Sjung om studentens lyckliga dag

Studenten, en av de lyckligaste dagarna i mångas liv, men också en dag med visst vemod... Det är sista dagen som skolungdom, sen räknas man som vuxen! Att bli vuxen och få en vuxen persons ansvar med att försörja sig själv... Att jobba, studera, eller vad vill jag göra med mitt liv? Dom där svåra frågorna som man inte riktigt svarar på "bara så där"... Jag minns själv dagen efter studenten med en känsla av tomhet... "Var det bara det här...?" Det som jag väntat på och längtat efter i tre års tid! Och sen då? Vad händer nu? Det hör nog till, att man ska känna så, det är ju ändå rätt stort att bli vuxen! :)

Idag tog Fina E och hennes kompisar studenten! Vilken lycka och glädje! Bara att se deras lycka gör att jag själv får tårar i ögonen och rysningar i hela kroppen! Det är så himla härligt! Det är en härlig känsla att ta studenten! Jag och A åkte in till stan med fem av barnen för att beskåda detta ögonblick av lycka! Vi fick chansen att se dem springa ut ur skolan skrikandes av lycka och sen åka på flaket och vara ännu gladare! Barnen som vi hade med oss var nästan lika glada dom, det var en spännande upplevelse att få vara med om! ;) Jag sa lite skämtsamt att dom nu ska se hur dom själv ska göra om ungefär 13 år! Och en del förklaringar krävdes ju eftersom ungdomarna var rätt högljudda! ;)

Nu säger jag GRATTIS TILL STUDENTEN fina E! Hoppas verkligen du får en oförglömlig kväll och att du känner dig lika lycklig som du såg ut! Njut av varje sekund och spara minnena i ditt hjärta för att om sisådär 15 år fortfarande kunna plocka fram känslan! Nu har du hela livet framför dig och det kommer bjuda på massor av överraskningar! Hoppas du i alla fall fått med dig en del av de verktyg du kan behöva! ♥



Kram alla fina! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0