Munnen den ska skratta å va glad

Idag har jag varit på den där hälsoprofilbedömningen på Kommunhälsan... Smått nervös över resultatet... Det positiva i "kråksången" var i alla fall att jag gått ner 5 kilo i vikt sen i augusti!! Känns ändå helt okej! Klart det hade kunnat vara bättre, men det var ju MINUS i alla fall! ;) Sen var fortfarande inte konditionen nog bra... Men man kan väl inte få allt tydligast! Bara å börja konditionsträna då!? Jag hade ju tänkt orka springa (läs jogga) vårruset i maj! :) Om det så ska krävas att jag springer på ren vilja!!! Hon på kommunhälsan sa ju att jag var en mycket målmedveten person!! Haha!

På eftermiddagen har vi haft ett fyra timmar långt personalmöte! Vi har bland annat pratat om TRIVSEL på jobbet, för det är ett av våra "hälso-mål"... Och vi tyckte alla att vi skulle trivas och tycka det var kul på jobbet! Och när vi satt i små grupper och diskuterade så förlängde i alla fall vi i våran grupp våra liv med några år! Skratta på jobbet var det ju! :)

När jag kom hem efter 18 ringde jag Svägerskan för att fråga om promenadsällskap... Bäst att bestämma det innan man blir försoffad på kvällen! ;) Så vi hade en trevlig kvällspromenad, minsann!

Nu ska jag sova i tid! Jag känner att det inte finns mycket energi kvar i denna kropp (och knopp)!

Kram alla fina! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0