Jag erkänner!

Jag har nog nästan slagit rekord i att inte uppdatera min blogg! Nästan i alla fall! Det är ju nästan en vecka sen jag skrivit nåt över huvudtaget... Men jag LEVER! Orsaken till den MYCKET dåliga uppdateringen är att jag haft fullt upp i livet och prioriterat bort datorn! ;) Hah! Kan man inte tro, men faktiskt så är det inte många dator-timmar den senaste veckan! Jag har ju fastnat i Camilla Läckbergs nyaste bok, Änglamakerskan, så jag har ju även gärna gått å lagt mig i hyfsad tid... 
Änglamakerskan
Och så var det ju det där med Wordfeud... ;) Men jag inbillar mig att det är bra för ordförrådet och hjärnan att ständigt gå runt och tänka på en massa ord som kan passa in i varandra... Tidsfördriv - JA! Beroendeframkallande - DEFENITIVT! ;)


Nåja, förutom detta har jag i alla fall arbetat och haft lite nöje! :) I torsdags hade vi Nätverksträff och jag har bytt grupp och vi träffades på våran förskola denna gång! Både kända och nya ansikten, men det var en riktigt trevlig kväll i alla fall! Så trots att jag var så trött så jag nog helst hade sovit, så kändes det givande att vara där...
I fredags var jag på after work med kloka, fantastiska, underbara kvinnor som gav mig en massa positiv energi! Dom kan som konsten att göra det... :) Min "mamma" inom förskolan, C, som är en av dom som lärt mig yrket när hon var min handledare på en praktik, hon är bara så full av positiv energi å jag blir glad av henne! :) Och dom andra oxå såklart! Så vi har skrattat och pratat över nåt glas vin och öl... Hemma redan till 23, så man kan väl räknas som skötsam då?! :)
lördag var jag å lilla Lillebror på en promenad runt Svartöstan, så vi var borta över en timme! Sen hem och duscha å packa övernattningsväskan för att tillbringa resten av helgen med en av dom finaste jag har! Ja, jag å lilla Lillebror åkte till Lillebror med familj för att vara med Prinsessan när hennes mor å far var på 30-års party. T agerade även chaufför... När jag nu träffade min Finaste Fina Brorsdotter, så var det ett kärt återseende från bådas håll... Jag tror inte att jag någonsinn i hela hennes snart 2,5 åriga liv har varit ifrån henne så här länge. Nåja vi kramades hårt och länge och sen var det dags att leka! :)
Oj vad vi har lekt och myst på! Det har varit en så himla trevlig helg tillsammans med mina älskade bröder, svägerskan och E... Det kändes som om jag samlade på mig en massa energi... Det var så länge sen jag umgicks med dom så här. Och det kändes att det behövdes! Så jag å T åkte hem med bussen kl. 19 och då ansåg minsann E att det var onödigt att vi skulle åka hem, för vem skulle hon då leka med?! För hon insåg att hon själv skulle stanna hemma... Så även om vi lekt en hel helg, så räckte det inte! ;)

 
Jag å E var på morgonpromenad till en lekpark... Vi upptäckte mycket efter vägen, bland annat att det var äckligt att hundarna bajsade på vägen... :)

♥Älskade Fina! ♥

Grillade mackor och grillad korv till lunch! :) Det var ett härligt höstväder och jag var nog ute i ungefär fyra timmar! :) Inte fyra veckor som jag först sa... Lillebror undrade om jag då även hade campat på balkongen å sovit ute! ;)
Så även om helgens intagande av föda inte varit av den nyttigaste sorten, så har i alla fall själen fått sitt! Det kanske jämnar ut sig då?!

Igår var det måndag och jag fortsatte fylla på själen med mer energi! För även om jag, efter att ha tillbringat eftermiddagen på kurs på Teknikens Hus, var vansinnigt trött, så beslutade jag mig för att försöka styra upp ett besök hos Fina vännen L tillsammans med Bästa L... Och det lyckades bra, minsann! Eftersom L fyllt år förra veckan begav vi oss dit för att socialisera, fika och babbla massor! L hade med sig J och jag tror att även hon blev glad av besöket. Jag har då skrattat massor! Åt tokiga mardrömmar hos den blivande bruden och den blivande brudgummen, åt gamla minnen och felsägningar! Som sagt, själen har fått sitt! :) Så härligt! :)


Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0