One week from hell...

... eller nåt ditåt...

Känns som om man varit under isen typ hela veckan... Inge kul med andra ord! Jag har sovit dåligt så det har väl gjort sitt till... Trött, eländig, drömt mardrömmar och varit allmänt less... Näää, ingen bra vecka alls! Så nu kan det här bli lite gnälligt.... En varning bara ifall man inte vill fortsätta läsa... ;)

Kan vara därför jag inte orkat med så mycket data tid heller... Har faktiskt haft väldigt lite data tid denna vecka! Man hinner som med en massa annat då... Som att läsa böcker till exempel... Jag har nu sisådär 50 sidor kvar i Änglamakerskan, tänkte läsa ut den igår, men somnade som en klubbad säl å orkade inte ens tänka tanken...

Insåg precis att jag inte skrivit så mycket alls sen förra söndagen... Då hade jag middagsbesök av Lillebror med familj och lilla Lillebror... Sen har då denna vecka från det där varma stället börjat... Min förhoppning var ju att jag skulle ha en fantastisk vecka, så har det inte varit kan jag säga! Jag minns som inte ens riktigt när jag senast kände att en vecka varit så totalt misslyckad... Det sitter ju såklart mest i känslan av att det varit så, men det har i alla fall inte varit nån kul vecka.

Vi har i alla fall haft personal möte i tisdags, maskerad och öppet hus i onsdags och om-fotografering av gruppkortet i torsdags. Så det har varit en rätt intensiv vecka på jobbet... Denna intensiva vecka avslutades med att jag stängde i fredags å hade barn till 18...

På "hemma-fronten" har jag i alla fall haft en rätt bra vecka, så det borde ju väga upp lite... I måndags hade jag massage tid, vilket som vanligt inte var en dag för tidigt! Kan säga att viss punkter gjorde så ont så jag fick tårar i ögonen... Men inget ont som inte för något gott med sig. Sen träffades vi några brudar från byn... Vi var bara fyra stycken för att flera föll bort av olika skäl, men vi hade riktigt trevligt! Det var Don Guacamole på Kronan som fick sig ett besök och det var bra mat, så det kan jag rekommendera.

I onsdags hann jag med att göra av med lite dålig energi på gymmet... :) I torsdags behövde J låna en kabel så hon kunde ladda ner musik från datorn till telefonen, så jag cyklade till familjen på Sst... Hjälpte J och vi lyckades när vi slog ihop våra kloka huvuden... ;) Sen dracks det kaffe och snick-snackades och så hann jag med lite bus med killarna också innan jag å Mamma L tog en prommis med hundarna när jag gick hem... Välbehövligt att få tömma skallen lite... :) Uttrycket att "gå i terapi" kommer från att man förr gick samtidigt som man hade en terapeut som samtalade med en... att gå i terapi alltså! Dessutom är det ganska fiffigt, för man frigör en massa bra endorfiner när man går... :)

Trots att jag jobbade till 18 i fredags, så åkte jag å H till Arcus för att gå å kika på loppisen som varit idag... Man får väl egentligen inte handla där på fredagen, men utställarna går runt å handlar av varandra, så vi tänkte att nån till gör väl ingen skillnad?! ;) Vi blev i alla fall insläppta och jag gjorde några mindre inköp i form av barbie-dockor och My Little Pony hästar... :) På hemvägen åkte vi förbi på museumet och såg Ljus-showen som dom har där nu. Det var sannerligen en fantastisk föreställning! Å trots att regnet öste ner, så var det klart värt besväret att vara där! :) Vi satt dock i bilen, men ändå... :) När jag kom hem fanns det inte många milliliter energi kvar... Räckte väl i stort sett till att borsta tänderna och få av sig kläderna... Kollade utröstningen i Idol och sen var det god natt!

Nu kan allt det dåliga i denna vecka få falla i glömska... Hoppas jag! För även om det förmodligen är intensiteten och känslorna som gjort att det inte känts bra, så vill jag inte uppleva den nå mer!

That's All I Have To Say About That... som han Forrest Gump skulle ha uttryckt det hela..... :)


Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0