What are words

Om man syftar på den mycket fina texten i låten som Chris Medina sjunger, så är orden inte värda något om man inte menar dom och dom lever kvar efter att vi inte finns längre... Ligger nog en hel del i det... För det sagda ordet kan man inte ta tillbaka... Så därför måste man öva sig i att inte säga allt man tänker... ;) Ett förlåt kan alltid "sätta plåster på såren", men ärren finns kvar.....

Och en bild säger visst mer än tusen ord, så här kommer lite bilder från mitt liv senaste tiden! :)

Vi börjar med fredagens trevliga tillställning på BBBåten... :)

Förrätten, som vi dessvärre fick vänta nästan en timme på, bestod för min del av vitlöksbröd. Dom smakade ljuvligt! Och det kanske är en taktik att låta gästerna vänta på maten, för när man är hungrig smakar ju nästan allt gott! ;)
Vi fick även vänta på vinet, som även det var gott...

Huvudrätten som kom in ytterligare en timme senare var för min del kyckling och bakad potatis. Även det mycket gott! :) Den efterrätt jag skulle äta fanns tydigen inte, vi fick istället nån chokladbit av nåt slag...

En sån här vacker blomma förtjänar man när man ska gå i pension... Två av våra kollegor (en på varje förskola)har jobbat sin sista dag nu, så chefen uppvaktade dom med blommor... :)

Skål kära kollegor! :)

Sen återstod bara partyt! Vi var några tappra som satt kvar... Vi tre som var kvar sist cyklade hem efter 2!! Så kan det gå om man har trevligt... För om sanningen ska fram.... Så var det riktigt nice! :)

Glömde ta med mig kameran till Stadsparken, så jag har inga foton från den fina utställningen... Och lördag kvällens grillfest dokumenterades knappt heller... :) Men vi hade väldans trevligt!! Mer sånt till folket! :)


På söndag var det Flygets dag (och hon glömde ta upp kameran!!) och RIX FM festival ute på F21... Så där befann jag mig hela eftermiddagen.

Det var helt galet mycket folk!! Det var visst publikrekord för RIX FM festival till å med! Skoj att folk kommer när det anordnas... :)

Efter att vi varit ute på F21 tänkte vi äta "snabbmat" på MAX... Dock var det ganska många andra som tänkte samma sak, så den snabba maten var inte så snabb... Tror vi var där över en timme!

På måndag var jag på bio med fina vännen C. Vi skulle först se den där "pirat-filmen", men vi hann inte dit till 18 eftersom ajg jobbade sent, så det fick bli "Baksmällan 2" istället... Och den var ju underhållande! :) Inte lika bra som första filmen, men klart sevärd!

På tisdag var det dags att tacka av Fina kollegan A-K som fått avgångsvederlag och ska gå i pension. Det är henne väl unt efter att ha tjänat kommunen i 40 år! Vid sådana tillställningar är känslorna blandade... Alla är glada samtidigt som det är en separationsångest... :)


Vi fick ju vin av föräldrarna i våran korg med godsaker, så vi passade på att dricka det nu! Chapel Hill - bubbel... Med en alkoholfri variant för dom som inte vill/kan/får dricka alkohol! :)

Vi grillade kyckling och M som jobbar i köket hade "slängt ihop" sallader! Så himla mumsigt! :)


De små assietterna tog slut så Någon tyckte T kunde äta mycket tårta! :) Vi fick oss i alla fall ett gott skratt! ;)

Den fantastiskt vackra tårtan! Om någon behöver en snygg och god tårta så kan jag förmedla kontakten till tillverkaren! :)

Jordgubbsvin! GOTT!! Vi hade en mycket trevlig afton och det känns bra att snart gå på semester när vi alla känner oss glada och nöjda! :)

På onsdag åt vi så mycket tårta på jobebt så det nog höll på att komma ut ur öronen! FEM olika sorters tårtor hann jag smaka... FEM!! Ni kan ju fatta att man kände sig lätt illamående sen! Efter jobbet hade jag en bokad massagetid... En MYCKET välbehövlig sådan! Hon som gav massage sa att jag nog borde gå ofta, för mina spänningar sitter djupt... Jag hade ett presentkort som jag faktiskt glömt bort. Vi fick det av en familj förra året när vi skulle stänga Lantis och nu kom det väl till pass! :) Eftersom jag var lätt illamående efter all tårta och dessutom massage, så strosade jag på stan ett tag efteråt och var inte hemme förrän efter 19...

Igår var det då torsdag och jag begav mig till byn! :)

Nu har denna bloggerska ÄNTLIGEN hunnit ikapp med sitt bloggande! ;)

Tittar ut och ser regnet fullkomligen ösa ner!! Nu ska jag ta tag i att klippa lilla Lillebrors hår... :) I min "feber-dimma"... ;) Då har i alla fall jag nåt att skylla på om det inte blir bra! ;)

Än en gång... Ha en toppen midsommar!

Kram alla fina! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0