Utbildning

Vilken förmån det är att få utbilda sig! Säger hon som har ett gäng poäng på universitetet redan... Vet faktiskt inte ens på rak arm hur många poäng det är, men rätt många! För CSN är inte så särskilt villiga att betala ut studiestöd till mig längre... ;) Nu har jag fått förmånen att läsa "Handledarutbildningen" på LTU, via jobbet, så att jag i framtiden ska vara en god handledare och kunna ta emot studenter från Lärarutbildningen... :) För att vi ska säkra att det även i framtiden ska finnas förskollärare. ;)

Det känns riktigt kul! Att möta nya människor med andra tankar, bara det lär man sig massor av! Och att möta kloka lärare som kan förmedla sina kunskaper... Efter två dagar i rad på universitetet, så kände man sig lagom mör i skallen... Massor av nya tankar och intryck! Det gör en faktiskt mer förvirrad först, men jag hoppas å tror (av tidigare erfarenhet) att saker brukar falla på plats och så blir man lite klokare igen! :) Ur kaos föds kreativitet och klokskap! eller nåt... :) Kul är det i alla fall och sannerligen utvecklande! :)

Sen är det ju en viss stress i det hela naturligtvis, eftersom det är uppgifter som ska göras under hela kursen och sen i slutet ska vi examineras... Men jag ska försöka ta en sak i taget och inte vara lika mycket tidsoptimist som jag brukar! ;) Det kommer såklart bli bra i slutändan! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0