Semesterdags!

Nu är det SEMESTER! Mina urgulliga kollegor släppte hem mig tidigare från arbetet idag så att jag skulle kunna fixa i lugn å ro innan avfärden utomlands... :) Nu är väskan packad, bara att sätta ner grejerna i handbagaget, sen kan jag nästan åka... :) Ikväll bär det av mot Cammo för att imorgon åka vidare... Men så skönt det ska bli med semester!! Idag när solen lyste från en klarblå himmel och det var några minusgrader, då känns det helt okej att bo i Norrbotten... Men när man är hemma så är man inte ledig, så det ska ändå bli fantastiskt att åka till solen och värmen! :)

Det ska också bli trevligt att äta mat som någon annan lagat och inte behöva städa eller diska! Eftersom somliga har ätit typ tacos i FEM dagar i rad kan det faktiskt kännas rätt okej att få äta något annat... :) Jag är fullt medveten om att man kan frysa in köttfärs, men jag tänkte att det var ju lika bra å äta det när jag ändå hade det färdigt... Viss variation på tillbehören, så har det gått alldeles utmärkt att äta "samma mat" i nästan en vecka! Nu är det ju så att tacos står högt på listan över favoritmat, all mat hade jag inte kunnat äta så många dagar i rad kan jag säga.... :)

Idag hade jag sådan tur så jag träffade min Prinsessa och Svägerskan när jag gick ut med soporna! Eftersom dom har varit sjuka, så vågade jag mig inte riktigt dit... Men utomhus går det ju bra! Vore ju mindre trevligt å vara sjuk på planet, ja inte när man kommer fram heller förståss... Kan säga att det räcker med att jag är kvinna å får dras med det där trevliga man får en gång i månaden under flygresan ner.... Nåja, inte mycket att göra åt det!

NU kan semestern börja på riktigt å jag ska njuta, tro mig! :)

Jag lär väl slänga in ett å annat inlägg när jag är borta... Internet finns ju i hela världen! ;)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0