Skrattat, socialiserat å shoppat

Det är min helg det! Hela helgen har gått i socialiserandets tecken på löite olika sätt! :)

På fredag var vi iväg med jobbet på Mens night... Vi började med after work på Kulturens hus och showen började 19. så rolig show! Jag skrattade nästan konstant i 1,5 timme! Två kvinnor som sannerligen bjuder på sig själv och skämtar om saker som de flesta kan känna igen sig i. Riktigt bra! Och om det är sant som dom säger att ett gott skratt förlänger livet, så kommer nog alla i salongen ha förlängt det med nåt år! ;)


Efter showen var ni några som gick på Invit för att fortsätta kvällen... Trevligt! Vi var tre tappra som även gick vidare till Allstar... Tack för en mycket trevlig kväll kära kollegor! :)

Lördagen började med ett mycket trevligt kalasfika hos goda vännen L! Kan inte för mitt liv begripa hur det alltid kan gå så länge mellan gångerna vi ses... Men det är nåt med tiden... Den försvinner liksom! Nåja, vi var många goda vänner där, så då hann man med att träffa flera på en gång! Det gillas av mig! :)

På aftonen blev jag inbjuden på middag av Bästaste L... Jag har ju i veckan blivit "extra moster" till en 17-årig tjej, så nu fick jag träffa J oxå! Vi tre gick sen på bio och såg "Friends with benefits"... Klart sevärd film som fick en att skratta en del! :) Förlängde alltså livet lite till... :)
Friends with Benefits

Idag söndag började jag dagen med en promenad med L och J... Å så beslutade jag mig för att hänga me till IKEA... :) Som chaufför! ;) Nåja det följde med lite värmeljus, servetter å lite annat smått å gott oxå... Det är näst intill omöjligt att gå in på ikea å komma ut utan att ha handlat för minst 500 kronor! Han var smart den där Kamprad... :) Det kanske är därför dom kan sälja dörrmattor för 4 kronor... Alla handlar ändå så mycket annat, så det jämnar ut sig! ;)

Så för att summera helgen så har det verkligen varit skratt, socialt och shopping! Är nöjd minsann, men jag hade ju behövt en söndag imorgon oxå! ;) Nåja, bara att bita ihop å möta den nya veckan och dess möjligheter! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0