Lovely lördag

Igår hann jag med i stort sett hela mitt tvättberg... Jag hade ju inte tvättat sängkläder på länge för att jag inte "haft tid", men nu är det gjort! Skönt är ju det! :) Sen hade jag en hel dag med älskade vännen L. Det kändes som en evighet sen vi umgicks så länge bara vi! (Nu hade hon ju med sig lilla M, men är man två månader så är man ganska lättsam, eller i alla fall M...) Vi var en sväng till stan, käkade sushi... MUMS och sen for vi hem till mig och fikade... Och eftersom vi babblade så mycket så var det även dags för middag, så vi fixade tacos... MUMS det med! Så jag tror att klockan var närmare 21 när L och M åkte hemåt... Tack min älskade vän för en fantastiskt trevlig dag! Jag tror vi behövde det båda två! Du är bäst! Love you! ♥

När dom åkt hem satte jag mig å såg Shutter Island, jag har ju läst boken av Dennis Lehane, Patient 67, så jag hade lite koll på handlingen! Helt okej film, men boken var bättre. Även om det är ett bra tag sen jag läst den, så kom jag som ändå ihåg en hel del... Alltså måste ju boken ha varit minnesvärd! ;)

Sen var det GOD NATT för denna fröken! Hade nog svårt att hålla mig vaken framför filmen... Men då har jag ju gått å blivit täppt i näsan också! :( Och varifrån det kom kan man ivrigt undra! Hoppas dock det försvinner lika plötsligt som det kom!!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0