Det vackraste jag vet är att se dig när du sover.....

Det är vackert med sovande barn, eller ja vuxna oxå... Det är oftast något rofyllt över en sovande person...  Idag har jag haft vilan på jobbet å myst me de sovande barnen... :) Men dom somnade fort idag, så det var inte så långvarigt mys... ;) Efter jobbet for jag i den bitande kylan in till stan å tränade å sen hämtade jag min E-skatt på förskolan! Vi har myst på här hemma hos mig å sen även hos dom... :) Jag fick äran att söva henne också och läsa "Ingrid"... Som sagt, vackert med sovande barn! ♥

Ja, det var min alla hjärtans dag... Typ... Det är ju inte mycket kvar av denna dag, å jag har lovat mig själv att sova tidigt för å slippa va trött imorgon! :)

I fredags hämtade jag E på förskolan å då tog vi bussen till stan... Hämtade ut passet och ser precis som väntad för hemsk ut! Men som sagt så är det ju bara några tulltjänstemän som ska se det där! :) Ingen annan göre sig besvär kan jag bara säga..... När vi varit på polisstationen gick vi å fikade... Hon var så himla nöjd go-ungen! Hon fick en chokladboll och hon höll i den som om det var den sista på jorden.... Så stor hon kändes när hon satt där själv på en "stor" stol å fikade... :) Sen tog vi bussen hem igen... Å att få åka buss in till stan, det är ett äventyr! :) Aftonen tillbringades hos Lillebror med familj dit även lilla Lillebror anlände... Och sen hamnade denna fröken i One Tree Hill å var vaken till typ 2... Jag kan som inte sluta se när jag börjat! :) Vadå fastnat i den serien?!

På lördag åkte vi hela familjen till Piteå havsbad... Vi började lördagen med lunch i Piteå å sen begav vi oss till havsbadet för incheckning på hotellet... :) Vi badade några timmar och jag åkte ALLA rutchkanorna! Å då menar jag alla!! Kul var det i alla fall... :) På kvällen var vi å åt på Skeppet som även hade ett lekland, Prinsessan var helt klart nöjd! Det var ju toppen, då kunde alla äta i lugn å ro och hon fick leka! Kvällen avlsutades med melodifestivalen på rummet... Och jag halvsov mig nog genom det mesta! Kan säga att innan klockan 23 somnade denna fröken ovaggad!!! :) På söndag var det hotellfrukost och sen avfärd mot stan igen... Jag tror alla var nöjda med helgen... Å Pappa som var den vi firade i efterskott verkade mycket nöjd, å då är det ju bra! :) På vägen mot stan stannade vi hos en av mina mostrar å fikade... Så vi kom hem vid 13, nån gång...

Jag var med E medan hennes mor å far var iväg på egna äventyr, vi var till "min familj" en sväng, men då dom skulle på bio blev besöket tyvärr ganska kort... BIO var i alla fall ett nytt ord för Prinsessan som hon nog inte visste vad det betydde, för hon sa det måååånga gånger! :) Söndagen avslutades med ett ZUMBA pass som efterföljdes av One Tree Hill.... :)

Nu lite soff-häng innan sänggåendet! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0