Ansöker härmed...

... om medlemsskap i "De klantigas förening"! Borde nog när jag tänker efter redan ingå i den föreningen sedan rätt långt tillbaka med tanke på allt galet som jag råkar ut för... Men... Nåja, återigen en dag i Ancis liv där klantighet fick en ganska stor plats!

Idag åkte jag med "min" grupp av barn till stan för att besöka Kulturens Hus och biblioteket... Enligt LLT´s önskemål hade vi ringt innan och meddelat att vi skulle åka med en viss buss vid en viss tid... Men när bussen anländer är den proppfull, ja, jag skulle vilja säga överfull... Jahaja... Å där kommer jag å E med 9 barn och ska på något fantastiskt sätt få plats... Det var några vänliga själar som lyfte sina bakdelar från sätena så vi kunde få de flesta av barnen att sitta i alla fall... Lite lätt stressande situation, men det är bara att hålla lugnet och andas... Och hoppas att samma 9 barn kliver av bussen med mig... :) Undertecknad kunde konstatera att det i alla fall bara fanns en dörr att gå ut genom, så ingen skulle ju kliva av på fel ställe... :) Och som genom ett trollslag har jag 9 fantastiska barn med mig ut ur bussen, alla mycket nöjda och med önskan om att dom minsann skulle få stå nästa gång... Fantastiska var ordet! :) Vi hade en mycket trevlig vistelse på Biblioteket där det lånades en cirka en meter hög trave med böcker! :) Nu ska det läsas!

Vädret blev också fantastiskt så jag beslutade mig för en lunchpromenad, ringde J som råkade vara hemma och gärna hängde med... Sen fick hon komma å se var/hur jag jobbar och äta semla med mig å E... Så jag har minsann ätit en årlig semla på denna Fettisdag... :) (okej, en halv, men det räknas också!) Sen gick vi ut med alla vacker-ungar efter mellanmålet! Kan säga att fröken A led av viss spänningshuvudvärk efter den spännande förmiddagen på stan! :) För även om barnen är fantastiska, så måste man ha en helt annan kontroll när man lämnar förskolan och det gör att man spänner sig mer än normalt... Så frisk luft var medicinen!

Hade med mig E till stägning och hon hann med att göra en massa saker som det känns som att jag aldrig hinner... (Jag tränar på att delegera!) Så skönt! Det tackar jag för! Å så knappar jag in larmet och ska låsa dörren när jag upptäcker att HOPPSAN! jag har ingen jobbnyckel! Larmet var redan igång, så man har då 45 sekunder på sig att gå ut... Kan säga att jag hade nog vunnit nåt sprintlopp om jag deltagit när jag rusade in på kontoret för att hitta en vikarienyckel! Och jag hann ut innan larmet var igång! PUH! Klantigt var ordet... Som om det hade räckt med det... NÄJ!

Kommer hem och ser att jag fått ett brev från Transportstyrelsen... Funderade lite stillsamt på vad dom kan vilja mig... Å när jag öppnar brevet så står det att dom fått in en registrering på en försäkring i mitt namn, men inte på min bil! Och när jag läser så inser jag att jag inte alls är ägare till någon Toyota Corolla! Jag hade ju för fasen bytt ut en siffra i mitt registreringsnummer när jag försäkrade bilen! Problemlösning, IGEN! Ringde försäkringsbolaget och åtgärdade problemet genast, så nu är MIN bil försäkrrad i MITT namn! Fint å bra! Som sagt, klantig var ordet!

Men jag hade en MYCKET trevlig överraskning som väntade mig hemma på köksbordet! Jag skrev ju förra veckan om den där chokladen jag ville smaka! Och vad har fina vännen C köpt till mig?! Hon är ju hos mig å lånar duschen lite då å då, eftersom hennes är under renovering, så hon hade lämnat den fina gåvan på köksbordet! ÅÅÅÅÅ vad jag blev glad! :) Och jag lovar att jag bara hade tänkt smaka EN rad... Men den var så gudomligt god, så innan jag visste ordet av hade jag ätit tre rader! Nu har jag gömt den för mig själv! Denna tillsammans med Salmiakki är mina absoluta favorit choklader! Lakrits och choklad, kan man hamna mer i himlen?!
 


Jag börjar undra om det är värt att jag gör något mer denna tisdag, för i så fall går det väl käpprätt åt skogen det med... Så jag tar det nog coolt och läser i en av mina skolböcker... Rätt bok, hoppas jag! ;)

Kram alla fina! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0