Tisdagen den 10 januari 2012

Dag två på arbetet hade man ju kunnat tro att man skulle vara piggare... Men nääää! Det tar väl en vecka å ställa om eller nåt?! Nåja, det är tur man har världens bästa jobb där man får träffa fantstiska ungar varenda dag som gör att man ändå orkar! :) Med den energi dom delar med sig av där dom ständigt vill och sällan säger nej... Då kan man inte annat än få lite energi själv! :)

Efter arbetet var det dags att fira en annan fantastisk unge! Det är Finaste A som idag fyller 6 år! Inte för att Moster I kan fatta att han redan är 6 år, för det kändes som igår när det där lilla pyret kom hem från BB... Det är i alla fall helt fantastiskt att få vara med på hans resa och se vilken himla fin unge det blivit av honom! Älskade vännen! ♥ Han firades med middag i form av korv å makaroner som födelsedagsbarnet önskat sig... :) Och ett paket fick han, som nog lillebror var nästan ännu nöjdare med! :)

Efter middagen var det träning på Helex med Fina J! Även om man kände sig lat innan är det skönt efteråt! :) Vi var på ett Bodybalance pass som var en blandning av yoga, pilates och thai chi (tror jag)... Ett bra pass med mycket styrka och rörlighet... Kan tänka mig att det i längden är bra för min rygg, men när vi hade haft avslappningen efter passet var det nära att jag blev kvar på golvet... Det var som att ryggen stelnade till då, för under passet gick det bra... Men vad f-n det löser väl sig?! Vi kände oss så hurtiga efteråt så vi tog en promenad hem... :) Inte illa för två som var lata innan! ;)

Nu är det nog dags att bege sig mot sängen om man ska försöka va lite piggare imorgon! ;) Ny dag - nya tag!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0