Socialiserande

Man kan i alla fall inte anklaga mig för att inte ha socialiserat denna första advent! :) Började dagens socialiserande med en prommis med L å hennes hundar... Sen åkte jag till stan med bror med familj å där mötte jag upp Guddottern med mor å far... Sen åkte vi alla iväg på adventsfika hos H&H och dit kom även Lillebror med familj... Massor av socialt umgänge! Efter det blev jag inviterad på middag hos Bästaste L så att jag skulle hinna med henne på aqua... :) Mycket snällt av henne! Å träningen var nog välbehövlig efter allt fikande! Så jag är nöjd med min första advent, har tänt ljus, sett tomtar och fikat och alltihop i trevligt sällskap! Tack alla fina som gjorde den här dagen så trevlig! :)



Gårdagen var också rätt social, var på stan å fikade med L och hennes syrror och lilla E förstås! :) Där på stan hittade jag ett par varma Kuoma skor... Dyra, men jag tror efter dagens promenad att det är värt pengarna! Dom kändes riktigt varma och sköna också!

På fredag fick jag oväntat besök, men dom ville inte ha Gevalia! :) Det var allra bästa GK som kom förbi med sin sambo å henne äldsta son... Bara så där ringde dom på dörren! GILLAS! Efter detta oväntade besök begav jag mig till stan å mötte upp JI, tanken var att även Cammo skulle dyka upp, men det är en annan historia! ;) Vi hade i alla fall en trevlig afton! :)

Nu ska jag gå å lägga mig, alldeles för sent som vanligt.... Men bättre sent än aldrig får man väl säga?!

Kram! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0