F som i fönster

Nu är det dags för F, där var förslagen många från grabbarna; frukt, fisk, flyga, var några. Det märks att dom jobbar grundligt med bokstäverna i skolan. :)

Från mig blir det fönster.

När jag reste till Stockholm och pluggade, så sov jag på ett vandrarhem där alla enkelrum var utan fönster. Man kan ju tänka att det inte spelar så stor roll, men det är verkligen som att hamna i en bunker. Klart att det går bra en natt lite då och då, men tänk vilket mörker att bo i ett rum utan fönster. Man vet inte ens vad det är för väder utomhus.

Sen ska det väl i ett hus/lägenhet vara lite lagom många fönster, för dom ska visst putsas.... När solen lyser in hos oss ger den mig ständigt en påminnelse om att det var något jag borde.... ;) Med barn i hushållet så är det inte bara vägdamm och annat som kommer utifrån på rutorna. Nä, det är ett gäng med kletiga fingeravtryck både på insidan, men jag tror vi har det på utsidan oxå på balkongdörren. :) Jag borde verkligen putsa fönster! Synd att det är så mycket annat som kommer emellan hela tiden. Kanske ska köpa den där "grejen" som alla säger är fantastisk! ;)

Man kan ju också tänka på fönster som en symbol för att titta in i framtiden... :) Att blicka framåt och mot en annan tid. Hur många gånger har jag inte önskat att jag skulle ha ett sådant fönster? Så man bara skulle se lite, få en liten aning.... :) Samtidigt som det är en tjusning i att inte veta, att få uppleva när tiden kommer. Men många nitar hade man nog sluppit om man kunnat öppna det där fönstret bara lite och se vad vissa av ens val kommer leda till... Fast, vänder man på det, så hade man inte varit den man är om inte det hade skett.... Och med den funderingen stänger jag dagens fönster. ;)

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0