Resa... och inte resa....

Våran Levi resa som vi skulle ha gjort hela familjen denna helg blev inställd... Lilla E var sjuk å då blev det beslutat att vi alla skjuter resan på framtiden... Känns trist, man var som inställd på att åka... Men så kan det bli ibland!

Och på temat resor... Jag är just nu en Thailandsresa rikare och några tusen fattigare, i tanken i alla fall! Resan är bokad, men jag (som ständigt måste fundera på allt å aldrig kan bestämma mig) få avboka den till å med onsdag... Sen ska den betalas! :) Och känner jag mig själv rätt så kommer jag ju åka! ;) Så då går resan från Stockholm den 2 mars mot Phuket.... :) Jag är ju väldigt lockad av tanken att lämna snöstormen här i Sverige för att njuta av sol å värme i två veckor!! Å ja, Thailand är (än så länge) mitt paradis på jorden! :)

Denna fredag kväll kommer snart att avslutas med att gå å lägga sig tidigt! Jag har massor med minus på sömnkontot känns det som... Har sovit för lite å för dåligt hela veckan... Ja, det är fullmåne! En av orsakerna till att sömnen är märklig....

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0