Tack 2012

Idag är årets sista dag och vi kan alla minnas tillbaka på det som varit. Att skriva att något är "sista" får mig att bli lite lätt nostalgisk och minnena far genom huvudet... :)
 
Vad har egentligen hänt under detta år, 2012? Massor... Jag har garanterat blivit lite klokare än jag var för ett år sedan, det har vi alla blivit.
 
Jag har avslutat jobbet på en förskola, som vi flyttat till en ny. Jag har varit med om något som inte liknar något annat i jobb väg... Jag har varit med och startat upp en helt ny förskola. Det har varit bland det tuffaste jag varit med om, men också väldigt roligt, utmanande och lärorikt. Hade jag vetat det jag vet idag, hade jag valt att göra vissa saker annorlunda, för min egen skull, men tillsammans har vi ändå lyckats med lite av ett underverk. Jag har sagt "hejdå" till gamla kollegor och jag har fått nya, fantastiska sådana. Jag har lärt känna många nya fantastiska pedagoger, genom min utbildning i Stockholm som har gett mig massor av energi och faktiskt fått mig på benen när jag känt att jag håller på att falla...Jag har sett "min unge" ta studenten och gått på stapplande ben in i vuxenvärlden, jag har avslutat mitt uppdrag som handledare och jag hoppas jag gett henne en bra tid och en bra start på livet som vuxen. :)
 
Jag har skrattat och gråtit, jag har stöttat och fått stöd. Jag har fått vara med fina fantastiska personer som förgyller mitt liv och fått ta del av deras. Jag har fått resa till Turkiet med fina vännerna och fått en fördjupad vänskap med M som också är en kollega.
 
Jag har sprungit på kärleken och dessutom fått två bonusbarn i mitt liv. Jag har tagit steget att bli sambo och ganska snart in på det nya året ska vi flytta till en gemensam lägenhet. Jag har blivit faster igen till en liten prinsessa, så nu har jag två älskade brorsdöttrar i mitt liv. Jag har fått vara delaktig i fina vännernas bröllopsfest och jag har varit på många kalas! :)
 
Jag har rivit ut en visdomstand (!!) och opererat synfelet i mina ögon, två saker som jag var livrädd över, men som gick bra! annars har jag fått vara ganska frisk, om man bortser från någon förkylning och någon magsjuka, men det är ju inget dödligt...
 
Så, ska man sammanfatta 2012, så har jag lärt mig massor, jag har förstått att jag är en lyckligt lottad person (återigen) och jag tänker ta med mig det som gjort mig klok! Jag tänker lämna det tråkiga och gå in i 2013 med ett leende på läpparna! Kan hända att jag nu i brådrasket glömt saker som faktiskt påverkat mig, men dom finns ändå med mig i min erfarenhets ryggsäck och i min kropp och mitt minne. :)
 
Jag ska inte lova något, för dessvärre bryter jag oftast mina löften till mig själv... MEN det jag ska hålla är att jag ska fortsätta försöka göra varje dag till en dag som gör livet ännu mera värt att leva! Jag ska försöka fånga dagarna, även dom mindre bra dagarna och göra det bästa av situationen...
 
Skickar med lycka och välgång till er alla läsare inför 2013. Var rädda om varandra och tänk på att ni alla är värdefulla! <3
 
KRAM! :)
 
VÄLKOMMEN NYA ÅR!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0