En gång i Phuket!

Har nyss kommit hem från bion. Jag å J var och såg "En gång i Phuket"... Och som vi har skrattat! Jag var lite så där lagom trött också så jag skrattade nog extra mycket bara för det! :) Men den är klart sevärd! Man behöver ju inte nödvändigtvis se den på bio för att den ska vara bra, men skratta får man! I alla fall om man har lite små galen humor! :)



Inte nog med att filmen var rolig... Jag fick en GALEN längtan efter att åka till Thailand! Å eftersom jag är helt inställd på att det inte kommer att ske denna vår, så blev ju längtan ännu större.... Men, den som väntar på något gott..... ;)

I övrigt har denna söndag bestått i en kall promenad där jag råkade möta L och hundarna och fick trevligt sällskap! Så en promenad som jag tänkt inte skulle bli så lång slutade på en bra bit över en timme! Så kan det gå! Det var friskt och kallt, och dessutom blåste det, men vi gick mer i skogen, så då klarade vi oss hyffsat från vinden... När jag kom hem tvättade jag alla kläder och skrev lite på dom där uppgifterna till skolan... :) Och sen bio då! Och sen gick jag å J hem i kylan, så jag har då fått min dos av FRISK luft idag! ;)

Nu är det inte mycket mer att göra än att ladda för den kommande veckan... Ny dag - nya tag! Och ny vecka - nya möjligheter!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0