För vi har tagit studenten...

Det är en glädjens dag för många idag! Många får sommarlov och andra tar studenten och går mot en ny era i livet... Jag har varit på skolavslutning idag, i kyrkan... Då vi hade så få barn på jobbet kunde jag ta med mig två av dom och gå på avslutning... Världens bästa E slutade sex-års och Moster Icka fick gråta lite av stolthet när hon såg det älskade barnet stå där framme i kyrkan och sjunga med sin klass... Mera sånger av barnen å fler tårar i ögonen... Det hela avslutades med "Den blomstertid nu kommer"... Tårar av stolthet och glädje! Det är så vackert med skolavslutningar!!

På lunchen cyklade jag å kollegan M-L in till stan en sväng å då såg vi kortegerna med nybakade studenter på lastbilsflak och traktorsläp... Det går som en rysning genom mig när jag ser det, för det är en stund man minns som om den var igår... Det är lycka och glädje att få stå där på flaket och skrika ut att man är bra! :) Och det kom nästan en liten tår i ögat igen.... ;)

Har tillbringat kvällen med min familj på Sst... Där var det grillat till middag och en massa bus med barnen... Och snicksnackande med alla vuxna som var där! En mycket trevlig afton!! När jag sedan cyklade hemåt så var det party i var och varannat hus (i vissa hus var det nog flera partyn). Det vackra vädret gör nog att många har party, men det var nog en hel del nybakade studenter med vänner som firar att dom är bra! :) Jag mötte många med studentmössor som inte alls var blyga med att tala om att dom tagit studenten... Men det är väl fantastiskt kul! Passa för tusan på att fira den sista dagen som "elev"... När ni vaknar imorgon inser ni att ni nu ska vara vuxna och fundera ut vad livet har att ge....

Nu är det dags att försöka sova i denna varma lägenhet... Utomhus är det fortfarande nästan 20 grader varmt och det är midnatt... Hoppas innerligt att det håller i sig! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0