det räknas ju som sovmorgon....

Kram alla fina där ute! :)


Tisdags tankar

Hur kan en räkning göra en människa lättad? Mycket underligt... Men idag när jag kom hem å möttes av ett brev med Landstingets logga på så hann jag tänka att "bara det inte är dags för den där magnetröntgen....!" Jag vet ju att det är bra att jag får det gjort, men det är förenat med en hel del ångest... Att åka in i ett rör där man ska ligga alldeles stilla och känna sig instängd... Näääää, det är inget man längtar efter! Jag har ju gjort det en gång... å överlevt... men som sagt, det känns inge trevligt... Nu var det tydligen inte dags för det ännu... För det jag hade fått var en räkning från Folktandvården, den där årliga avgiften... Så jag drog en lättnadens suck kan jag säga!

I övrigt har denna tisdag inneburit att jag börjat 6.30 efter en natt med uselt med sömn... Känns som om jag varit vaken mer än jag sovit å när jag vaknade vid 5 var det liksom ingen idé att somna om igen... Så jag har varit rätt trött idag... Men inget som inte gick att uthärda... Det är ju bara en natt med dåligt med sömn, det överlever man, det är värre när det är mååånga nätter i rad... När jag slutade kl. 13 åkte jag å tränade... Och sen har jag hämtat hem älsklings E från förskolan och vi har lagat middag till oss och hennes mamma... Så det har varit en mycket trevlig tisdag... :)

Nu är jag dock rätt slut som artist å jag funderar helt allvarligt på att gå å lägga mig kl. 21... Det har inte hänt sen.... Ja, det minns jag inte ens! Jag brukar liksom inte lyckas med det även om det är min plan från början... Låt se hur det går ikväll då?!

I övrigt har jag nedräkning till THAILAND... Bara 8 dagar kvar!!! Kom idag ihåg att det skulle beställas pengar oxå... Men min gode vän Cammo tog tag i saken å ordnade det åt oss alla, tack gumman! :) Nu ska jag bara gå å "köpa ut" dom... :) Väskan har jag inte tagit fram ännu, men det börjar ändå kännas som om det är dags för det! ;)

Nu lite tv-tittande innan jag ska ha date med han John Blund... :)

Kram! :)


Lyssna till ditt hjärta....

... som vet vad du känner... Det är inte för inte som man ska gå på den där berömda magkänslan... Man brukar ha svaren inom sig och veta vad som är rätt... Ibland behöver man någon som ställer frågorna, men svaren har man alltid själv! Om man ska fatta stora beslut, så ska man lyssna på den inre rösten, sova på saken och sen har man oftast ett svar... Sen ska man heller aldrig se sig om och tänka "tänk om", för i livet kan vi inte backa... Vi kan inte spola tillbaka tiden och göra annorlunda... Nu är nu och vi har det vi har... Visst kan man önska att man gjort annorlunda ibland, men det går inte att ändra på det som redan varit... Har vi valt att gå in på en viss väg, så är det den vägen vi ska följa... Misstag kan man göra, men oftast finns det en mening i det som sker och något ska vi lära oss av det... Och dom där kineserna var rätt kloka ändå: "Det högsta är ej att aldrig falla utan att resa sig efter varje fall"... Så även om det blir "fel" ibland, så behöver man inte lägga sig ner å dö för det, utan resa sig och gå vidare... För livet är alldeles för kort för att kastas bort! Gråt en skvätt och rena själen, sen kan man le igen! För trots allt så är det ju roligare att leva livet leende! :)

Kram! :)


Vårkänslor

När solen skiner, trots att det är kallt, då får man hopp om att våren är här..... snart i alla fall.... Dessutom har det ju börjat vara ljust betydligt längre på eftermiddagarna och det ljusnar tidigare på morgonen, så det känns som om ljuset är på väg åter till oss! :)


Dessa vackra tulpaner fick jag i lördags och det är också ett vårtecken! Man blir glad av sådant!

Nu ska jag snart iväg på Nätverksträff... Så det är den måndagen det! Hoppas på intressanta diskussioner! Men det brukar det vara....

