Sommar, sommar, sommar

Man behöver då inte beklaga sig över vädret denna sommar i alla fall... Vilket underbart väder vi har!! I skrivande stund är det över 26 grader varmt och solen lyser... Det såg inte riktigt så lovande ut i morse, men även denna dag vann solen över molnen! Det gillas!! :)

Både igår och idag har jag å H hängt på stranden. Igår var vi på Storsand och idag på Lulsundet... Nu kan man vara nöjd med semestern när man hunnit med nåt strand besök oxå! ;)

Idag fick vi även sällskap av Guddottern och hennes mamma som också kom förbi helt oväntat! Då hann jag bada med N och hon vågade dyka å var hur stolt som helst när hon varit modig! :) Lilla älskade unge som blivit så stor å modig! :)

Sommar är ju också att läsa böcker och jag har läst fyra och är inne på min femte... Insåg att det nästan bara var Kajsa Ingemarsson, för det är nämligen en till bok av henne som jag läser nu; Lyckans hjul... Lättlästa, lättsamma böcker... Skönt när man inte behöver alltför mycket tankeverksamhet i sommarhettan... ;)



Sommar är också att hinna umgås och hälsa på folk! I onsdags hade jag en riktig social dag... Började med att besöka H&H där vi bytte bilder från våran Göteborgs resa och skrattade massor åt minnet... :) Jag har för avsikt att göra en fotobok över den resan också. Det är som kul att ha kvar bilderna i den formen... :) Och så tycker jag ju att det är roligt att pyssla med sånt! På eftermiddagen for jag å A till S-byn och hälsade på LB med familj. Mycket trevligt att träffas!! Och den träffen resulterade i att vi ska ses på måndag igen å äta middag och dricka vin! :) Trevligt, trevligt...

Ännu har jag två veckor kvar av semestern, så jag ska väl hinna med att träffa fler älskade vänner! :) Just nu känns det som att man bara njuter av livet och det känns väldigt jobbigt att ens fundera på att städa! Men... Nu är det så att dammsugaren måste fram, så det är väl lika bra att få det gjort å svettas med den ett tag innan man hoppar i duschen...

Kram alla fina! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0