Always and forever

Kärlek är ett hett samtalsämne, alltid... Always and forever! Det spelar nog ingen roll hur gamla vi blir, vi kommer alltid prata om kärlek... Vi kommer stöta på bekymmer med kärleken och vi kommer stöta på lyckan med den! Hela livet, always and forever... Om man tänker tillbaka på kärleken sen man var barn, så har man många gånger varit kär och lycklig och kär och olycklig! Kärleksproblemen finns med genom livet... Kanske ändrar dom karaktär, kanske inte... Men man kan i alla fall alltid prata om kärlek! Och någon kommer troligen alltid att söka svaret på frågan om VAD kärlek är... :)

Såååå när man träffar människor man ser ofta eller människor man inte träffar så ofta, så pratar man ofta om kärlek.... :) Min 17-åring pratar om kärlek och när jag hör henne så tänker jag att det är inte mycket som förändras genom livet... Fortfarande så undrar man om man är älskad.... För det är ju det alla vill vara... Älskade för dom vi är... Barnen pratar om kärlek och för dom är det rätt enkelt, dom man tycker om dom älskar man och oftast villkorslöst... Så när inser vi att vi inte kan lita på alla? När inser vi att det finns människor som har onda avsikter? Och varför blir det så? Varför kan vi inte som barnen bara älska villkorslöst? Jaaa, svara på det den som kan! Men när känslor är inblandade då blir det alltid svårare, för det är nog fortfarande så att vi vill göra rätt och duga som dom vi är!

Så vi kan ju försöka ge världen lite mer kärlek och mindre konflikter...... :) Vi kan försöka förstå att vi duger som vi är och att vi är värda att älskas... Och dom som inte kan älska våra "sämre" sidor är heller inte värda våra bättre! Ge lite av sig själv och du får massor tillbaka! ♥

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0