Kram! :)


Ett gott skratt förlänger livet

Om fredagen var en riktigt dålig dag, så kom lördagen och var betydligt bättre! Efter att ha sovit typ 9 timmar var jag pigg när jag vaknade och det gör ju att man har förutsättningarna för en bra dag i alla fall... :) Jag hittade en gammal "gästbok" som jag hade när jag bodde i Umeå och även nåt år efter att jag flyttat hit. Jag läste den och log! Ja, vissa saker fick jag skratta högt åt! Men så mycket man faktiskt inte minns om man inte får lite "hjälp".. :) Och vilka underbara människor jag fortfarande har i mitt liv! :) Så det var en bra start på dagen... Det försenade dock min städning en aning, men det var det värt! :) Sen tog jag en promenad för att fånga lite dagsljus... Bra att samla D-vitamin efter en lååång vinter...

På eftermiddagen kom min Fina L hit och vi beställde mat och satt och surrade... Det var länge sen sist! Så det var riktigt mysigt och trevligt! Eftersom hon inte kunde stanna på party åkte hon hemåt vid 18 och vid 19 anlände de första tjejerna.. :) Vi blev totalt tio stycken, så vi hade jätte trevligt! :) Mer sådant till folket! Det är som trevligt att samlas och bara umgås emellanåt... Men nu är ju våren här, så vi hoppas Kung Bore släpper greppet om oss och kan ge oss lite värme så alla tinar fram igen... ;) Då är det som att alla har mer energi och orkar hitta på saker... :) Vid 24-tiden åkte vi in mot stan och Oliver´s... Helt okej även det, träffade bland annat H&H... Blev en hel del dansande i alla fall! :)

Nu ska jag svepa min kopp kaffe och sedan bege mig ut i solen en sväng... Idag är det ju endast -15, så det känns ju som rena vårvädret! ;)

Kram! :)


I want you please, take me home...

Idag har varit en dålig dag... Ända fram till för ett tag sen... (Då ringde världens bästa Lillebror och bjöd över sin syster på kaffe och "semlekaka", som om han visste att hon behövde det en dag som denna... ;) Så jag har tillbringat kvällen med båda mina bröder, min Svägerska och Prinsessan) Det har känts som om jag hade kunnat lägga mig ner å grina från det att jag steg upp.... Kan hända det beror på att jag egentligen är så trött så det enda jag orkar göra är att grina! Och så är det fullmåne så man inte kan sova fast man är trött och så får man veta att människor dör och livet förändras... Mest för andra.... Och så blir man bara känslig och om någon säger "fel" sak så känns det som att man ska grina åt det oxå... Så jag har verkligen varit låg idag... Har inte ens fått till den där härliga fredagskänslan... Man kunde gå med i en grupp på Facebook som hette typ: "En äkta vän är den som ser de osynliga tårarna, medan de andra tror på ditt leende", lite så har jag känt mig idag... Mina leenden har inte riktigt nåt ögonen... Även solen har fläckar heter det ju, så även jag som nästan alltid är glad måste väl ha dåliga dagar... Även om jag HATAR dom! Den här känslan började redan igår, men då har jag ju sovit illa hela veckan oxå! Nåja, jag ringde i alla fall Cammo igår och så hinner jag bara typ säga hej, så frågor hon vad det är?! Det var visst det där med att se dom osynliga tårarna?! :) Nåja, när vi pratat lite roliga saker som THAILAND, så känns det genast bättre! Hon kan den där konsten med att få mig glad...... I morse fick jag ett sms där det stod 12 dagar kvar... :) Då kändes det liksom som att nedräkningen har börjat.... :) Och då höll jag på att börja grina över det också, men det var ju mer av lättnad å glädje... :)

Men när jag då går där på min lunchpromenad och kylan biter i kinderna så känns ändå livet rätt bra, för jag är ändå en ganska förnuftig person och när jag tänker på hur lycklig jag borde vara så känns det ändå bättre... Jag är ju faktiskt i grund och botten en lycklig person å då ska ju inte sömnbrist å en dålig dag få ner humöret över det! :) Så imorgon blir det såklart en betydligt bättre dag! För jag ska sova ända tills jag vaknar!!!

Och nästa vecka måste jag komma ihåg att åka till Forex och växla pengar och så ska jag ta fram resväskan! ;) För imorgon är det bara 11 dagar kvar tills vi får åka bort å "bara vara" i två veckor... Känns ju extra trevligt att man ska få åka till värmen när man är ute och det är närmare 30 minusgrader.... Kommer ju vara en skillnad på över 60 grader! Låter ju helt galet!! :)

Nu ska jag kolla vem som får åka hem från Let´s dance... å sen ska jag inte slå på nåt avsnitt av OTH som jag egentligen vill, utan jag ska sova!! För det är det jag behöver mest av allt just nu.....

