Nattmarknad - that's it!

Igar var vi pa nattmarknaden inne i Phuket town... Det ar dar thailandarna ocksa handlar! Men gissa om det var billigt!!! Om det ar billigt att kopa saker pa gatan sa ar det nastan halva priset pa den dar marknaden!! Helt galet! Att man inte besokt den tidigare... Men nackdelen ar ju att det bara har oppet pa saturday and sunday mellan 18-22... Det var sa galet sa pa 10 minuet hade jag hunnit kopa en klocka, ett par solglasogon och ett armband for kanske 140 kronor.. Det var 450 Thai Bath... Som sagt man blev ju galen av allt! Dit bara maste vi aka igen och denna gang tidigare... Igar borjde det regna lite sa vi vantade innan vi akte dit, vilket gjorde att vi var lite sena... Vi akte dit med en TUK TUK och det tog kanske 20 minuter, gubben som korde vantade pa oss (och da hade vi inte betalat honom) och sa korde han hem oss igen... Snacka om att dom tror pa manniskans godhet! Det kostade 1000 Bath tur och retur, men det ar sa mycket billigare att shoppa, sa det ar det vart... Vi har planerat att aka dit nasta helg igen! :)

Den dar historien med varan vattenkokare drog igang ett sadant skrattanfall, sa det tog ju aldrig slut! Vi fortsatte kvallen med att ga och kaka GOD middag och fick flera anfall pa restaurangen, sen tog vi fotmassage och det var mer eller mindre en plaga att forsoka halla sig fran att skratta... Pa hemvagen var jag sa kissnodig, sa jag sa att jag kommer kissa er mig om vi inte skarper oss.. Hur latt var det?! Och nar vi sedan skulle sova och hade slackt lampan sa borjade Kat om igen... Vi har kanske forlangt vara liv lite i alla fall!!!

Igar promenerade vi till stranden via HILTON! Men sa jakla fint!!! Ett helt omrade med hotell och pooler och parker och en massa vakter och jaaa... Men vem har rad att bo dar?! Kanske nan gang i livet... Det ar ju i alla fall trevligt att leka att man bor dar nar man passerar! ;)

Efter att vi guppat i poolen och kommit upp till hotelrummet insag vi att solen nog trots allt braner lite! Fast som Cammo sa all farg utom vit ar bra! ;) Sen satt vi pa balkongen och tog en MOJITO drink medan vi vantade ut regnet! Det ar SEMESTER!!!

Nu borjar jag fatta lite mer av tangentbordet i alla fall... Alltid nagat!!

Nu mot poolen!

Puss och kram till er fina dar hemma! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0