Boken om misstag

Det är den man hade önskat att man fått i sin hand och så hade man sluppit göra en massa misstag själv... Men å andra sidan är det ju så att om man aldrig hade gjort några misstag hade man förmodligen heller aldrig lärt sig nåt... Och vissa saker hade man nog testat trots att man läst boken.... Lite som Ronja Rövardotter som ska "akta sig" för allt som hennes pappa ber henne akta sig för... ;) Vissa misstag hade jag defenitivt varit utan, men hade jag inte gjort dom hade jag inte varit den jag är heller... Jag hade nog kunnat skriva den där Boken om misstag själv... :) I alla fall vissa kapitel i den! Men som jag har sagt till "min unge", så måste hon få göra sina misstag precis som jag gjort mina... Det viktiga i "kråksången" är att fatta att man faktiskt är mänsklig och får göra misstag och att man ändå är en fin människa... En människa med fel och brister.... Man kan älska en person även om man inte älskar det den gör i alla situationer... Jaja... Lite djupa funderingar på en måndag......

Igår var ingen bra dag, nej! Men så är det ju också ibland... För det första så kände jag mig inte helt kurant å jag avskyr att vara sjuk, så jag gör som strutsen å sätter huvudet i sanden! Men jag ringde i alla fall en vän som fick mig att känna mig bättre... :) Sen åkte jag och vännen på stan och "tröstshoppade" lite och fikade å vips kändes det ju riktigt bra! :) Tack Cammo för att du får mig att le! :) Sen gick jag över till min Lillebror med familj och då kan man säga att även kvällen var räddad! Energin E ger kan nog rädda de flesta dåliga dagarna! :) Dessutom känner man sig trygg i sin familjs närhet, å då mår jag ju bra av att umgås med dom... Ha! Söndagen var räddad! :) Efter Mästarnas Mästare gick jag hem å då var det dags att sova, typ..... Och jag orkar inte vara ledsen särskilt länge, jag försöker istället fundera ut vad jag ska göra för att bli glad... ;)

Dagen idag har bestått av utbildning i den Nya reviderade läroplanen... Vi har befunnit oss ute på Nordkalotten å förutom en riktigt bra dag med kloka tankar av kloka människor, så har jag ju fått träffa en massa trevliga kollegor å vänner! :) Det gillas EXTRA mycket! Halva nöjet med att få åka på utbildning är ju att träffa "kändisar" och att äta... ;) Sen är det ju extra trevligt om utbildningen är bra också! :)

Efter utbildningen klev jag av i stan å fixade biljetter till Snövit musikalen... Och sen kl. 17 var det dags för mitt efterlängtade frissa-besök! Det är verkligen trevligt att få gå till frissan! Dessutom har ju jag en så himla bra frisör, så jag är i stort sett alltid nöjd när jag kommer därifrån! Sen att jag alltid blir jä-ligt fattig, det får jag ta! :) Tur att jag inte går dit varannan månad i alla fall... ;) Vi har alltid en massa trevliga samtal, å det är nästan som att man pratar med en kompis... Men då har jag ju gått hos henne ett tag.... :) Idag var jag inte bara nöjd med håret när jag gick därifrån... Jag var ju faktiskt även lite nöjd i själen... :) Hon frågade mig om jag inte hade funderat på att bli en livscoach?! Du som är en sådan positiv person som verkar så lätt att prata med, en sådan som alla kan tycka om, skulle inte du vilja bli livscoach?? Jaaa, faktiskt... Men jag är inte riktigt där ännu å jag känner mig inte nog klok! :) Men jag tackade för komplimangen å sa att jag blev mycket glad! :)

Nu ska jag avsluta denna måndag i TV-soffan å hoppas att resten av veckan blir en bra vecka!! Och att jag inte blir sjuk.............

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0