Cykeltur

Kom att tänka på den här barn-sången... :)
"Små cyklar som far omkring

dom hörs nästan ingenting

Lite rassel och lite pling..."

Idag har jag ÄNTLIGEN tagit fram min älskade cykel... Det har varit en massa omständigheter hela veckan, så jag har inte lyckats få fram cykeln förrän idag... Men desto roligare att cykla då!!! :) Tog mig en cykeltur till macken för att pumpa luft i däcken å tänkte att när jag då ändå var så nära "min familj" på Sst så var det ju lika att ta en tur dit... Så min lilla cykeltur för att pumpa däcken blev betydligt längre än jag tänkt mig... Men det var så trevligt så!! :) Dessutom fick jag hjälp av pappa P att fylla bakdäcket som inte ville som jag ville! Ännu bättre! :) Eftersom spontanitet är en av mina styrkor (och svagheter), så var det väl helt enligt mitt sätt att vara då... Man vet inte riktigt vad som väntar runt hörnet... :)

I övrigt har denna söndag gått i tvättandets tecken... Har tvättat kläder i några timmar å däribland tvättat bort lite vinterkläder... Nu ska jag då absolut inte använda dom mer förrän nästa säsong... När jag då var i farten med mitt tvättande kom jag på att jag ju kunde rensa ut lite kläder ur garderoben också... Känns som om jag inte har nåt att ha på mig å ändå är garderoberna fulla med kläder. Hur kan det komma sig?! Är man bara allmänt less på det man har, eller vad?? Nåja, om jag fortsätter rensa ut kläder i samma takt som idag, så kommer jag bli ruinerad på att köpa nya... Jag körde med metoden, denna har jag inte använt sen sist jag rensade, så den åker! :) Och vissa saker åkte bara för att det kändes som om jag använt mig less på dom.... :) Då kanske någon annan kan ha nytta av dom ett tag... Så nu är det "bortskänkes" här hemma hos mig! Jag vet att somliga i alla fall gillar det! ;) Känns rätt trevligt att rensa, på något vis är det som att man blir lättare! :)

Imorgon väntar den där undersökningen som jag bävar för!!! Så det är väl bara å hoppas man kan sova gott i natt så man orkar med det hela... Det tar rätt mycket energi att göra saker som är obehagliga... Men det är ju bara att bita ihop å tänka att det kommer att gå bra! Jag vet ju att det kommer att göra det å det är egentligen allra värst nu innan, när jag stressar upp mig... Jag har ju överlevt samma sak för två år sen... Skillnaden är att jag nu vet vad jag ska göra.... Å det är inte trevligt att vara "instängd".. Bläääääääääää..... Som sagt, bara å bita ihop!

Nu ska jag bege mig på date med han John Blund...

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0