Mar. 23, 2013


Lördagsnöje!

Idag bjöd vädergudarna på ett underbart väder! :) Det är nu man får Vårkänslor och man känner att det finns hopp om livet! ;) Jag steg upp och blinkade bort sömnen till ett starkt solljus som lyste in när persiennerna drogs upp. Beslutade mig för att kontakta vännen L som sällan tackar nej till en promenad. Även denna gång kunde jag lita på henne! ;) Min kära sambo tycker dock att vårt umgänge ger honom en mycket annorlunda dialekt, fråga mig inte varför?! ;) Kan dock hända att vi under en hel massa år har pratat på ett speciellt sätt med varandra och att L's man påpekat det under några tillfällen. ;) Hur det kommer sig finns det troligen ingen enkel förklaring till. Men att vi umgåtts under nära 20 år kan ju vara en orsak. :)
När jag kom hem från denna trevliga promenad åkte vi hela familjen till kullarna och åkte i backen. :) Var ju bara tvungen att åka lite madrass och skratta massor åt våra vurpor. :) Sen att jag fick en ordentlig smäll får jag väl leva med!

Hemma igen fick vi se Luleå hockey vinna! Mot semifinal nu! :)

Kram på er alla fina! :)


Lyxar på Lyxx

Har en hel eftermiddag där allt handlar om mig! ;) Först massage, som var välbehövligt! Och sen har jag gått från svart hår till typ ljusbrunt. Väntar ännu på resultatet! ;)


Kram! :)

Framme!




Nästa Fridhemsplan...

Känner mig lite världsvan när jag sitter på Tunnelbanan i Stockholm! ;) Från att knappt ha fattat hur linjerna fungerar till att faktiskt åka lite kors och tvärs. :) När man övar lär man sig!
Nu ser jag fram emot att träffa alla kloka kollegor på utbildningen! :) Och trots att flyget var försenat är jag inte tok sen till kursen. Men visst känner jag mig lite stressad. Nåja, inte något att göra åt det annat än sitta och åka med. ;) Man hinner i alla fall tänka när man inte kan komma någonstans. ;)

Kram! :)

Lunch promenad

Lite kallt ute, men fantastiskt vackert! :) Min lunch promenad gav lite solenergi och ny kraft till eftermiddagen. Eftersom jag knappt sovit alls i natt, så var det välbehövligt. :)




RSS 2.0