Kram alla fina där ute! :)


Dödens ängel...

Jag vet inte vad som hänt i våran släkt, men nu är det tredje personen som dött på mindre än 4 månader... Den här gången är det en av mina mostrars män som dött... Så tråkigt, och mina tankar går till Moster och mina kusiner med familjer...

Kram!

Som en väv utav legender...

För den som såg Toffelhjältarna på jullovsmorgon på 80-talet säger den rubriken något i alla fall... :) För den som inte såg det så är det en textrad ur en sång som dom sjöng där... :) (Var tvungen att googla det å såg att det var bland annat 1984 som den gick... :) )

Tänk om allt som händer
tecknats ner i hjärtats bok,
som en väv utav legender,
som en bild av vår historia.

Om allt du undrar, allt du drömmer,
allt som du i hjärtat gömmer,
gick att läsa som en saga,
då skulle du förstå.

Ja, jag ser, att du ler,
ler åt barnet, som ännu inom dig bor.
Men sagan kan va’ sannare än du tror.

Av någon anledning så gick jag å tänkte på den där textraden när jag gick hem från jobbet idag... Varför?? Ja, det kan man undra.... :) Jag hade väl en filosofisk 10 minuters promenad i kylan... :) Jag tänkte på att alla människor bär på en historia, och jag som tycker om historia och mänskliga öden är ju intresserad av människors historia och livsöden. Det finns en anledning till att varje person har blivit den hon har blivit... När jag jobbade i äldreomsorgen så tyckte jag det var intressant att läsa "journalerna" där det stod vilka alla dessa "gamlingar" hade varit och vad de hade gjort. Och dom som kunde berätta var det kul att lyssna på! Min farmor sa alltid att jag när jag var liten ville att hon skulle berätta om hur det var när hon var liten... Så intresset över människors historia har nog kommit tidigt... :)

Varje människa har sin "väv utav legender" i hjärtat och det är den som har gjort oss till dom vi är. Alla människor kan förändras och de flesta är värd en andra chans! Att tänka på det i mötet med människor gör att man kan acceptera de flesta, tycka om många och älska några! Man slipper slösa energi på att gå omkring och "ogilla" människor... Det finns en orsak till att människor är som dom är och varje människa bär sin egen rättighet till att göra sina val... De allra flesta kan välja, att acceptera eller förändra....

När man jobbar med barn så funderar man rätt ofta på vad som ska hända med alla fina barn när dom blir vuxna... Vad ska dom bli och vilka personer ska dom bli... Och kan jag göra något för att påverka dom till att bli "goda samhällsmedborgare" som det så fint heter i läroplanen... Ja, på något vis hoppas jag att vi inom förskolan kan göra något för att påverka dem och förbereda dem för "livet"... Och när man tänker ett steg till så inser man vilken himla viktig roll man faktiskt kan spela i en del av alla fina barnens liv...

Vadå djup på en onsdag?? Men det är väl fullmåne ute, så den kanske även påverkar ens sinne?! ;) Jag hoppas innerligt att den ska låta bli att påverka min sömn, för jag orkar inte med en natt till med för lite sömn... Igår gick jag å la mig för sent, å det kan jag ju inte skylla på någon annan... Men i morse vaknade jag 5.30 av att "någon/något" väckte mig... EN timme innan klockan skulle ringa! Varför??? Å då kände jag mig irriterad för att jag vaknat i onödan så jag kunde inte riktigt somna om... Så kan det gå! Nåja, jag har ju överlevt hela dagen på arbetet... Hade stägning och en förälder var sen, så jag kom mig inte hem förrän nästan 30 minuter efter arbetstidens slut... Därför har jag beslutat mig för att ta sovmorgon till 8 imorgon! :) Det var väl det positiva med den saken! Missade dock föreläsningen som jag hade tänkt gå på ikväll... Men något har jag lärt mig genom att "väva legender" i hjärtat... Man hinner inte med allt och man kan inte vara överallt... Vissa begränsningar har man som människa! ;)

