Januari 16, 2011

Så var det söndag igen.... Det känns som om helgen gick alldeles för fort! Hade gärna varit ledig en dag till... Men nu är det ju så att man inte kan välja det.... Eller kan å kan, nog kan man ju, men det känns lite onödigt att ta ut semesterdagar när man nyss varit ledig.... :) Dom ska sparas till bättre tillfällen! Och det är ju kul å vara på jobbet när man är där, känns bara lite jobbigt att stiga upp..... :)

Söndagen har inte direkt gått i lugnets tecken... Näää... Jag har äntligen tvättat så jag slipper gå naken! ;) Kan fortfarande inte förstå varför jag ska vänta så länge med att tvätta?! Själva tvättandet är ju egentligen inte tråkigt, det är att vika undan de rena kläderna som är det! :)

När kläderna var tvättade åkte jag på 32-års kalas... :) Mycket trevlig tillställning med en massa trevliga människor! Precis vad jag behövde en snöig och blåsig dag som denna! :) Och när jag åkte hem med Lillebror med familj så skulle dom hämta kinamat å det passade mig ypperligt att slippa fundera på middag, så jag hämtade mat jag med... :) Å dessutom fick jag sällskap när jag åt! ;)

Och så var det söndag kväll igen....... Å helgen är över..... Sitter och ser en film på 5:an som jag sett, men inte riktigt minns, så det får avsluta min helg! :)

Hoppas alla får en bra start på veckan!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0