Aldrig ska jag sluta älska dig.....

Är det en rubrik för kärlek?! Eller bara visad kärlek för att det är fredag idag?! :)

Känns i alla fall oerhört skönt att det är fredag!! Jag vet inte vad det har varit med mig denna vecka, men det känns inte som om jag varit mig själv i alla fall.... Dels har jag nog sovit lite för lite varenda natt, så det är väl kan hända en av orsakerna...

Veckan har ändå bjudit på en massa trevligt... I onsdags när jag slutade tidigt var jag bara LAT tills jag gick å hämtade hem Älskade Prinsessan på hennes förskola... Vi hade i vanlig ordning en mycket trevlig eftermiddag! Och jag blir alldeles varm i hjärtat när jag får umgås med henne! Och att se henne utvecklas och få dela hennes värld... Vi tog det som vanligt lugnt när vi gick hem å hann med att se både traktorer och lastbilar... :) Och nu är det ju så kul att hon återberättar saker som har hänt (på sitt sätt) och kan berätta om personer (och djur)... Det händer verkligen mycket i en liten människas liv... När vi hade ätit "macka" och Faster hade druckit kaffe och när vi ritat och sett på "Vi på Saltkråkan" så var det dags att gå hem till Pappa och senare även Mamma... :)

Vi betalade även våran Thailandsresa i onsdags, så nu känns det som att vi är på väg!! Och frågar man mig denna vecka så kommer den resan väldans lägligt! Som sagt, ingen bra vecka i denna frökens liv... Vi har också bokat inrikes resan, så nu tar vi oss även till Stockholm.... Nu är det bara att göra vissa mindre inköp och packa väskan kvar då! Förutom att jag upptäckte att mitt pass går ut den 2 april! Så det innebär att jag måste göra ett nytt.... SUCK... Det måste visst gälla en månad efter att man kommer hem, å det gör det ju inte nu! Kändes som om det blev tjorvigt, men det sägs att det bara är att åka in på polisstationen och få det gjort, så det är nästa veckas projekt!

Igår hade jag en Toppen Torsdag! Efter jobbet åkte jag å E in till stan och fikade! Vi hade verkligen trevligt, satt och pratade om lite av varje! Det är väl kanske tur att man kan bjuda på sig själv?! ;) Och så är det visst så att man inte alltid lever som man lär... Men det kanske också är av misstagen man blir klokare?! :) Efter den trevliga fika stunden var det dags för ett trevligt besök på LYXX, hotstone massage stod på agendan! Sååå nice! Och när jag hade varit där var det dags för mig å A-K att ÄNTLIGEN träffas! Det var ju för tusan nästan 3 månader sen sist, det har alltid kommit nåt i vägen för våra träffar, men nu lyckades vi i alla fall! Var och käkade på Zan och tog till å med ett glas vin för att fira! ;) Sen avslutade vi kvällen på Roasters med lite kaffe... Tre timmar senare tog jag bussen hem... :) Så klockan var väl sisådär 20.30 när jag var hemma igen... Då samtalade jag med Cammo å bokade inrikesresan.... Sen skulle man hinna med att sova igen.... :)

Nu har jag avverkat nåt avsnitt av One Tree Hill och sen sett Let´s dance.... Jag har stängt idag på jobbet, så det kändes som om jag är rätt mör hela jag..... Men nu är det i alla fall helg å i natt får jag sova så länge jag vill! :)

Utomhus har det varit värsta vårvädret idag med nån plusgrad och lite sol... VÅRKÄNSLOR är i antågande!! Så härligt!! Med våren kommer åter hoppet om liv... :) Man behöver inte sova lika mycket och ljuset gör i alla fall mig gladare! :)

Och för att avsluta med rubriken igen då.... Det är många i min omgivning som jag aldrig kommer sluta älska! Så den som känner sig träffad ska säkerligen vara det! :) Och FREDAG är en älskad dag! ;)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0