Dagen igår var en tisdag och vi hade handledarträff på gymnasiet, fortsatte på temat om "andra kulturer"... Det är riktigt intressant! Och alltid lär man sig något nytt! :) Det var även en kvinna från Invandrarservice som var å berättade om hur det går till när flyktingar kommer till L-å... En del av dessa människor som kommer har levt hela sitt liv i ett flyktingläger... Dom kan ha fötts där, gift sig och fått barn där innan dom får komma till sitt nya land... Och när dom kommer har dom ofta med sig INGENTING, typ... Hon sa att dom gärna tar emot gardiner å sådant, för att kunna möblera i dessa flyktingars lägenheter... Dom hade inga förråd, så stora saker hade dom svårt att förvara, men "småsaker" som lampor och gardiner kunde dom ha på nåt kontor eller så... Och kan jag då göra dessa flyktingars nya hem i deras nya land lite mer hemtrevliga genom att skänka gardiner som jag ändå inte vill ha kvar, ja, då kan jag ju göra det... :)
Efter denna eftermiddag var jag och W och tränade och efter det var det bara att frakta sig hem med bussen och fixa middag och sen såg jag några avsnitt av OTH... ;)

Idag har jag träningsvärk! Men som jag sagt tidigare så är det den enda värken som faktiskt är lite skön, för man vet att den kommer av något bra... :) Något som dessvärre är mindre trevligt är att jag har ont i halsen idag... Jag hoppas innerligt att det ska gå över med lite sömn! Men om jag då nödvändigtvis måste bli sjuk så kan jag hellre bli det nu än när jag ska åka till Thailand... För att flyga när man är täppt är bland det värsta man kan göra! Huga!

Nu ska jag fixa mig lite te, för igår köpte jag minsann tre nya sorters rött te... :) Och sen ska jag sova i tid!!! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

Kram alla fina! :)

Och sen bör det tilläggas att jag fick skriva om detta inlägg ett antal gånger, så jag vet egentligen inte vad slutresultatet blev... På något vis lyckas jag trycka på några knappar som gör att allt försvinner... Och det är ju defenitivt mindre kul! :(


Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.....

Det är vackert med sovande barn, eller ja vuxna oxå... Det är oftast något rofyllt över en sovande person...  Idag har jag haft vilan på jobbet å myst me de sovande barnen... :) Men dom somnade fort idag, så det var inte så långvarigt mys... ;) Efter jobbet for jag i den bitande kylan in till stan å tränade å sen hämtade jag min E-skatt på förskolan! Vi har myst på här hemma hos mig å sen även hos dom... :) Jag fick äran att söva henne också och läsa "Ingrid"... Som sagt, vackert med sovande barn! ♥

Ja, det var min alla hjärtans dag... Typ... Det är ju inte mycket kvar av denna dag, å jag har lovat mig själv att sova tidigt för å slippa va trött imorgon! :)

I fredags hämtade jag E på förskolan å då tog vi bussen till stan... Hämtade ut passet och ser precis som väntad för hemsk ut! Men som sagt så är det ju bara några tulltjänstemän som ska se det där! :) Ingen annan göre sig besvär kan jag bara säga..... När vi varit på polisstationen gick vi å fikade... Hon var så himla nöjd go-ungen! Hon fick en chokladboll och hon höll i den som om det var den sista på jorden.... Så stor hon kändes när hon satt där själv på en "stor" stol å fikade... :) Sen tog vi bussen hem igen... Å att få åka buss in till stan, det är ett äventyr! :) Aftonen tillbringades hos Lillebror med familj dit även lilla Lillebror anlände... Och sen hamnade denna fröken i One Tree Hill å var vaken till typ 2... Jag kan som inte sluta se när jag börjat! :) Vadå fastnat i den serien?!

På lördag åkte vi hela familjen till Piteå havsbad... Vi började lördagen med lunch i Piteå å sen begav vi oss till havsbadet för incheckning på hotellet... :) Vi badade några timmar och jag åkte ALLA rutchkanorna! Å då menar jag alla!! Kul var det i alla fall... :) På kvällen var vi å åt på Skeppet som även hade ett lekland, Prinsessan var helt klart nöjd! Det var ju toppen, då kunde alla äta i lugn å ro och hon fick leka! Kvällen avlsutades med melodifestivalen på rummet... Och jag halvsov mig nog genom det mesta! Kan säga att innan klockan 23 somnade denna fröken ovaggad!!! :) På söndag var det hotellfrukost och sen avfärd mot stan igen... Jag tror alla var nöjda med helgen... Å Pappa som var den vi firade i efterskott verkade mycket nöjd, å då är det ju bra! :) På vägen mot stan stannade vi hos en av mina mostrar å fikade... Så vi kom hem vid 13, nån gång...

