En mulen helg...

Och det känns som att man fortfarande har "jetlag"... Det är som om kroppen inte riktgt förstått att det är vardag som gäller, så man är bara onaturligt trött hela tiden. Nu kan man ju i alla fall fungera någorlunda, men inte kan jag påstå att jag är av piggaste sorten! :) Men det går väl till sig... Till nästa sommar! ;)

Denna mulna helg har jag gjort lite nytta hemma såsom att dammsuga å skura å fixat lite... Rensat lite i skosortimentet... Å har nu en påse full med skor som ska till bättre behövande... Nån som vill ha skor?? :)

På lördag hann jag med en snabbvisit på Dollarstore där jag införskaffade nya gardiner, dom ska upp i veckan. Efter det besöktet var det dags att fira en nybliven 4-åring... En massa surr med J&A och M som oxå var där, fika go-fika och bara ha det allmänt trevligt...
Tanken for genom huvudet att jag borde ju bege mig på Muskikens makt, men det blev aldrig mer än en tanke, för jag orkade verkligen inte med nåt dylikt... Begav mig istället på en prommis med L och hundarna som avslutades hemma hos dem på Sst där det bjöds på kaffe och äppelpaj bakad på äpplen från deras eget träd... :) Hann surra med snygga killarna oxå och fick minsann veta att om man sover ovanpå överkastet så behöver man inte bädda dagen efter! ;) Hett tips! Sen tittade vi när deras nyinköpta badtunna började fyllas med vatten... Efter ett tag gav undertecknad upp och promenerade hem. :) En riktigt trevlig lördag, minsann!

Idag, söndag fick jag oväntat besök av Fina vännen S och hennes barn... Trots att jag inte hade Gevalia hemma, så fick S kaffe och bullar och barnen fick saft å bullar. En riktigt trevlig pratstund blev det oxå! :) Det gillas!

Då det varit en riktigt mulen helg har lusten att se på film varit överhängande! Jag har minsann sett TRE filmer! :) Började med Karate Kid, som faktiskt var riktigt bra... Visste egentligen inte riktigt vad den skulle handla om, men den fick klart godkänt... Sen har jag sett Familjen Jones, den var oxå bra och tänkvärd... Kan vi alla köpas och blir vi påverkade av vad andra har...? Ikväll har jag avslutat med att se Flickan från ovan, har läst boken för ett antal år sedan, å filmen var faktiskt lika bra... Så man kan säga att jag hunnit med att uggla framför TV:n en del oxå! ;)

Nu är det dags för sängen. Imorgon är en ny vecka, en ny dag, med nya möjligheter! Hoppas på att vara mer pigg oxå! ;)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0