Värmande ord

Värmande ord för en blödig "moster" är att höra 7-åringen läsa högt sin läsläxa! Jag blev så stolt över honom så jag kände att jag fick tårar i ögonen... Så himla duktig och så underbart att få höra honom läsa... Det var en fin stund i dag! :)

Annars har jag lyckats få upp julgardiner och en stjärna i köket... Det är det julpysslandet jag har åstadkommit... :) Någon julkänsla har dock inte infunnit sig å så länge det känns som om det är höst och typ oktober, så kommer det nog vara svårt... Kanske kan bli bättre om jag får fram lite tomtar å sånt! ;) Sen LÄÄÄÄÄNGTAR jag efter snö! Det spelar ingen roll att det är det sista jag önskar innan jag somnar typ varenda kväll, för varenda morgon vaknar jag å ser ett enda svart mörker... Men hoppet är det sista som dör och det är ju faktiskt fortfarande fyra veckor kvar till jul! :)



Denna vecka har jag socialiserat! Hallelujah! vet inte när jag senast hade en hel vecka som inte var en enda minut "övertid" på jobbet... Kanske har inträffat sisådär två veckor innan denna höst... Men man ska njuta så länge det varar, för nästa vecka tar jag igen det med råge! Då är det nätverksmöte på måndag och utvecklingssamtal hela tisdag eftermiddag/kväll... Roliga saker, men dock jobb...

Sååå, i måndags har jag å J umgåtts, druckit te och babblat en massa! Och sett vem som valde vem i "Ensam mamma söker"... :) På något sätt blir man lite klokare av att umgås med ungdomar, om inte annat blir man ganska tacksam över att man passerat den där magiska gränsen för att "vara vuxen"... Vissa saker blir i alla fall lättare med ålder och erfarenhet! ;) Och så hoppas man kunna dela med sig av sin egen erfarenhet så att livet kan bli lite lättare för den som är typ 17 år.... :)

På tisdag slutade jag tidigt och tog en prommis med J och hundarna... Sen hem och faktiskt ta ner jul-lådan och ta fram gardinerna som skulle strykas... Jag måste som titta på dom där sakerna ett tag så att jag kan få det att sjunka in i mitt medvetande att det är första advent på söndag och jag ska pynta och snart ha JUL... Kvällen avslutades med ett avsnitt av Desperate Houswifes... Kanske är bra att det här är sista säsongen, för nu känns det som om det håller på att spåra ur fullständigt! :) Nåja, man kan ju som inte missa!!!

Å så blev det onsdag och mitt i (arbets) veckan... Jag å lilla Lillebror hade en gemensam dinering innan han får till Coop arena för att se sin barndoms idol´s matchtröja hissas i taket... Nr 35 Jarmo Myllys... :) Själv hamnade jag på Sst för att få äta lite efterrätt och umgås... Fick träffa en "coach-kollega" till L som kommit upp från Göteborg. Å vilken fantastisk dialekt dom har! Jag sa att här uppe kommer han kunna sälja sina tjänster bara genom att prata! ;) sen avslutades min afton till ett avsnitt av Grey´s anatomy!

Och nu sitter jag här å borde ha lagt mig i min säng för minst en timme sen, så trött som jag är! :) Jag är hes som tusan och hostar, å det blev liksom värre efter promenaden med L och hundarna... Vet inte om det är nåt i luften där ute?! För sjuk är jag då inte! ;)

Imorgon blir det bio för att se Breaking Dawn... Kan det bli fjärde filmen i Twilight serien?! Visst har jag bra koll?! Men jag har i alla fall sett alla tidigare, så jag vill ju se denna också! :) Och på lördag anländer Mamma....

Men nu ska jag sova! (Klockan är ju för tusan halv 12!) Och hoppas att den där pågående "stormen" där ute ska föra med sig lite snö!!!



Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0