Jag var med E medan hennes mor å far var iväg på egna äventyr, vi var till "min familj" en sväng, men då dom skulle på bio blev besöket tyvärr ganska kort... BIO var i alla fall ett nytt ord för Prinsessan som hon nog inte visste vad det betydde, för hon sa det måååånga gånger! :) Söndagen avslutades med ett ZUMBA pass som efterföljdes av One Tree Hill.... :)

Nu lite soff-häng innan sänggåendet! :)

Kram! :)


F-R-E-D-A-G

Det är fredag!! Och det känns fantastiskt skönt! Jag känner mig som trött, men det beror nog på att jag sovit dåligt hela veckan å varför??? Det kan man lugnt undra! Min fredag har i alla fall börjat bra! Har börjat tidigt å därmed också slutat tidigt! :) På arbetet hade vi få barn, så vi har fått massage av kollegan A som kan sånt där! :) Det är ju inte helt fel en fredag! Eller vilken dag som helst... :) Så nu känner man sig lite mör i musklerna, men det var också välbehövligt!

Igår hämtade jag hem min fina Prinsessa på hennes förskola och hon blev så glad över att se sin faster! Alltid lika kul att hämta henne! Personalen där tycker hon är så himla positiv och glad och en riktig mys-unge och det förstår väl jag det! ;) Okej, jag kanske är liiiiite partisk i frågan.... Vi var hemma hos mig å medan jag fixade middag diskade hon... Nöjet var helt på hennes sida! Det är nåt speciellt med barn och vatten... Det kan verkligen fascinera dom! Så vårat vatten-tema på jobbet passar verkligen barnen! Nåja, jag å E fick sällskap av lilla Lillebror till middagen oxå... Och sen såg vi lite på Emil i Lönneberga... Han satte ju soppskålen på huvudet och fastnade! :) Sen gick vi hem till dom och strax efter kom E´s mamma å pappa hem... Satt å surrade med Svägerskan ett tag innan det var dags att bege sig hemåt för att komma i säng i tid... :)

Nu ska jag iväg å hämta hem min Prinsessa igen! Idag ska vi åka buss till stan! Och det har hon minsann berättat för sin mamma igår, sötnosen! :)

Kram! :)


Kärleken är evig.....

Idag när jag kom hem från arbetet möttes jag av ett mycket trevligt brev! Ja, kanske det trevligaste brevet man kan få med posten?! En BRÖLLOPSINBJUDAN!!! Men vad skoj!!! Genast var den här kvällen räddad! ;) Det är S&J som ska gifta sig i juni... Ser redan fram emot en trevlig fest i kärlekens tecken! :)

I övrigt har jag faktiskt fraktat mig till Actic för lite träning idag... Fick skjuts med Lillebror som skulle på träning, så tog jag bussen hem sen... Å bäst jag står där på den där "crosstraining-maskinen" (kan den heta så??) upptäcker jag att jag nog hade lite bråttom när jag bytte kläder, för jag har tröjan avigt!!!! Men är det typiskt mig, eller typiskt mig?! Jaja, den var ju svart, så det syntes nog inte så mycket å dessutom är jag ju vuxen å får klä mig som jag vill! ;)

Igår var jag på mitt andra healing-tillfälle hos han som går utbildningen hos Terry Evans... Det är som häftigt det där! Nu måste jag bara fylla i ett papper å skicka in så dom vet att han gjort sin "praktik"... :) Nåja, han verkade ju veta vad han gjorde, anser jag i alla fall! Apropå Terry Evans, så ska jag å Cammo åka till Piteå å gå på storseans med han i maj!! Det ska oxå bli trevligt!!

Imorgon ska jag hämta hem Bästa syskonbarnet på förskolan... Hennes mor å far ska iväg på uppdrag... :) Och idag när jag var in där så ville hon att jag skulle stanna kvar, så då sa jag att vi ska ha mys imorgon! :) Och det ska vi!! Och på fredag också, tror jag minsann... För då slutar jag tidigt... :)

Nu ska vi se om denna fröken kan få sova ordentligt i natt?! Det har som varit lite si å så med den saken hela veckan... SUCK... Men det går väl till sig!

