Dag 13 Den här veckan

Det blir från julafton till nyårsafton... :) Skulle ha publicerats igår, men jag valde att skriva det idag för att få med nyårsafton oxå...

Julafton Hade julklappsöppning redan på morgonen innan Bror med familj åkte vidare... Sen Trolltyg i Tomteskogen och besök hos Guddottern med familj innan vi åkte vidare till Moster med familj där vi tillbringade resten av dagen/kvällen.

Juldagen Middag hos Farbror med familj och sen utgång och lyssna på Raj Raj band

Annandagen Åkte tillbaka till stan med Finaste S...

Måndag Arbete med hel planeringsdag som var riktigt givande. Sen stan med Bästa Cammo.

Tisdag Arbete med väldigt få barn, sen besök på Sst hos "min familj"... :)

Onsdag Umgicks med Prinsessan och sen bio med Fina C på kvällen...

Torsdag Åkte buss till byn... Umgicks med familjen resten av kvällen...

Nyårsafton blir lite längre beskrivning då jag ännu inte skrivit nåt om den dagen... Började dagen med att agera frisör till lilla Lillebror... Han blev rätt nöjd, så det blev helt okej i alla fall! :) Sen umgänge med Prinsessan och resten av familjen innan bastu och fix för kvällen. Sen gick vi till "Röda skolan" och fixade lite, dukade och så... Maten kom ca 19.30 och vi åt efterrätt ca 21.30... :) Mycket gott alltihop! Mycket surr med fina vänner! Vi skulle också skjuta nyårsraketer, men det var uppenbarligen nåt fel på den "smällaren".... :) Det nya året började på bästa sätt! Med ett gap-skratt tog vi oss in i 2011, det måste ju vara lyckosamt! :) (kommer lite bilder när jag kommer till stan och har sladden så jag kan ladda in dom)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0