Påsken so far...

Denna påsk har i alla fall bestått av umgänge på olika sätt... Och det är ju precis som det ska vara! :) En social person som jag gillar det skarpt!

Långfredagen kändes inte alls lång, snarare kort... ;) Som barn trodde jag att den dagen var längre än andra dagar på grund av namnet... Sen fick jag ju lära mig att det var för Jesus den dagen varit lång eftersom han hängde på korset då... Så nu vet jag det...
Nåja... Jag startade fredagen rätt tidigt, så då hinner man ju med en del... Var ute och gick med vännen T redan vid 10-tiden... Så vi hann med att ses och surra lite i alla fall... (Min tanke var ju att gå dit på besök under helgen, men nu har hon blivit sjuk och det ogillas! Vi får återigen skjuta upp våran "date"...) När jag kom hem bar det av till skogen med familjen. Där satt vi å njöt av livet... Grillade korv och hade "picknick"... :) Sen bar det av hemåt för att badas bastu innan vi skulle till Pja å fira kusinen som nyss fyllt 30.
Det var en mycket trevlig tillställning där vi bjöds på middag, frågesport och lite lekar. Naturligtvis blev jag en av de utvalda till att "tävla"... Tävlingen gick till på det sättet att vi var fyra i varje lag, en från vaje lag skulle sitta ner med ett glas öl eller cider framför sig. Framför varje deltagare stod ett ljus, man fick bara dricka (med sugrör) när ens eget ljus lyste, så man skulle samtidigt blåsa ut motståndarens ljus också... :) Och så fort en druckit ur sitt glas skulle nästa tävlande ta vid. En ganska kul lek och säkerligen underhållande för dom som såg på oxå! Sen att man svepte en öl med sugrör gjorde ju en rätt snurrig efteråt! ;)
Sen hamnade vi hos Farbror med familj för att fortsätta firandet... Vid 22-tiden ville mamma som inte var riktigt frisk åka hem, så då var det bara för oss övriga att följa med. Såvida vi inte skulle ta oss hem för egen maskin de fem milen... :) Nåja, trevligt hade vi i alla fall!

På lördag tog jag en prommis med Resso, vilket var ett äventyr i sig eftersom han tycker det är mycket spännande att jaga råttor i diket... Tyvärr hade vi bara ett kort koppel eftersom det långa gått sönder, så man fick vara lite lätt beredd! :) Sen satt vi ute ett tag å åt grillade hamburgare till lunch innan vi hade 2-års kalas till Finaste E! Hon var nog inte helt medveten om att det var henne vi firade, men gladerligen tog hon emot paketen i alla fall! :) Fika och lite surr med gästerna... Sen grillade vi till middag, så nu har man premiärgrillat för denna säsong... MYCKET gott! :) PÅ kvällen kom Farbror H, A och S och firade E... Sen var det inte så mycket energi kvar i min kropp... Men stiger man upp före 8 så är man trött på aftonen... :) Hade ju en tanke på att åka till Pja och lyssna på Skaburbian Collective... Lilla Lillebror ville ha chaffis, men orken räckte inte till å så hade jag inget sällskap heller... :) Dom löste chaufförsjobbet ändå!

Idag är det visst söndag... Å en dag till med ledighet efter denna känns bra! :) Idag har vi varit till skogen å grillat och myst på... Sen har Lillebror, Svägerskan och E åkt mot Orrbyn... Jag fick med mig min "coach", lilla Lillebror på en joggingtur... Han cyklade och jag gick/joggade... Kändes bättre än sist i alla fall, men då hade jag ju inte ätit typ en timme innan... :) Sen har vi ätit lite påskmiddag och badat bastu... Nu är det inte mycket kvar annat än lite TV-tittande... :)

Imorgon är påsken över för denna gång och det bär av mot stan igen... Men snart är vi inne i maj-månad och sen är det inte långt kvar till semestern! ;)

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0