Morgonstund har guld i mun...

Eller nåt ditåt... Det här med att ha jetlag, är inte det roligaste! Men jag hoppas ju det ska gå till sig under veckan... Det känns som att man lever i en bubbla eller nåt... Man är liksom aldrig pigg... Jag som så stort skulle se Körslaget igår somnade så sött i soffan innan 21, tror jag... Gick i alla fall och la mig i sängen vid 22 vaknade så fint 3.28... Men vad f-n! steg upp 6.15, då är det ju i alla fall lite mer morgon... Jaja, imorgon är det ju måndag och då ska man ju stiga upp tidigt igen... Men det är ju det där med att man ändå inte är pigg.... Som sagt, så går det väl till sig under veckan. Det sägs att man kan ställa om ca en timme per dygn, sååå....

Igår fick jag ju frukostinbjudan av Finaste L, så jag var väl hos dem vid 9-tiden... Och där blev jag kvar till ca 13 när vi tillsammans promenerade för att införskaffa lördagsgodis... :) Vi hade som en hel del att surra ikapp och vi skulle säkert ha minst lika mycket att prata om fortfarande! ;) Kanske får bjuda in sig själv på frukost idag igen?! Man får ju hänga med dom som är vaken tidigt, å det är ju dom med yngre barn! :) (eller dom som oxå lider av jetlag... ;) )

När jag kom hem tömde jag resväskan och gick för att överlämna den till Lillebror med familj som ska åka till Thailand på tisdag... Där blev jag sedan kvar, fick mig middag och se på PORORO som är E favorit program och det "måste" hon se.... Hon ser det med sådan inlevelse så man tror varje gång är första gången hon sett det... :) På dom två veckor jag varit borta så märktes en stor skillnad på hennes tal! Nu förstår man i stort sett allt hon säger och hon berättar mer om vad som hänt och vad som ska hända... Hon känns så stor nu! :)

När jag skjutsat in Svägerskan till stan var det bara att gå hem och TRO att man skulle orka se på TV... Det är ju "livsfarligt" att sätta sig i soffan när man är trött, då somnar man! :)

Nu ska jag ta tag i den här dagen... vad som ska hända, det återstår att se! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0