Dagens erfarenheter

Det sägs ju att man lär sig nåt nytt varenda dag... :) Och jag är faktiskt benägen att hålla med!

En av dagens erfarenheter: Glöm inte ett päron i väskan så att det ruttnar! Jag har ju ett luktsinne som en knark-hund och funderade redan i morse vad det var för en annorlunda lukt som tycktes komma från väskan... Lade inte alltför mycket energi vid det, men när jag då sitter på bussen på väg mot stan å mötet vi skulle ha med jobbet, så sätter jag ner handen i väskan för att försöka ta reda på vad som kan orsaka den där lukten... Ett ruttet päron!! Men vad f-n?! Då jag fått fundera en stund på när jag faktiskt hade kunnat sätta ner det där päronet i väskan så kom jag fram till att det måste ha varit när jag var till Stockholm... Konstateras kan att det då tar cirka 2,5 vecka för ett päron som fått bo längst ner i en väska att börja ruttna... Väskan fick en snabb rengöring inne på Smedjans toalett, men den ska tvättas ordentligt nu!



En annan erfarenhet: Det kan vara typiskt lämpligt att öppna dragkedjan i en klänning innan man tar på den. När tidsoptimisten hade sisådär 15 minuter till godo på stan, gick hon in på Lindex för att införskaffa strumpbyxor... (Kalasbyxor, varför kallades dom så?! Var det för att man hade dom när man gick på kalas?? I så fall har jag köpt kalasbyxor! ;)) Nåja, tog rulltrappan ner å råkade se en fin jeansklänning som jag ansåg bara skulle ta max två-tre minuter att prova... Såååå... In i provhytten och krångla sig in i klänningen, nog hann jag ju fundera på varför den var så svår att få på när den liksom satt så bra när den väl var på... Tills... jag upptäckte att man faktiskt kunde öppna en dragkedja på sidan för att få på den lättare! Där stod jag i provhytten å skrattade högt åt mig själv! Sen kunde jag inte unna mig själv att köpa den där klänningen... Måste fundera på om det är värt 400 kronor att "unna sig" något... Jag hoppades ju på en rabattcheck till Lindex på 30%, men den jag hade i börsen hade bäst före datum för typ två veckor sen, så det säger väl en del om hur ofta jag har gått på stan... :)

Annars har jag faktiskt lärt mig en del annat också idag... Eller i alla fall fått fler insikter... Eller nåt?! Vi har ju suttit och skrivit ihop en ansökan till det där projektet som vi eventuellt ska delta i... I typ tre timmar! Så nu är även måndagen över...

Den fortsatta veckan ser ut ungefär så här... Tisdag morgon provtagning (usch för nålar!!) och sen stägning på jobbet... Onsdag jobb till 16.45, ev ett träningspass om jag har energi och kraft och kanske sällskap! :) Torsdag åker jag till byn med Bästa Lillebror, Svägerska och E! Och på fredag är jag LEDIG!! Och så blir det dop å bröllop! Resten av helgen tillbringas ju i byn... Ska bli nice!! Jag har ju liksom inte varit "hem till byn" sen i juli! Om jag längtar hem?? Jo, nu när jag vet att jag snart ska åka dit, då längtar jag massor!!!

Ytterligare en erfarenhet, eller kanske en "icke erfarenhet"... jag har lyckats få kursiv stil här i detta inlägg, men hur jag får bort det, den erfarenheten har jag inte lyckats få...

Nu går vi ALL IN för att få en bra vecka! ;)


Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0