Påsklov!

Har lite påsklov hemma i byn! Och det verkar som om jag har påsklov på bloggen oxå! ;)

Man kan då inte klaga på vädret hittills denna påsk! Solen har strålat från en blå himmel, det har varit i stort sett vindstilla, sen har det varit lite snöande på eftermiddagarna, men vad gör det när man varit ute flera timmar redan?! :) Så jag har samlat D-vitamin och fräknar! ;) Jag bara njuter av tillvaron just nu, umgås och tar det lugnt... Det kommer visst en vardag sen ändå, så jag försöker samla energi nu! :)

Veckan som varit har gått fort, ovanligt, eller? På måndag öppnade jag å tränade på eftermiddagen, på tisdag hade vi planering på morgonen med jobbet, sen jobbade jag eftermiddagen, sen träning på kvällen, på onsdag stängde jag... I torsdags gav mina fantastiska kollegor mig studieledigt så jag skulle hinna ikapp lite med uppgifterna. Det tackar jag allra varmast för! För nu känns det som att jag i alla fall har näsan ovanför vattenytan... Det som ska vara klart till den 17 på universitetet är klart! Så då är det bara resten kvar då! ;)

På torsdag kan jag nog kalla mig själv rätt effektiv, för när solen gick ner på kvällen hade jag hunnit med både det ena och det andra... Jag vaknade ju 06.23 för att vara exakt, och då kände jag att det är ingen idé att ens försöka sova längre, så jag steg upp, pluggade, pratade med Fina M som ringde , (det samtalet tackar jag för! Fick en massa härlig energi som höll i sig hela dagen! Vad synd att vi inte surrar oftare!), tog en prommis, skjutsade J till skolan, plockade då även med mig C från busshållplatsen så jag hann surra med henne också, hade E på besök, hann plugga lite mer, körde till byn... Sååå när solen gick ner kände jag mig både klokare och friare! ;) Fler sådana dagar och man kan känna sig rätt nöjd med tillvaron! ;)

Nu ska jag bege mig mot bastun för att tvaga mig! Sen bär det av mot byn ute i ingenstans för att umgås med familjen där och kanske ta nåt glas vin med L! :)

Ha en fortsatt härlig påsk alla fina!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0