Kram! :)


Munnen den ska skratta å va glad

Idag har jag varit på den där hälsoprofilbedömningen på Kommunhälsan... Smått nervös över resultatet... Det positiva i "kråksången" var i alla fall att jag gått ner 5 kilo i vikt sen i augusti!! Känns ändå helt okej! Klart det hade kunnat vara bättre, men det var ju MINUS i alla fall! ;) Sen var fortfarande inte konditionen nog bra... Men man kan väl inte få allt tydligast! Bara å börja konditionsträna då!? Jag hade ju tänkt orka springa (läs jogga) vårruset i maj! :) Om det så ska krävas att jag springer på ren vilja!!! Hon på kommunhälsan sa ju att jag var en mycket målmedveten person!! Haha!

På eftermiddagen har vi haft ett fyra timmar långt personalmöte! Vi har bland annat pratat om TRIVSEL på jobbet, för det är ett av våra "hälso-mål"... Och vi tyckte alla att vi skulle trivas och tycka det var kul på jobbet! Och när vi satt i små grupper och diskuterade så förlängde i alla fall vi i våran grupp våra liv med några år! Skratta på jobbet var det ju! :)

När jag kom hem efter 18 ringde jag Svägerskan för att fråga om promenadsällskap... Bäst att bestämma det innan man blir försoffad på kvällen! ;) Så vi hade en trevlig kvällspromenad, minsann!

Nu ska jag sova i tid! Jag känner att det inte finns mycket energi kvar i denna kropp (och knopp)!

Kram alla fina! :)


Det är ju värsta schlagern...

Det blev som så att jag hamnade på Melodifestivalen igår... Tack älskade vännen L för biljetten! ♥ Det var ju väldans synd att L inte själv kunde gå, men jag fick ju en vinstlott i alla fall. Det var riktigt kul att vara med på plats! Och vi satt på 4 raden, så vi hade nästan artisterna i famnen! ;) Vi började kvällen med "skumpa" och middag hemma hos H och sen for vi till Coop Arena... Man skulle vara där kl. 19... Det var som sagt en trevlig tillställning, men personligen tyckte jag inte det var värt närmare 700kr... Nåja, vi hade skoj i alla fall! :) Efteråt fick vi skjuts av Fina S in till stan för att gå på party hos H´s jobbarkompis... Även det en trevlig tillställning som avslutades på Oliver´s... :)




I fredags hade jag båda bröderna och lilla E här på middag.... Även det en trevlig tillställning! :) Det mindre trevliga med den annars så bra fredagen var att min mobiltelefon la av totalt... Går inte längre att ladda den, så igår var det bara att köpa sig en ny! Tog med mig lilla Lillebror som expertrådgivare... :) Det slutade med en SonyEricsson Xperia X8... Så nu ska man lära sig den nya telefonen! ;) Det är ju en med touch-skärm och inga knappar, så det är viss skillnad... Kan säga att igår när det ringde första samtalet fattade jag inte hur jag skulle svara! :O Lite panikartat, men bara man använder den, så lär man sig rätt fort! :) Nu är det ju dessvärre så att jag inte lyckats få med mig alla nummer å sånt, men jag ska ta tag i det där å fixa det! :)

Ikväll har jag varit på Zumba... Första gången, men det var riktigt kul... Det var svårt, men om man går flera gånger så lär man nog sig rörelserna oxå... Helt omöjligt ska det ju inte vara! :) Ska nog försöka gå på det på söndagarna här i vår... Det är ju nära och bra när det är på Örnäsets Sprthall... Tjejen som leder det gör det i egen regi, och det skulle nog kosta 650 kronor för 10 gånger... Och 10 gånger borde man ju lyckas gå fram till sommaren! :)

Nu ska denna fröken borsta gaddarna å hoppa i säng! Morgondagen börjas på Kommunhälsan med uppföljningen på hälsotestet... Ska bli intressant å se om man lyckats förbättra konditionen sen sist.... :) Nåja, det visar sig imorgon! ;)

Kram! :)


Blinka lilla stjärna där...

