Så kan det gå...

Å så blev det fredag, så himla nice! Min fredag har varit minst sagt omtumlande... För det första var jag tillbaka på jobbet efter två dagar på LTU... Bara det var ju omtumlande! :)

Sen hade jag ju ett, vad jag trodde var, mindre bekymmer med en hårsäcksinflammation... Visade den för kollegorna på jobbet som var rätt eniga om att det inte alls såg bra ut, utan jag borde nog kontakta VC... Hmmm... Kontakta VC för en inflammerad hårsäck... Jag som tänker att det mesta ska gå över av sig själv å speciellt om jag ignorerar det tänkte att inte kan väl dom på VC vilja titta på den... Jag kan väl köpa nåt att badda med på apoteket eller nåt?! När hon från VC då ringde upp och jag förklarade att området runt den där "pricken" var sisådär 10 cm i diameter och rött och svullet tyckte hon jag skulle komma å visa det för en sköterska... Okej då... Då ringde jag inte helt i onödan i alla fall tänkte jag och fraktade mig dit till den bokade tiden... När sköterksan ser mitt ben säger hon genast att hon vill att en läkare ska titta på eländet... Jaha... Som sagt tänkte jag återigen att jag då inte gått dit i onödan i alla fall... Känns ju löjligt att ta upp tid i sjukvården för en inflammerad hårsäck... Men tydligast var det inte i onödan... När läkaren ser mitt smalben i sisådär två sekunder säger hon, du måste äta penicillin! Hoppsan! :O Hon sa att om jag gått med det ett tag till hade jag kunnat få rosfeber och bli riktigt sjuk! Hoppsan! Då säger jag lite sådär halvt nonchalant att visst kan jag väl träna ändå?! NÄJ! Säger hon, om du tränar med en sådan inflammation i benet kan du åka på blodförgiftning! HOPPSAN! IGEN!!! Å jag då som känt mig "hängig" i veckan tänkte att det är väl nån förkylning på G... Men det är nog mitt inflammerade ben som spökat... Så där fick jag för min inflammerade hårsäck! Penicillin i 10 dagar fyra gånger per dag och träningsförbud... Tänk vilken himla tur att jag har omtänksamma kollegor som tänker mer på mitt bästa än jag själv! :) TACK!

Men, det var inte bara tråkiga saker med denna fredag... Jag blev också omtumlad av erbjudandet att få åka till Turkiet med "min familj" på Sst! :) Så det lutar åt att det blir en resan tidigt i sommar! :D Efter att mitt stägnings skift var slut på jobbet gick jag till Sst och åt middag å så hann vi samtala om saken bättre! Å så var M förbi och det var så länge sen jag såg henne, så det var också trevligt minsann! :)

Nu är jag djupt nedsjunken i soffan å ser på QX galan och funderar på att förflytta mig till sängen... Å vila det här eländiga benet! För när jag då erkänner för mig själv att det kanske var mer allvarligt än jag ville tro, så gör det ju faktiskt ont oxå......

Trevlig helg! ♥

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0