Sommaren kom tillbaka!

Efter att i fredags ha haft över 30 grader varmt var det väl mer eller mindre som en chock för kroppen att igår och idag vara ute i ca 14 grader och en massa blåst! Så man kan ju lite stillsamt undra vart sommaren tog vägen?! Och det skulle ju vara angenämt om den behagade komma tillbaka... Kan det liksom inte finnas nåt mellanläge i vädret? Nåja, det är väl i stort sett det enda vi inte kan styra över, så det är bara att leva med det som erbjuds! :)

Lördagen var en mycket varm dag som tillbringades läsandes på balkongen... Ja nåt annat gjorde jag väl också! :) Nåja på aftonen begav jag mig till H&H för lite grillning, lite bubbel och trevligt umgänge... Sen åkte vi in till Båten... Det var en trevlig kväll! Man kan säga att det varma vädret blev som förbytt där vid 1.30 på natten när det började blåsa ordentligt... Värmen försvann bokstavligt talat som en vind!

På söndag socialiserade jag hela dagen, typ... :) Åkte till Lillebror med dom på eftermiddagen och firade Lillebrors födelsedag lite i förskott. Men idag är den riktiga dagen så jag får önska världens bästa Lillebror grattis på födelsedagen! ♥ Sen kom Guddottern och hennes alldeles nya Lillasyster tillsammans med deras mamma L och hämtade mig där... Man kan säga att brorsdottern var milt sagt intresserad av den lilla... :) Jag åkte hem till dom å myste på där å sen skjutsade L hem mig på aftonen...

 
* Snyggaste Bebisen i stan är lite lätt uttittad av mina fina Prinsessor! ♥

Nu är det PÅ RIKTIGT! Jag ska verkligen åka till Stockholm och springa Tjejmilen... Jag kan fortfarande inte riktigt fatta hur i hela friden jag kom på den här idén, men nu är det bara att genomföra den! Igår bokade vi flygbiljetter och idag har jag anmält mig... Var tvungen att beställa en T-shirt också, så jag har ett minne från denna galna idé! :) Nåja, nu gäller det att inte ligga på latsidan i sommar om man ska ta sig runt EN MIL den 3 september!!!

I natt har jag älsklings E som nattgäst!! Gullungen ligger redan och sover och snart ska hennes faster göra detsamma... Imorgon ska hon få följa med till mitt jobb... :)

Kram! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0