Back in town

Ledigheten fortsätter och ledighetskommittén har möten lite då och då... :) Och det är väl då när jag socialiserar med andra då?!

Jag hann faktiskt med att träffa några andra än närmaste familjen när jag var i byn... Dock inte alla som jag tänkt, men så blir det när tiden är lite knapp och det var julfiranden i alla hus och hem. :) Men jag var i alla fall till närmsta grannen och träffade samtidigt både S och L med barn... Se där! Flera flugor i samma smäll, inte så tokigt! ;) När sen Guddottern skulle gå hem blev hon så våldsamt trött i benen så hennes Gudmor erbjöd sig att skjutsa henne på sparken... Så det arrangemanget var nog alla nöjda med... :) Jag tittade in hos dem också en sväng... Mera socialt umgänge...

I onsdags bar det av tillbaka till stan igen... Fick skjuts med Fina kusin S... Och när vi anlände så där i middagstid så var jag inbjuden på middag hos Bästa familjen på Sst. Somliga har det bra! :) Det var så himla trevligt så jag fattade liksom inte att tiden gick förrän jag insåg att klockan var 22 och jag skulle ju handla oxå! :) 

Igår kom brorsdottern till mig vid 7-tiden på morgonen, vi åt mysfrukost med tända ljus och såg Pippi Långstrump på de sju haven (för första gången... :) ). Sen tog vi en promenad till Sst för lite lek... När E såg J hund utbrast hon "Hon ser ut som en gris!" Men det var med kärlek, för hon tyckte ändå hon var söt... :) Vi fick i oss lite lunch och sen promenerade vi hemåt igen i snön! Kan säga att det var ett helt träningspass att skjuta vagnen igår! Efter att vi vilat lite middag och sett lite mer Pippi, så tog vi bussen in till stan och gick på bibblo... Vi fick med oss J också som behövde låna en bok till skolan. :) Sen åt vi middag på MAX, vi har ju jullov! :) Värsta sortens mys! När vi kom hem såg vi filmen som E fått i sin MAX-box om Spöket Laban och sen var det god natt för lilla fröken! :)


Jag och J såg en svensk film, PUSS, som var rätt skum, men ändå lite bra... Man ville ju som bara veta hur det skulle sluta även om man var helt förvirrad från början... :)


I går kväll när E skulle sova sa hon att "Jag sover först här nere och sen kommer jag till din säng", vilket hon gjorde också vid 3-tiden... Då slänger hon dockan bredvid sig och lägger sig själv närmast mig, det innebär att dockan har halva sängen och jag å E delar på den andra halvan... :)

Idag har vi varit ut till en lekpark en sväng och sett Pippi förståss! ;) Nu har hon vaknat och vi har fikat lite och nu är det dags att måla med vattenfärger! :) Samtidigt som faster ska förbereda lite middag till Lillebror och Svägerska.

Det är verkligen en förmån att få vara faster. Att få rå om den där älskade ungen och mysa med henne... Jag tror vi har lika roligt båda två! ;)

Ikväll kan det hända att det blir bio... "The girl with the dragon tattoo", vi får se vad tiden utvisar! :)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0