Lovely people make my days!

Fredagen och lördagen gick i det trevliga umgängets tecken! Efter att ha varit på Nordkalotten i fredags, där vi skrattat så tårarna runnit, hade jag faktiskt kvar lite energi... :) Jag fick nog en massa ny energi av allt skrattande! Ett gott skratt förlänger ju livet! ;) Jag åkte i alla fall ut till Guddottern med familj där det bjöds på tacos, lek och en massa snicksnackande! Det kändes som om det var minst hundra år sedan jag å L verkligen samtalat med varandra, så timmarna hos dom gick väldans fort vill jag lova! :) Tack Fina för en trevlig kväll!

På lördag stod det tre-års firande på schemat... Så jag å lilla Lillebror styrde bilen mot Lillebror med familj vid 14.30-tiden... Där var en lycklig unge som fick många paket... :) Vi bjöds på god smörgåstårta och gott fika! Och en del lekande också förstås! ;) Vi hann med att umgås med mor å far och svägerskans familj... Trevligt minsann! Det tackar jag för!

Efter att ha legat två dagar och varit sjuk, så var det trevligt med ett besök från Fina E idag! Vi har haft en mycket trevlig eftermiddag med en massa surr! :)

Känner mig som en lyckligt lottad person som har så många fina människor i mitt liv! ♥

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0