Blinka lilla stjärna där...

Och jag som hade tusen tankar i skallen å nu när jag skulle till att skriva så finns dom inte kvar.... Så kan det bli ibland....

Jag har i alla fall haft Trevliga Torsdag idag! Började arbetet 6.30, men fick då sluta 13.00... Det gillas! Då begav jag mig per buss in till stan för att fixa det där passet på polisstationen.... Och värre bild får man nog leta efter!!! Man ser ju helt vettskrämd ut... Men vad tusan det är väl ändå bara några tulltjänstemän som ska se det! Har då inte för avsikt att skylta med det för hela världen! ;) Det skulle vara klart om ca en vecka, så då får jag hämta ut det då..... När jag då var där nere på polisstationen passerade jag ju systembolaget när jag gick mot stan... Tänkte att man kanske kan köpa sig lite vin OM UTIFALL ATT det blir å gå på Melodifestivalen i helgen.... Och så var jag på Apoteket och införskaffade solskydd för över 400 kronor!! Ta mig tusan, det är dyrt att ligga på topp! Men jag hade liksom tänkt klara mig utan brännskador! ;)

Sen bussen hem och så vidare till Prinsessans förskola för att hämta hem henne.... Hon har fått byta avdelning, så det var ett nytt ställe att hämta på... Men det var en mycket glad unge som mötte mig! Det värmer verkligen en Fasters hjärta att mötas av den där underbara ungen som kastar sig om halsen på en! Hennes nya fröken sa att hon hade pratat om mig innan jag kom.... Vi tog en stillsam promenad hemåt och käkade lite mellis hemma hos mig... Å så har vi lekt och sjungit... :) Sen var det dags att gå hem, ja inte enligt Prinsessan själv då, men.... :) Fick mig middag hos Lillebror med familj och sen har vi fortsatt leka ett tag till... Och sen har jag å Bästa Svägerskan varit på kvällspromenad... Så trevligt avslut på denna torsdag!

Imorgon är det FANTASTISKA fredag å jag jobbar till 15.30.... Sen ska jag nog bara ta det coolt... Som sagt så lutar det åt att det blir Melodifestivalen för mig på lördag.... Men det återstår ännu att se.... :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0