Det regnade i Karon igår...

Ja, igår regnade det heeela dagen! Vi hann inte mer an gå ut och satta oss så borjade det dugga... Och av himlen att doma skulle det inte sluta den narmaste tiden... Vi gick upp på hotellrummet och hade kafferep på balkongen! Gick fint det med!! :) Sen insåg vi att det nog skulle regna typ resten av dagen, så vi begav oss mot centrum for att ata lunch och sen ta lite olika behandlingar... :) Jag borjade med en olje massage, sen gjorde jag fransk manekyr och avslutade med att få ogonbrynen noppade... Det hela landade på en summa av runt 130 sv kronor... Man kan då inte klaga på att det ar dyrt i alla fall!!

Nar vi var klara med alla behandlingar, sa var klockan efter 16.30, så det var dags att gå hem och hamta pengar for att bege sig till nattmarknaden... Igår har det shoppats los!! Men nånting! Det ar kul och handla nar det ar billigt, sen kan man ju undra hur mycket av det man handlar som man faktiskt behover... ;)

Nar vi kom hem fran marknaden var klockan nastan 23 och då fick vi gå på sakletarjakt efter Kat´s pass... Och efter att vi vant upp och ner på det mesta så återfanns det! Så igår var ju tanterna vakna nastan till 24, det var lite ovanligt!! :)

Dagen innan igår, det måste ju ha varit fredag, efter att vi kom hem från Phi Phi var vi ut och kakade på en svenskagd restaurang som heter 2 Gether... GOD mat! Vi tankte ju stanna kvar och ta en drink och efterratt, men vi var alla tre så trotta så det blev det inget av! Vi ar verkligen som ett gang tanter har... :) Men då kommer man kanske hem helt utvilad i alla fall.... Nar vi kom hem såg vi på nyheterna att en Tzunami drabbat Japan... Som tur var såg vi oxå att Thailand inte var i riskzonen just nu... Men lite skrammande kanns det nar man faktiskt inte ar hemma å sådant hander! Thailandarna var igår lite oroade over det som skett... Och det kan man ju lugnt forstå!!

Idag har vi tagit igen den missade solen igår, så vi har befunnit oss på stranden... Nu ligger dom andra vid poolen, men Anci behovde vila sin hud från solen lite... Så det passade med internet! :)

Nu ar det inte manga dagar kvar har i paradiset... Det ar visst sondag idag och vi ska åka hem på torsdag morgon... Och så vinner vi 6 timmar i tid nar vi åker hem, så vi ska landa på Arlanda kl. 15.25... Om inget annat hander... Och det får vi  ju hålla alla tummar for att det inte gor! Vi blev ju forsenade på nervagen.....

Saknar er dar hemma! Och speciellt barnen... Ibland gor det lite ont i hjartat att vara langt borta, så aven om det ar underbart kan man ha lite hemlangtan... :) Men snart får jag kramas med alla!!

Nu kommer en kram via cyber rymden... Hoppas allt ar bra och att det ar vackert vårvader nar jag kommer hem!!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0