Tisdagens tankar

Snart är tisdagen också slut och jag borde defenitivt ta fram en väska och packa lite grejer... Åker ju till byn direkt efter arbetet på torsdag... Men, jag har som mest det i tankarna och kommer inte så mycket längre... Så imorgon, då måste jag! :) Hoppas på att sova gott i natt så jag är någorlunda pigg imorgon och har lite mer energi. Kan ju inte påstå att nattens sömn varit mycket att skryta med... Kändes inte som att jag sovit många timmar, så idag har inte energin varit den bästa...

Men jag har ju ändå ett fantastiskt jobb där en av fördelarna är att jag får vara ute nästan varenda dag! :) Idag tillbringades eftermiddagen utomhus med att bland annat åka madrass! Tror fröknarna hade minst lika kul som barnen! ;) (sen kan man undra hur bra det var för rygg och axlar för underteckand fröken, men det var himla roligt i alla fall!)



Igår hade vi utvärdering med jobbet, så den eftermiddagen när jag skulle ha slutat tidigt tillbringade jag med mina fina kollegor i en källare funderandes på hur vi har det på jobbet... :) Jag tror vi blev lite klokare i alla fall! :) Nu kan vi ta jul-ledigt och komma tillbaka nästa termin och börja om med ny energi! Det gamla lämnar vi kvar i 2011... :)
På kvällen satt jag å julpysslade samtidigt som jag försökte hjälpa J att pluggade lite, men jag tror att vi båda var rätt trötta, så resultatet var kanske inte det bästa... Vi försökte i alla fall...

Bilder på mitt pysslande kommer! :)

Nu ska jag nog faktiskt snart gå å lägga mig på spikmattan! Min rygg mår inte så bra, jag har en envis JÄ-LA låsning (i bröstryggen, typ) som vägrar ge sig! Lilla Lillebror lyckades knäcka ut låsningar på sisådär tre ställen i lördags, men nu är det ungefär lika jävligt igen! Men det är liksom ingen större idé att klaga... Jag kämpar på med mina sjukgymnast-övningar å hoppas det ska ge med sig! Jag tänker att lite vila för både kropp och själ och sedan vattenträning kan göra att det blir bra också! :) Så jag sätter mycket av mitt hopp till den stundande jul-ledigheten! ;)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0