Kafferep

Kafferep, vilket roligt ord... Undra varifrån det kommer.... Betydelsen ska väl i alla fall vara att man dricker kaffe och pratar "strunt"... Ja, det var i alla fall det jag tänkte på när jag skrev det.... :)

Jag tror bestämt att min kropp har bestämt sig för att det snart är semester, för jag är konstant trött... fast jag sover.... Även om jag inte kom i säng kl. 21 igår, så sov jag ändå typ 8 timmar å idag var jag väl tröttare än igår!! Jaha, så kan det vara.... Efter arbetsdagens slut och middag i magen begav jag mig idag ut i kylan (för nu var det iskallt för att det blåser!!) för att få en värmande kopp kaffe hos Finaste L på Sst... Hann med att träffa mina killar en stund också innan det var "go natt" för dom... Sen har jag å L suttit och surrat och även M kom dit, så det var kafferep då om man är fler än två, eller?? Trevligt var det i alla fall och defenitivt välbehövligt!! Jag blev ju kvar där i över tre timmar, så det fanns saker att prata om! ;) Nu ses vi inte förrän jag kommer hem från Thailand, å det känns som en evighet bort...... Tiden är ett lustigt begrepp, för när man väntar är den lång, och tänker man bakåt så har det gått fort.... :)

Nu ska jag inte fördjupa mig mer i denna diskussion, utan jag ska se till så jag går i säng!!! Imorgon ska jag stänga på jobbet.... Men börjar ju ändå 7.30, så det räknas ju som sovmorgon....

Kram alla fina där ute! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0