Och jag som hade tusen tankar i skallen å nu när jag skulle till att skriva så finns dom inte kvar.... Så kan det bli ibland....

Jag har i alla fall haft Trevliga Torsdag idag! Började arbetet 6.30, men fick då sluta 13.00... Det gillas! Då begav jag mig per buss in till stan för att fixa det där passet på polisstationen.... Och värre bild får man nog leta efter!!! Man ser ju helt vettskrämd ut... Men vad tusan det är väl ändå bara några tulltjänstemän som ska se det! Har då inte för avsikt att skylta med det för hela världen! ;) Det skulle vara klart om ca en vecka, så då får jag hämta ut det då..... När jag då var där nere på polisstationen passerade jag ju systembolaget när jag gick mot stan... Tänkte att man kanske kan köpa sig lite vin OM UTIFALL ATT det blir å gå på Melodifestivalen i helgen.... Och så var jag på Apoteket och införskaffade solskydd för över 400 kronor!! Ta mig tusan, det är dyrt att ligga på topp! Men jag hade liksom tänkt klara mig utan brännskador! ;)

Sen bussen hem och så vidare till Prinsessans förskola för att hämta hem henne.... Hon har fått byta avdelning, så det var ett nytt ställe att hämta på... Men det var en mycket glad unge som mötte mig! Det värmer verkligen en Fasters hjärta att mötas av den där underbara ungen som kastar sig om halsen på en! Hennes nya fröken sa att hon hade pratat om mig innan jag kom.... Vi tog en stillsam promenad hemåt och käkade lite mellis hemma hos mig... Å så har vi lekt och sjungit... :) Sen var det dags att gå hem, ja inte enligt Prinsessan själv då, men.... :) Fick mig middag hos Lillebror med familj och sen har vi fortsatt leka ett tag till... Och sen har jag å Bästa Svägerskan varit på kvällspromenad... Så trevligt avslut på denna torsdag!

Imorgon är det FANTASTISKA fredag å jag jobbar till 15.30.... Sen ska jag nog bara ta det coolt... Som sagt så lutar det åt att det blir Melodifestivalen för mig på lördag.... Men det återstår ännu att se.... :)

Kram! :)


Du är min vän i livet...

Idag har jag fått en julklapp! :D Man kan ju undra om det var en mycket tidig sådan eller en som Tomten glömt att dela ut... ;)

Jag har haft Bästa Cammo på besök här i afton! Och jag fick en mycket fin present av henne... En bok som handlade om vänskap.... Och det var ju som om det stod om oss i den! :) Och när jag sa det så sa hon att det var ju klart, hon hade ju valt med omsorg! ;) Och då blir jag så där varm i hjärtat och tänker att jag ju är så himla lyckligt lottad som har så fina vänner! Tack för att du påminde mig igen! Älskar dig! ♥

"En vän tror på dig när ingen annan gör det.
Hon lyssnar även om hon hört historien hundra gånger,
och hon finns där för dig när något går på tok.
Hon säger aldrig "vad var det jag sa",
utan hjälper dig istället att plocka upp bitarna
- och limma ihop dem."

I övrigt har det varit en bra dag, trots träningsvärk! :) Men jag har sagt det förr och jag säger det igen.... Träningsvärken är den enda värken som faktiskt är skön! :) På jobbet går det dels vattkoppor och dels något med feber, så vi har haft några färre barn... På förmiddagen har en del av gruppen varit och fått info på bibblo, vi andra var ute... På eftermiddagen idag har jag haft handledning med E... Ska ju ge henne uppgifter när jag själv lämnar landet i två veckor! ;) Och så passar jag på att "fjäska" på jobbet med att vara extra snäll och koka kaffe och komma med mörk choklad! ;) Som om det egentligen skulle behövas?! Jag har ju så himla fina kollegor!! :)

Och imorgon börjar jag 6.30, så jag ska försöka vara duktig å gå å lägga mig tidigt! :)

Kram! :)


Tränings tisdag

Det var en sådan idag! Jag å W på jobbet bestämde oss igår för att träna idag, så det var bara att packa ner kläderna i morse... Å då finns ingen återvändo! Det är så himla bra med lite "draghjälp"! :) Det gillas! Imorgon tror jag träningsvärken kommer vara ett faktum... Känns så i kroppen.....

Och nu ska jag ge upp å sova!

Kram! :)


RSS 2.0