The week from hell is over!

Jag brukar sällan klaga å jag tänker inte göra det nu heller.... Inte så mycket i alla fall! ;) Men denna vecka känns som en vecka från h-vetet! För det första så har ju den där månen stört min sömn, så de tre första nätterna denna vecka har man sovit som en kratta (å dom sover ju som vanligt inte, alltså sovit dåligt! ;) )...Sen när månen slutade lysa med sin fulla glans, då har man haft öppnings-skift två dagar i rad och börjat 6.30... Jaja... Då sover man också sämre och för lite... Med andra ord har man sovit lite för lite och lite för dålig hela veckan... Det resulterar ju såklart i att man har sämre tålamod och orkar inte med allt man vill på samma sätt.... Och som grädde på moset för veckan från h-vetet har vi haft vikarier HELA veckan! Vi har världens bästa vikarier, så det finns inget att klaga på dom, alltså dom som är "kända", men det blir fortfarande en annan verksamhet å man måste som tänka åt flera personer ändå... Vi har ju en som är sjukskriven, så hon är borta länge och sen är det en som varit sjuk hela veckan... Och i slutet av veckan har två stycken åkt till Stockholm på Dialogdagar... Så vi har varit två ordinarie på plats... Kanske inte så konstigt man är slut?! Kanske heller inte så konstigt att barnen varit lite upp-å-ner... Nya personer på plats och även lite olika personer under veckan... Vi får tacka för att vi fått tag i en kille som kan jobba på "lång-vik:et", då är det i alla fall samma person som kommer och en som barnen gillar! Och så tackar jag min lyckliga stjärna för att jag har min elev E! Hon är ju som en extra personal och det är toppen att ha henne! Speciellt veckor som denna! Men, trots allt har jag fortfarande världens bästa jobb! Men ibland gör omständigheterna att det blir lite tuffare..... :)

Men jag har ju gjort en massa trevligt i veckan också, så även om det känns som en vecka från h-vetet i vissa fall, så finns det ju ljusglimtar! Och man ska alltid avsluta med något positivt! ;) I tisdags hade jag ju glögg-mys med Svägerskan å det var trevligt!! I onsdags tänkte jag att jag troligen kommer bryta ihop bara för att jag var så vansinnigt trött... men inte det inte! Jag hade barngympan på kvällen och av dom små liven får man positiv energi!! Så även om jag hade ont i halsen stannade jag kvar på Afron... Och där får man positiv energi! Man bli så glad av att träna det och dessutom är tjejen som leder det ett riktigt energi-knippe! Man blir glad helt enkelt!

I går fick jag hämta hem min allra vackraste brorsdotter som jag är stolt å glad över! Jag vet ju att jag bara har en, men oavsett hur många jag får, så kommer jag alltid vara stolt å glad över henne och hon kommer alltid vara Finaste E! :) Vi har ju sällan bråttom när jag hämtar henne, så hon fick promenera hem själv... Ja, så långt hon ville i alla fall... Då tar en promenad som i vanliga fall tar tre minuter ganska mycket längre! Men snöklimpar och bilar och bussar och en massa annat är ju så spännande! ;) Och tänk vad fantastiskt att få upptäcka allt det där å nästan för första gången oxå! Vi har så trevligt ihop! :) Sen var vi hemma hos mig å hon ritade som vanligt... Tänk vad barn gillar upprepningar... Hon vill alltid sitta på lilla stolen vid bordet och rita! Och är inte stolen där måste jag ta fram den! :) Även om hon har vissa "trots-tendenser" nu å ska testa även sin Faster så älskar jag att vara med henne, alltid! Fina skatten!! Sen fick jag middag av Lillebror, mycket god middag som vanligt! :)

Direkt efter det åkte jag till S-byn på glögg-mys! Vi som tidigare var kollegor på Soc har alla nu bytt arbete, men vi träffas fortfarande emellanåt... Det blir tyvärr lite för långt mellan gångerna, men bättre då å då än aldrig! Efter massor av glögg och pepparkakor och surr, så bar det av hemåt igen... Å med andra ord blev det för sent å gå å lägga sig igen! Men det var det värt! :) Det är så himla trevligt att träffa dem alla!!

Å idag är det ÄNTLIGEN fredag å jag har ÄNTLIGEN hängt upp julgardinerna i köket! Och tagit fram lite pynt... Det blir genast mysigt och julkänslan infinner sig sakta... Bara resten kvar då! :) Och i helgen ska jag fixa det! I morse har jag varit till VC och lämnat en halsodling. Får väl se om den visar nåt! På ett sätt hoppas jag att det gör det så jag får äta penicillin å sedan vara frisk! Samtidigt skulle det ju vara skönt å slippa det! Men jag har haft ont i halsen från å till i snart tre månader, men värre se senaste tre veckorna, så nåt fel är det ju! Och det går ju sånt på förskolan.....

Senare i afton ska jag träffa JI och vi ska sedan möta upp Cammo när hon kommer från sin julfest... Så nu ska jag äta middag å vila lite å sen duscha å ta på mig "party-humöret"... :) Blir nog inte så mycket party, men humöret måste man ju ha med sig!

Kram! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0